بخش Vip سئو نود

بهترین فرصت برای یادگیری در قسمت Vip سئو نود هم اکنون برای دانشجوبان عزیز فراهم شده است

جزئیات بیشتر
آموزش یکبار برای همیشه
پیشفروش دوره آموزش نابغه سئو پلاس در سایت آغاز شد جزئیات بیشتر 1.000.000 تومان تخفیف برای دوره از طریق اینستاگرام

مسیر طراحی سایت

مقالات طراحی سایت

مسیر طراحی سایت مسیر طراحی سایت از کجا شروع می شود و برای اینکه وارد طراحی سایت شویم از کجا باید آغاز کنیم ؟ این مهم ترین سوال در ذهن کسانی است که اگر بخواهیم وارد مسیر طراحی سایت شدن شویم باید کدام زبان ها را یاد بگیریم و قبل از هر چیز کدام زبان […]

6 1,166
مسیر طراحی سایت

مسیر طراحی سایت

مسیر طراحی سایت از کجا شروع می شود و برای اینکه وارد طراحی سایت شویم از کجا باید آغاز کنیم ؟ این مهم ترین سوال در ذهن کسانی است که اگر بخواهیم وارد مسیر طراحی سایت شدن شویم باید کدام زبان ها را یاد بگیریم و قبل از هر چیز کدام زبان را یادبگیریم ؛ یا بعد از یادگیری زبان X بعد کدام زبان را باید یادبگیریم ؟

بعد از خواندن این مقاله تمام مسیر طراحی سایت را کامل درک خواهید کرد اما اگر قصد دارید تا دوره های آموزش را گام به گام سپری کنید وارد بخش آموزش طراحی سایت شوید .

اینها مهم ترین سوالاتی هستند که برای افراد ناآشنا به زمینه طراحی سایت پیش می آید و خود ما نیز در ابتدای شروع به طراحی سایت نمی دانستیم که کدامین زبان را باید اول از همه آغاز کنیم و یادبگیریم . دوستان عزیز سئو 90 ، همانطور که با مقالات ما آشنا هستید مطلع هستید که ما مقالات جامع و کاملی را منتشر می کنیم که براساس سوالات اکثر کاربران در زمینه وب هستند . یکی از مهمترین سوالات در زمینه طراحی وب و شاید اولین و اساسی ترین سوال همین ” مسیر طراحی سایت ” است . در این مقاله با ما همراه باشید تا جواب این سوال را برای شما یکبار برای همیشه مشخص کنیم .

مسیر طراحی سایت متشکل از چندین مسیر مختلف است که مهم ترین انها عبارتند از :

فرانت اند کار ( Front-end ) ، کسی است که فقط قالب و ظاهر سایت ها را طراحی می کند و درواقع 60 درصد پروژه را انجام می دهد . این افراد باید هوش و استعداد را با سلیقه خود در هم آمیزند تا بتوانند طرح های ابتکاری و جذاب را برای وب سایت ها ایجاد کنند . این افراد با برنامه نویسی کاری ندارند و زبان هایی که با آنها کار می کنند عمدتا Html و CSS می باشد اگر هم نیاز بود کمی استفاده از کتابخانه jQuery برای روح بخشیدن به المان های صفحه به کار می برند . کار این افراد به نسبت برنامه نویسان سایت راحت تر است فقط ممکن است در اکثر وب سایت ها حجم کاری آنها زیاد شود به این دلیل که ظاهر اکثر سایت ها با هم تفاوت دارد و طراح قالب باید از ابتدا قالب را با بخش ها مختلف طراحی کند . اما برنامه نویسان به این دلیل که عمدتا در پشت صفحه سایت کار می کنند و عمدتا کدها شبیه به هم هستد کار ساده تری دارند البته از این نظر .

بک اند کار ( Back-end ) ، کسی که در پست صحنه سایت کار می کند ، برای مثال کلید هایی که در داخل سایت توسط طراح قالب درج شده اند را داینامیک می کنند . به این معنی که شما در داخل وب سایت یک لینک یا دکمه برای ورود به بخش مدیریت دارید . در حالت اول که سایت توسط طراح قالب یا همان فرانت اند کار به شما تحویل داده می شود این لینک کار نمی کند و یا اگر هم کار کند محدودیت های زیای دارد و با وارد شدن به پنل کاربری ممکن است اطلاعات فیک یا صرفا نمونه برای شما نشان داده شود ، کاربران امکان ثبت نام در سایت ندارند و صرفا فرم ثبت نام را مشاهده می کنند . درواقع همه چیز به صورت نمایشی است . اینکه این فرم با تکمیل اطلاعات داخل آن ، این اطلاعات را در جدول ثبت کند و بعد پردازشی رو آن صورت گیرد توسط بک اند کار یا همان برنامه نویس سمت سرور صورت می گیرد . به بک اند کار ، برنامه نویس سمت سرور هم گفته می شود . در حالت کلی فرانت و بک ، دو بخش اصلی در طراحی و برنامه نویسی سایت هستند .

فرانت اند و بک اند

طراح ( فرانت اند کار ) با چه زبان های سروکار دارد ؟

طراح قالب همانگونه که گفته شد باید زبان های نشانه گذاری Html , Css و فریم ورک های طراحی که براساس Css هستند همچون بوت استرپ (Bootstrap) , و یا یوآی کیت ( Uikit ) , و … را یاد بگیرد تا بتواند قالب سایت های مختلف را تا 80% طراحی کند . البته بسیاری از طراحان قالب زبان برنامه نویسی جاوااسکریپت ( JavaScript ) را هم بلد هستند ، کسانی هم که زبان جاوا اسکریپت را بلد نیستند کتابخانه jQuery را یاد میگیرند که یک کتابخانه مشتق شده از زبان جاوا اسکریپت است که کار ما را در طراحی سایت راحت می کند و درواقع بخش هایی از زبان جاوا اسکریپپت که برای وب هستند را جدا کرده و در قالب یک کتابخانه به نام جی کوئری آماده کرده اند . پس برای تبدیل شدن به فرانت اند کار یا همان طراح قالب باید زبان های زیر را به ترتیب بلد باشیم :

  • 1.Html
  • 2.Css
  • 3.Bootstrap
  • 4.JavaScript یا jQuery

پس برای تبدیل شدن به طراح قالب سایت به ترتیب این زبان ها را باید یاد بگیرید . اول با خواندن زبان نشانه گذاری Html شروع کنید . زبان اچ تی ام ال زبان برنامه نویسی نیست به این دلیل که امکان تعریف متغیر ، حلقه و شرط ها در آن وجود ندارد . و صرفا کدنویسی توسط نشانه گذاری در صفحه صورت می گیرد . یادگیری زبان Html نهایتا چندین ساعت وقت از شما خواهد گرفت . شما کافیست سینتکس ( روش نوشتن کد های یک زبان ) را یادگرفته و تگ های این زبان را به شکل کامل یاد بگیرد .

1. یادگیری Html

عملا تنها دانستن زبان Html برای شما کاری از پیش نخواهد برد اما ساختار و ستون اولیه تمامی وب سایت ها زبان Html می باشد و بدون این زبان ، طراحی و برنامه نویسی سایت ممکن نیست . پس اولین قدم بادگیری این زبان است . پس از یادگیری زبان Html شما خواهید دانست که نیازمند زبان دیگری هستید تا بتوانید مقداری رنگ و لعاب به این المان های داخل صفحه اعمال کنید تا بتوانید کم کم وب سایت خود را به وب سایت های داخل اینترنت شبیه کنید . در این حالت است که زبان Css احساس می شود .

یادگیری اچ تی ام ال

2. یادگیری Css

زبان Css هم زبان برنامه نویسی نیست و برای استایل دهی به المان های داخل صفحه توسط دستورات مخصوص خود استفاده می شود . یادگیری زبان Css بسیار آسان است اما مهم تر از همه چیز نحوه به کارگیری آن است . طراح قالب باید به اندازه کافی خلاقیت داشته باشد تا بتواند جلوه های بسیار زیبایی را به صفحه ببخشد و جذابیت قالب را چندین برابر کند . درواقع Css پس از Html اصلی ترین بخش در طراحی سایت است . زمانی که زبان Css وجود نداشت و به این اندازه کاربردی نبود ، تمام ستون بندی و تقسیمات داخل صفحه توسط جدول ها انجام می گرفت . در حال حاضر این روش دیگر به کل منسوخ شده است و حتی وب سایت هایی که توسط جدول بخش بندی شوند ، نمره به شدت پایینی از موتور های جستجو خواهند گرفت . استفاده از جدول ها در حال حاضر فقط برای نمایش اطلاعات در داخل مطالب استفاده می شود .

Css زمانی که به قالب اضافه می شود در واقع اصلی ترین بخش طراحی قالب سایت ما شروع می شود ! شما ممکن است با زبان Css به مدت چندین ماه کار کنید چرا که طراحی شما و تمام مهارت شما در این مرحله شکل خواهد گرفت . اگر از خودم برای شما مثال بزنم ، زمانی که تصمیم بر ورود به دنیای طراحی وب گرفتم در 3 الی 4 روز Html را تمام کردم و بعد از زبان Html حدود 3 ماه تماما با Css کار کردم و حدود 40 قالب را در طرح های مختلف کار کردم .

نکته مهم در یادگیری من این بود که به یک منبع بسنده نمی کردم و سعی میکردم نکات مختلف را با جستجو پیدا کنم و دانش خودم را در زمینه این زبان افزایش دهم . حتی قالب های حرفه ای را پیدا می کردم و با المنتور مرورگر بخش های مختلف و استایل های انها را بررسی می کردم .

یادگیری css

اما نکته مهم تری که وجود دارد نباید از هر منبعی که دستتان آمد مطالعه کنید و آموزش ببینید . تنها و تنها از منابعی مطالعه کنید که جامع هستند و آموزش های آنها بصورت ناقص نباشد . برای مثال آموزش هایی هستند که با عنوان جامع شما را فریب می دهند و هنگام آموزش به قدری با سطح پایین تدریس می کنند که شما هرچه از قبل آموخته بودید هم از یاد خواهید برد . اگر در امکانتان هم بود حتما دوره های پولی خوب را شناسایی کنید و خریداری نمائید . خرید یک آموزش پولی مناسب بسیار با ارزش تر از 10 آموزش رایگان با کیفیت پایین است و همچنین شما را در مسیر طراحی سایت بسیار سریع تر به هدف خواهد رسانید .

چگونه آموزش خوب را تشخیص دهیم ؟

شاید بسیاری از شما در مسیر طراحی سایت قصد خرید آموزش های مختلف از وب سایت های مختلف را داشته باشید . آموزش های ویدئویی بهترین منابع برای یادگیری هستند . قبل از هر چیز حتما سرفصل های آموزس را مطالعه کنید . ممکن است آموزش های بهتری هم با سرفصل های کامل تر وجود داشته باشد . به همین دلیل حتما چندین آموزش را با هم مقایسه کنید .

حتما پیش نمایش دوره را بادقت مشاهده کنید و نحوه تدریس مدرس را سنجش نمائید و میزان تسلط مدرس مهم ترین نکته در علاقمندی شما به ادامه آموزش ها و به اتمام رسانیدن دوره است . هزینه دوره ها را نیز با هم مقایسه کنید . برخی دوره های آموزشی کیفیت مناسبی ندارند اما هزینه بسیار بالایی دارند . در کل برای خرید یک دوره عجله نکنید . حتما از درگاه های امن خرید کنید چرا که ممکن است هزینه هایی که می کنید غیر قابل برگشت باشند .
حتما قبل از خرید دوره در سایت مدنظر ثبت نام کنید ، البته برخی دوره ها امکان ثبت نام در حین خرید را برای شما فراهم می کنند تا بتوانید از پنل کاربری خود به راحتی محصولات خود را دانلود کنید .

نظرات مشتریان و دانشجویان دوره هم یکی از نکات مهم است . همیشه به بخش نطرات دانشجویان آن دوره دقت کنید چرا که تجریه کاربران از دوره مد نظر بسیار تعیین کنده می باشد در سطح مهارتی که قرار است کسب کنید .

3. یادگیری بوت استرپ !

بسیاری از دوستان زمانی که اسم بوت استرپ را می شنوند بسیار ترس دارند در حالی که بوت استرپ یکی از لذت بخش ترین بخش ها در طراحی است . اگر شما زبان Css را به شکل کامل یاد بگیرید حتما با دستورات media آشنا خواهید شد . دستورات مدیا برای حالت های واکنشگرا هستند و درواقع نسبت به عرض های دستگاهی که سایت در آن در حال نمایش است وضعیت المان های داخل صفحه را تغییر می دهد . برای مثال زمانی که عرض نمایشگر ما 1366 پیکسل است => عرض ؛ ارتقاع ؛ رنگ و یا هر ویژگی دیگر یک المان مشخص در سایت ، یک وضعیتی دارد . حالا رمانی که عرض دستگاه ما 768 است و به عبارتی وب سایت در دستگاه هایی همچون تبلت در حال نمایش است وضعیت این المان تغییر خواهد کرد .

یادگیری بوت استرپ

در گذشته طراحی سایت های واکنشگرا ، برای موبایل و تبلت و دستکتاپ اندکی سخت بود و باید برای تمای المان ها شرایط مختلف را در نظر میگرفتیم . به همین دلیل اکثر سایت ها در گذشته هنگام باز شدن در تلفن همراه به همان شکل که در نمایشگر های خانگی نشان داده می شدند بودند و باید مقدار زیادی زوم میکردیم و کلیک کردن روی لینک ها و … بسیار سخت بود و بسی دردسر .

اما با توجه به اینکه تلفن های همراه بسیار پیشرفت کردند و سیستم عامل های آنها قدرتمند شدند ، کاربران وب سایت ها بیشتر از طریق تلفن همراه وب سایت ها باز می کردند و در این حال نیار بود تا وب سایت  با جلوه قشنگ تری نمایش داده شوند . این بود که طراحی رسپانسیو یک الویت اصلی شد . همراه با آن ، فریم ورک های رسپانسیو بر بستر Css توسعه یافتند .

فریم ورک چیست ؟

فریم ورک به زبان ساده یک بستر کد نویسی برای یک سیستم خاص است که کدهای استاندارد و یک روند کدنویسی را در اختیار ما قرار می دهد که اولا کار ما را بسیار راحت تر می کند و دوما باعث می شود تا شخصی که به همین فریم ورک تسلط دارد بعد از ما بتواند به راحتی با سیستم کار کند و کد های آن را تغییر دهد . در واقع کار ما را هم راحت ، هم سریع و هم استاندارد می کند و نیاز نیست که ما بیشتر کد ها را خودمان بنویسیم . در واقع کسانی از قبل زحمت آنها را کشیده و برای ما آماده کرده اند و کار ما بسیار راحت تر میشود .

بوت استرپ یک فریم ورک برای زبان Css است که شرایط رسپانسیو کردن قالب سایت را برای ما بسیار راحت می کند و به سادگی می توان با یاد گیری بوت استرپ وب سایت ها را به سرعت و به راحتی آب خوردن واکنشگرا نمود . توصیه ما در مسیر طراحی سایت ، حتما و حتما یادگیری بوت استرپ می باشد که اگر شما به Css به اندازه کافی مسلط باشید می توانید در 2 الی 3 روز به بوت استرپ هم مسلط شوید به این دلیل که تنها لازم است تا چند کلاس Css را حفظ کنید .

پس برای طراح قالب سایت شدن تا اینجا سه مورد را یاد گرفتیم اما یکی از موارد اساسی در طراحی قالب که در ادامه توضیح می دهیم .

4. یادگیری JavaScript یا jQuery

رسیدیم به یک از بخش ها جالب در مسیر طراحی سایت . دوستان تا اینجا ما با زبان های نشانه گذاری سروکار داشتیم . اما حالا می رسیم به یکی از زبان های برنامه نویسی که در دنیای وب فوق قدرتمند است و اگر بتواینم این زبان را به شکل کامل یاد بگیریم می توانیم حتی از آن در برنامه نویسی سمت سرور هم استفاده کنیم . یعنی تا این حد این زبان قدرتمند است .

یادگیری جاوا اسکریپت

ما در وب سایت های خود نیاز داریم تا کمی تحرک و روح به قالب ببخشیم . برای مثال المان هایی که در اکثر سایت ها دیده اید مثل اسلایدر ها ، تب ها ، منو های آکاردئونی ، حتی در برخی موارد منو های سایت ، ساعت و تاریخ و تمام المان هایی که توسط دستورات غیر نشانه گذاری کنترل می شوند نیازمند استفاده از جاوا اسکریپت هستند . البته زبان جاوا را با جاوا اسکریپت که یک زبان اسکریپت نویسی است اشتباه نکنید .

البته در حال حاضر کار ما در یادگیری زبان جاوا اسکریپت راحت است . چگونه ؟

اول اینکه کتابخانه جی کوئری را داریم . کتابخانه جی کوئری در واقع کدهایی هستند که مربوط به بخش طراحی برخی المان ها در قالب سایت هستند که جدا شده اند و در قالب یک کتابخانه که مشتق شده از زبان جاوا اسکریپت است در اختیار ما قرار گرفته اند . مشتق به این معنی که خود دستورات جاوا اسکریپت را هم می توان در حین نوشتن دستورات جی کوئری به کار ببریم . در واقع جی کوئری فرزندی از جاوا اسکریپت می باشد .

بخش هایی از صفحه که مربوط به کلیک ؛ دابل کلیک ، ورود و خروج به داخل المان ، اسکرول در داخل صفحه و .. هستند و یا کارهایی که در یک تابع زمانی مشخص باید اجرا شوند را می توان به راحتی توسط جی کوئری کنترل کرد .

برای مثال : می خواهیم زمانی که کاربر روی یک دکمه یا لینک مشخصی در صفحه کیلک کرد یک صفحه به صورت مودال برای او باز شود . پس عملا ما با کلیک کاربر می خواهیم تا یک رویداد را کنترل کنیم . در این حالت خب ما میتوانیم به راحتی جی کوئری را به کار ببریم .

کسانی که دوس دارند تا سریع تر در قالب پیشرفت کنند کافیست تا کتابخانه جی کوئری را یاد بگیرند . یادگیری جی کوئری در مسیر طراحی سایت ممکن است 2 الی 3 هفته در صورت داشتن تمرینات مناسب ممکن باشد . و شما با یادگیری جی کوئری می توانید هم خودتان المان های مختلف را به صورت مختصر برنامه نویس کنید و هم از پلاگین های جی کوئری مثل پلاگین های اسلایدر ، پلاگین های تول تیپ ، تب و … استفاده کنید . البته خود جی کوئری کتابخانه ای به نام جی کوئری یو آی ( jQuery UI ) دارد که می توان به کمک آن به راحتی این بخش ها در قالب ایجاد کرد .

در کل با یادگیری جی کوئری مسیر طراحی سایت در بخش فرانت به اتمام می رسد و شما می توانید با تمرین ، تکرار ، جستجوی پلاگین های ضروری و کار با آنها و همچین الگو برداری و مشاهده تمپلیت های سایر سایت ها ، ذهن خود را در این زمینه باز تر نموده و تخصص خود را در طراحی بسیار بسیار بیشتر کنید . البته طراحی به اینجا مسلما محدود نیست . اما یادگیری همین 4 مورد برای اینکه بتوانید وارد بازار کار شوید مطمئنا کافیست . پس نگران نباشید . باقی موارد را کم کم خودتان در مسیر طراحی سایت یاد خواهید گرفت و به شدت علاقمند به یادگیری خواهید شد .

پس تا این بخش ما اگر خوب پیش آمده باشیم طراحی سایت را در مسیر درست آمده ابم و به ترتیب زبان هایی که مورد نیاز بود را یاد گرفتیم و درواقع اکنون به ما یک فرانت اند کار ( Front-end ) گفته می شود .

در این حالت ما به بخش اول طراحی سایت مسلط هستیم و قادر هستیم تا تمامی قالب های سایت ها را بدون مشکل طراحی کرده و در اختیار برنامه نویس قرار دهیم . اما اگر خودمان قصد داشتیم که برنامه نویسی را هم یاد بگیریم در آن صورت تکلیف چیست ؟

مودال

یک نمونه مودال در چاوا اسکریپت

برنامه نویس ( بک اند کار ) با چه زبان های سروکار دارند ؟

زمانی که ما قصد داریم تا برنامه نویسی سایت را یادبگیریم دیگر از بخش طراحی و زبان های نشانه گذاری رد شده ایم و می خواهیم وارد دنیای برنامه نویسی شویم . با توابع ، حلقه ها ، شرط ها ، آرایه ها و .. آشنا شویم و هریک از این دستورات را در قالب های خودشان و در جاهای مورد نظر به کار ببریم . در واقع مهم ترین ویژگی برنامه نویس هم همین است . برنامه نویس باید بداند که چگونه و در کجا از کدام کد ها استفاده کند و مهم تر از آن چگونه این مسئله را با دانش برنامه نویسی خود حل کند تا برنامه به بهترین شکل کار کند .

همین موضوع متمایز کننده برنامه نویسان مختلف از یکدیگر است و این تخصص و قدرت فقط مستلزم برنامه نویسی مکرر و تمرین و تکرار است . فقط با تمرین و حل مسائل مختلف است که می توان به یک برنامه نویس خوب تبدیل شد .

زمانی که ما قصد داریم تا وارد بخش برنامه نویسی سایت شویم و درواقع بخش های مختلف داخل قالب را برای مدیر سایت قابل کنترل کنیم باید در قدم اول یک سیستم مدیریت محتوا برای سایت برنامه نویسی کنیم .

سیستم مدیریت محتوا چیست ؟

وقتی که ما در سایت برای مثال یک بخش اخبار و مقالات داریم ، و قرار است که محتوا های سایت داخل آن نمایش داده شود ، خب مسلما ما که نمیتوانیم هر بار وارد کدهای Html شویم و کدهای خود را به صورت دستی اضافه کنیم . عملا این کار زمانی که سایت ما بزرگ است ممکن نیست و کاری بسیار خنده دار است .

پس باید یک سیستم بسیا خوب داشته باشیم تا بتوانیم محتوا های مختلف را از آن بخش ارسال کنیم و آن محتوا در داخل سایت ما در بخش مناسب خود قرار گیرد . تمای بخش ها باید بدون اینکه وارد کد شویم کنترل شوند و مدیر به راحتی بتواند با سایت کار کند . در واقع مدیر سایت وارد بخشی از سایت می شود که قالب آن کاملا متفاوت است و درواقع یک بخش مجزا است . اما برای همین سایت برنامه نویسی می شود . مدیر می تواند با نام کاربری و رمز عبوری که در اختیار دارد وارد پنل مدیریت خود شود و از بخش های مختلفی که در اختیارش قرار گرفته است محتوای داخل سایت را کنترل کند .

این سیستم مدیریت ، خود یک قالب دارد که باز هم طراح قالب می تواند قالب این بخش را هم طراحی کند . اما بخش های برنامه نویسی آن توسط برنامه نویس باید صورت گیرد . حال این برنامه نویسی می تواند با زبان های برنامه نویسی سمت سرور که معروف ترین آنها PHP و ASP هستند صورت گیرد .

برنامه نویسی این سیستم مدیریت ممکن است چند هفته تا چند ماه زمان بر باشد . شما برای ورود به این بخش قبل از هر چیزی باید با یک زبان برنامه نویس سمت سرور شروع کنید . پیشنهاد ما یادگیری زبان PHP می باشد به این علت که یادگیری PHP راحت تر است و می توانید به راحتی شروع کنید ضمن اینکه در آینده می توانید با سیستم های مدیریت محتوا به راحتی کار کنید و آنها را توسعه دهید . دستورات این زبان ساده هستند و تقریبا درصد اشتباه و خطا برای افراد مبتدی به دلیل ساختار این زبان کمتر است .

یادگیری PHP

شما برای یادگیری PHP در مسیر طراحی سایت باید 6 مرحله را پشت سر بگذارید :

  • 1. یادگیری سیتنکس زبان PHP به همراه دستورات دیتابیتس و پایگاه داده ( حدود 50 جلسه آموزشی )
  • 2. یادگیری برنامه نوییس یک سیستم مدیریت محتوا با PHP که مهم ترین بخش ورود شما به دنیای برنامه نویسی با PHP و درک کد ها برنامه نویسی است ( در حدود 20 الی 30 جلسه )
  • 3. یادگیری شی گرایی و طراحی همان سیستم یه صورت شی گرا ( 20 جلسه آموزشی )
  • 4. یادگیری و درک مفهموم MVC یا همون مفهوم برنامه نویسی سه لایه ( حدود 20 جلسه آموزشی )
  • 5. یادگیری فریم ورک لاراول برای راحتی ، استاندارد سازی و توسعه برنامه نویسی ( حدود 50 جلسه )
  • 6. در انتها یادگیری برنامه نویسی برای سیستم مدیریت محتوای وردپرس

البته شما می توانید بخش اول و دوم را یاد بگیرید و سپس به سراغ یادگیری وردپرس بروید . تا کارتان سریع تر پیش برود و بقیه بخش ها را کم کم و در مسیر کاری خودتان آرام آرام بخوانید .

اما اگر وفت کافی دارید سعی کنید تا PHP را یه شکل کامل در مسیر خودش یاد بگیرید و نهایتا سیستم مدیریت محتوای وردپرس را یاد بگیرید . همانگونه که گفته شد اگر مقاله ” وردپرس را از کجا شروع کنیم ” را مطالعه کنید تمامی اطلاعات لازم در رابطه با وردپرس را بدست خواهید آورد .

زمانی که شما به این سطح رسیدید در واقع به شما یک بک اند کار ( Back-end ) گفته میشود و اکنون قادر هستید تا به تنهایی یک وب سایت را از صفر تا صد خودتان طراحی و برنامه نویسی کنید .

این بستگی به خود شما دارد که می خواهید تا چه میزان در مسیر طراحی سایت پیش بروید و هدف شما چیست ؟ اما اگر زمان داشته باشید و در کنار آن علاقه هم داشته باشید می توانید تمامی موارد را در چند سال کاملا یاد گرفته و به آنها مسلط شوید .

سعی کنید که مباحث را به شکل کامل یاد بگیرید و دست و پا شکسته یاد گرفتن را هرگز امتحان نکنید به این دلیل که هم آموخته های قبلی شما فراموش خواهد شد و هم قادر نخواهید بود که در یک مسیر به شکل کامل پیش بروید و حرفه ای شوید . هرگز از یک شاخه به شاخه دیگری نپرید . تخصص داشتن در یک مورد بسیار ارزشمند تر از دانستن موارد مختلف به شکل تکه تکه است .

اگر می خواهید تا در بازار کار طراحی سایت حرفه ای شوید توصیه ما پیش بردن مسیر طراحی سایت دقیقا مطابق با همین مسیری است که در این مقاله یاد گرفتید .

اگر در هر یک از موارد هم سوال داشتید می توانید در بخش نظرات همین پست با ما مطرح کنید . منتظر تکمیل شدن هرچه بیشتر این مقاله هم باشید . باتشکر سئو 90

امید قدیمی

امید قدیمی هستم ، 8 سال است که در زمینه طراحی و برنامه نویسی وب سایت فعالیت می کنم . توسعه دهنده فرانت اند ، طراح و برنامه نویس انواع وب سایت های وردپرسی ، فعال در زمینه تولید محتوا و سئو وب سایت

نقشه راه فرانت

اگر قصد دارید تا یک طراح ماهر باشید ، ما درست ترین مسیر را برای شما فراهم کردیم و فقط کافیست همراه ما باشید

شاید این مطالب نیز برای شما جالب باشد

چگونه میتوان با ساده ترین روش ممکن ، در یک مسیر مشخص ، تمامی سرفصل های زبان css را یادگرفته و آماده ورود به بازار کار و طراحی پروژه های مختلف شد ؟ پاسخ این سوال در این مقاله است !

4 642

مزایای سایت شرکتی آیا تاکنون با خود فکرکرده اید که هنگام طراحی یک وب سایت شرکتی چه مزایایی عاید حال شما خواهد شد ؟ و یا اگر بخواهیم این سوال را به گونه ای بهتر مطرح کنیم این خواهد بود که مزایای سایت شرکتی چیست ؟ و پس از اینکه من سایت شرکتی خودم را […]

4 1,084
دیدگاه ها و نظرات
توجه کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد در صورت داشتن مشکل ، قبل از ارسال دیدگاه نظرات سایر دوستان را نیز مطالعه فرمائید برای مشاهده پاسخ دیدگاه ها بر روی علامت " " کلیک کنید
اشتراک دیدگاه
captcha
تکمیل تمامی فیلد ها الزامی است
دیدگاه های شما
محمد اصلی ۰۶ / ۱۳۹۹

برای html چه منبعی پیشنهاد می کنین ؟

امید قدیمی ۰۶ / ۱۳۹۹

سلام ، سایت W3Schools عالیه

مکرمی ۰۶ / ۱۳۹۹

سلام مرسی از مقالتون خیلی فوق العاده و جالبه که خیلی راحت بود توضیح شما . فقط چجوری میشه بدون جاوا رفت جی کوئری یاد گرفت ؟

امید قدیمی ۰۶ / ۱۳۹۹

جی کوئری یک کتابخانه مشتق شده از جاوا اسکریپت هستش که می تونید به راحتی یاد بگیرید . اگر منبع شما کامل باشه در داخل آموزش جی کوئری بخش های مختصری که از جاوا اسکریپت نیاز هست رو هم بهتون آموزش میدن .

مجید رستمی ۰۶ / ۱۳۹۹

واقعا خیلی قشنگ توضیح دادین ممنونم اینکه ادم باید چجوری و با چه ترتیبی بخونه خیلی مهمه ، من میتونم بدون خوندن جاوا اسکریپت و فقط یادگرفتن جی کوئری طراحیمو قوی کنم ؟

امید قدیمی ۰۶ / ۱۳۹۹

بله . مشکلی نداره

آموزش های رایگان بیشتر در آپارات و یوتیوب سئو نود
کانال آپارات سئو نود چنل یوتیوب سئو نود