بهترین فرصت برای یادگیری در قسمت Vip سئو نود هم اکنون برای دانشجوبان عزیز فراهم شده است
جزئیات بیشتربر روی خودت سرمایه گذاری کن
این دوره آموزشی بیشتر مختص دوستانی است که قصد دارند تا کارهایی که طراحان و برنامه نویسان به شکل کدنویسی انجام میدهند را به شکلی ساده تر انجام دهند ، این دوره نه تنها برای این دوستان بلکه برای تمامی فعالان در حوزه طراحی سایت کاربردی است به این دلیل که میتوانید به سادگی و بدون نوشتن حتی 1 خط کد ، انواع وب سایت های فروشگاهی و شرکتی و ... را در کوتاه ترین زمان متناسب با سلیقه خودتان و به شکل اختصاصی پیاده کنید .
دوره آموزشی وب مستر شو ! بدون شک یکی از بهترین دوره های آموزشی است که میتوانید جهت تبدیل شدن به یک طراح سایت و کسب درآمد تضمینی در آن شرکت کنید . در این دوره سرفصل هایی بسیار کامل از هرآنچه که برای طراحی انواع وب سایت ها بدون کدنویسی نیاز دارید خدمتتان ارائه خواهیم کرد . طراحی سایت و کسب درآمد از آن یکی از مشاغل پرطرفدار است که بسیاری از افراد علاقمند هستند تا در این زمینه فعالیت داشته باشند اما به دلایل سختی کدنویسی از این مسیر به دور می شوند . در حال حاضر روش هایی وجود دارند که حتی افراد علاقمند به طراحی سایت که توانایی درک کدها و کدنویسی را ندارند نیز میتوانند شروع به یادگیری طراحی سایت نمایند .
یکی از ساده ترین روش های یادگیری طراحی سایت بدون کدنویسی ، طراحی سایت با Cms های آماده و افزونه های صفحه ساز است ، به شکلی که خودتان بتوانید المان های داخل صفحه را در محل های مدنظر قرار داده و ویژگی های ظاهری و عملکردی هریک را تنظیم کنید . برخی از ابزارها که این امکانات را برای شما فراهم خواهند کرد ، صفحه ساز المنتور است ! در این دست ابزارها شما به هیج عنوان با کدهای برنامه نویسی و طراحی کار ندارید و تنها توسط موس و کیبورد ، بروی المان های صفحه همچون یک طراح کار خواهید کرد .
البته که برای تبدیل شدن به یک طراح سایت ، قبل از اینکه با المان هایی همچون وردپرس یا المنتور کار کنید ، لازم است تا بدانید که اصلا وب سایت چیست ، برای داشتن یک وب سایت باید چندمورد را کنار هم قرار داد ! هاست و دامنه به چه معنی هستند و چگونه میتوان برای داشتن یک وب سایت ، هاست و دامنه مناسب تهیه کرد . با سیستم های مدیریت محتوا آشنا شده و بهترین آنها را انتخاب کرده و کم کم شروع به کار کنید و … خب در این دوره تمامی این موارد را گام به کام کنار هم قرار خواهیم داد تا اگر حتی 1% با وب سایت و مباحث پیرامون آن آشنایی داشته باشید ، به نقطه 100 برسید !
این دوره هیچ پیشنیازی ندارد و اگر هیچ دانشی در زمینه طراحی سایت نیز ندارید میتوانید به راحتی در این دوره شرکت کرده و در کمتر از چندماه طراحی سایت را شروع کنید .
بله ! شما پس از اتمام دوره میتوانید تک تک صفحات یک وب سایت را بدون یک خط کدنویسی به شکلی دلخواه و با هر طرحی که مدنظر دارید طراحی کرده و برای استفاده مشتری یا خودتان آماده کنید .
تنها تخفیف این دوره در مرحله پیشفروش درنظر گرفته شده و میتوانید با 50% تخفیف ویژه در این دوره شرکت کنید .
اول از هرچیزی باید گفت اگر شما یک طراح و برنامه نویس وب سایت هستید ، نیازی به شرکت در این دوره ندارید چرا که کدنویسی به مراتب چندمرحله بالاتر بوده و سرعت کدنویسی نیز بالاتر است . پس درکل این دوره به شکل اختصاصی برای آن دست از دانشجویان گرامی تدریس شده است که علاقه ندارند وارد دنیای کدنویسی با زبان های طراحی و برنامه نویسی شوند اما قصد دارند سایت هایی با دیزاین های اختصاصی و جذاب طراحی کنند .
البته در این دوره تمامی موارد پوشش داده شده است که کامل ترین سرفصل این دوره ، طراحی قالب های اختصاصی بدون کدنویسی است ، اما در محوریت دوره ، روش استفاده از قالب های آماده و نکات مهم مربوط به خرید قالب برای وب سایت و انواع روش های راه اندازی تمپلیت های آماده را یاد می گیرید . پس شما میتوانید به روش های مختلف ( قالب آماده ، بسته های نصبی سایت ، طراحی بدون کدنویسی و … ) وب سایت خودتان را بدون دست به کد شدن راه اندازی کنید . اگر نیم نگاهی به سرفصل های کلی این دوره داشته باشیم میتوان اینگونه گفت :
این موارد تنها بخشی از سرفصل های آموزشی این دوره جامع است که برای دانشجویان عزیز ارائه خواهد شد ، همانطور که بالاتر اشاره شد شما در این دوره به هیچ عنوان دست به کد نخواهید شد ، اما با این وجود قادر هستید تا بیش از 70% تمپلیت های دلخواه را پیاده کنید . اگر تصمیم دارید تا یک طراح سایت باشید ، پس لازم است تا به روش طراحی سایت های فروشگاهی ، شرکتی ، شخصی ، خبری و همچنین لندینگ پیج آشنا باشید . در طی سرفصل های این دوره نیز تماما سرفصل های مذکور را پوشش خواهیم داد و لذا باخیال راحت همراه ما خواهید بود .
این دوره با یک سرفصل بندی منظم و به شکل گام به گام تدریس شده است . با تصور اینکه شرکت کنندگان در این دوره ، هیچ اطلاعاتی در مورد وب سایت و طراحی سایت ندارند ، از قدم اول مباحث را به تفسیر شروع خواهیم کرد . ابتدا باید بدانیم که اصلا وب سایت چیست ! یک وب سایت از چندین بخش تشکیل شده و برای تولد یک وب سایت چند زبان برنامه نویسی و طراحی باید کنار هم قرار گیرند تا یک وب سایت بتواند شروع به کار نماید . سپس مسیر خود را مشخص خواهیم کرد که به دور از کدنویسی است و براساس ابزارهای تسهیل کننده مسیر طراحی سایت هستند .
برای اینکه یک وب مستر باشید ، لازم است تا به مباحث سرور ، هاست و دامنه آشنایی کامل داشته باشید ، به این دلیل که شرکت کنندگان در این دوره ، به احتمال زیاد دانشی که بدست آوردهاند را تنها برای سایت خودشان به کار نخواهند گرفت و مدیریت یا طراحی سایت های مشتریان مختص خودشان را نیز بر عهده خواهند گرفت . پس در این بین باید برای هرسایتی که راه اندازی می شود ، سرور یا هاست ، به همراه دامنه مناسب تهیه شود . در مورد هاست و دامنه مباحث بسیار زیاد است و ما نیز جلسات مناسب و کافی جهت تدریس تمامی موضوعات من جمله روش های خرید ، نکات مهم قبل از خرید ، روش های پشتیبانی ، روش های رفع مشکل و اتصال بین سرویس دهنده دامنه و میزبانی را یکبار برای همیشه خدمتتان آموزش خواهیم داد . ضمن تمامی موارد گفته شده به شکل عملی خدمتتان آموزش داده می شود و تمامی تدریس ها نیز بر روی هاست و دامنه های مختص دوره انجام خواهد شد .
پس از آشنایی با مباحث کلی پیرامون وب سایت و مباحث هاست و دامنه ، باتوجه به روش آموزش دوره آموزشی وب مستر شو ، وارد معرفی بهترین سیستم های مدیریت محتوا شده و Cms وردپرس را شروع به نصب بروی سیستم خودمان خواهیم نمود . در دوره وب مستر شو ، به دلیل اهمیت تدریس موضوعات به شکل مو به مو ، تمرکز دقیقی بر روی بخش های مختلف وردپرس داشته و قدم به قدم در منو های پیشخوان وردپرس پیشروی خواهیم کرد . در این بخش از دوره شما تسلط بی حرف و حدیثی به وردپرس خواهید داشت به این دلیل که روش های کامل نصب افزونه ( به چندین روش مختلف ) ، روش های نصب افزونه ، نکات نصب امن افزونه های وردپرس ، مخزن وردپرس ، نصب دموهای قالب های وردپرسی ، سفارشی سازی قالب ها و … کامل پوشش داده شده است . تنها در همین بخش اول شما قادر هستید تا وب سایت های کوچک را برای خودتان بدون مشکل راه اندازی کنید .
پس از آموزش مباحث پایه و روش کار با وردپرس ، از آنجایی که شناخت کامل به قالب ها و افزونه ها پیدا کردید ، به سراغ استارت بخش های طراحی بدون کدنویسی خواهیم رفت و از نصب افزونه المنتور و المنتور پرو شروع خواهیم کرد . در مورد المنتور سرفصل های کاملی را پوشش دادیم که میتوانید جزئیات مربوط به این فصل از دوره را در بخش دوره جامع آموزش المنتور مشاهده کنید . در المنتور نیز صفر تا صد بخش های مربوط به پیکربندی ، ساخت قالب های ذخیره شده المنتور ، کار با ویحت های پیشفرض ، روش ساخت تمپلیت های بخش بندی در المنتور ، کار با قالب های سازگار با المنتور ، و همچنین یک مینی پروژه با موضوع قالب بیمه خواهیم داشت که سرشار از نکات آموزشی متعدد است . در این فصل میتوان گفت به تمامی نکات مربوط به کار با المنتور آشنایی لازم را پیدا خواهید کرد و بدون عجله تمامی بخش ها را خدمتتان آموزش خواهیم داد .
پس از آموزش المنتور در بخش های مقدماتی تا متوسط ، به این دلیل که در ادامه دوره یک سایت فروشگاهی با المنتور اجرا خواهیم کرد ، در فصل سوم به سراغ آموزش کامل فروشگاه ساز ووکامرس رفتیم که این دوره نیز یک پکیج کامل برای آموزش سیر تا پیاز سرفصل های فروشگاه ساز ووکامرس در قالب یک وب سایت واقعی و توسط یکی از معروف ترین و محبوب ترین تم های فروشگاهی وردپرس خواهد بود و ضمن آموزش فروشگاه ساز ، یک قالب فروشگاهی را نیز پیکربندی کرده و آماده فروش محصولات خواهیم کرد .
ووکامرس اصلی ترین فروشگاه ساز برای وردپرس است و برای اینکه یک وب مستر واقعی باشید لازم است تا تمامی روش های کار با این افزونه از جمله افزودن محصولات دانلودی ، محصولات متغیر با شرایط خاص ، فیلتر گذاری ها ، کنترل موجودی انبار ، اتصال به درگاه های بانکی و دریافت نماد اعتماد برای فروشگاه مشتری یا خودتان ، فعال سازی چت آنلاین با مشتری ، ترفند های فروش و بازایابی ، فعال سازی چندفروشندگی ، همکاری در فروش ، اعمال کلاس های حمل و نقل و مالیات ، فعال سازی محاسبه هزینه های پستی و … همگی مباحثی هستند که به عنوان یک وب مستر باید در مورد فروشگاه های اینترنتی از آنها اطلاع داشته باشید . در اتمام این فصل از دوره یک سایت فروشگاهی بسیار زیبا خواهیم داشت .
در قصل چهارم دوره ، باتوجه به سرفصل هایی که تا این قسمت خدمت شما عزیزان ارائه شده است ، شروع به طراحی یک قالب فروشگاهی با دیزاین اختصاصی توسط وردپرس و المنتور خواهیم کرد . این بخش از دوره آموزشی بسیار جذاب بوده و باسرعت بیشتری پیشروی خواهد کرد به این دلیل که هم با وردپرس و المنتور آشنایی دارید و هم به شکل کامل با ووکامرس کار کردید . اما در این فصل از دوره به آموزش ناگفته ها نیز خواهیم پرداخت .
در فصل دوم و آموزش المنتور مقدماتی تا متوسط ، قالب های نسبتا متوسط را طراحی کردیم تا موارد آموزشی دوره ، ملکه ذهن شما دانشجویان عزیز شود . در این فصل از دوره ، چون یک تمپلیت کامل را با تمامی صفحات داخل سایت طراحی خواهیم کرد ، پس لازم است تا برای دیزاین تک تک صفحات وب سایت زمان اختصاص داده و نکات مربوط به طراحی هرصفحه را دقیقا فرا گیرید .
برای مثال پس از نصب افزونه فروشگاه ساز ، صفحاتی همچون صفحه جزئیات محصول ، حساب کاربری ، سبد خرید و … باید طراحی شوند . یا برای مثال صفحات جزئیات مطالب ، آرشیو ، نتایج جستجو و … همگی گام به گام و قسمت به قسمت خدمتتان تدریس خواهد شد تا در انتهای دوره یک قالب فروشگاهی با دیزاین اختصاصی متناسب با سلیقه خودمان داشته باشیم . این قالب یک سایت فروشگاهی کامل است که میتوانید طبق آموزش ها و نکات ارائه شده در این قصل ، تمپلیت های فروشگاهی بیشتری را به تنهایی طراحی و خدمت مشتریان ارائه کنید و یا حتی جهت فروش در مارکت های فروش قالب و افزونه قرار دهید .
آموزش های ارائه شده در این فصل مسببی خواهند بود تا بتوانید علاوه بر سایت های فروشگاهی ، سایت های شخصی ، خبری و همچنین شرکتی را به تنهایی با قالب اختصاصی به همراه تمامی صفحات لازم جهت یک قالب وردپرسی طراحی کرده و استفاده کنید . همچنین میتوانید به سادگی آب خوردن ، سایر قالب های وردپرسی که با المنتور طراحی شده است را ویرایش نموده و متناسب با نغییرات مدنظر ، آنها را آماده به کار کنید . پس این فصل یکی از اساسی ترین بخش های دوره وب مستر شو خواهد بود که هراندازه از آن توضیح دهیم بازهم کم است . برای مشاهده جزئیات هرفصل میتوانید قسمت مربوط به جلسات را مطالعه فرمائید .
اگر وب سایت داشته باشیم ، اما در داخل دستگاه هایی همچون موبایل و تبلت نمایش مناسبی نداشته باشد ، بیش از 50% مشتریان خود را از دست خواهید داد . المنتور خوشبختانه در کنار تمامی امکانات فوق العاده خود ، ویژگی واکنشگرایی را نیز ارائه کرده و فقط کافیست هنگام Layout بندی صفحات وب ، چیدمان قالب وب سایت را در موبایل و همچنین تبلت تنظیم کنیم . درمورد تنظیم واککنشگرایی وب سایت حرف برای گفتن بسیار است و در این دوره نیز یک فصل مجزا برای بخش تنظیم ریسپانسیو سایت فروشگاهی خود جدا کردیم تا بخوبی مباحث این قسمت را پوشش دهیم .
از آنجایی که تعدد افزونه های سیستم وردپرس بسیار زیاد است و انتخاب افزونه درستی که به امنیت سایت شما آسیب نزده و مهم تر از همه کار با آنها نیز راحت باشد ، لازم دیدیم تا یک فصل را به معرفی کاربردی ترین افزونه ها اختصاص دهیم و مهم ترین پلاگین هایی که برای اکثر وب سایت ها لازم است را گلچین نموده و اصلی ترین بخش های مربوط به هر پلاگین را خدمتتان آموزش دهیم . البته توجه داشته باشید که تعدد پلاگین ها در یک سایت باعث سنگین شدن عملکرد سایت شما خواهد شد و لذا باید افزونه هایی که ضرورت دارند بروی وب سایت خودتان نصب کنید .
برای داشتن یک فرم تماس در داخل وب سایت خودتان ، شاید بیش از 100 افزونه مختلف داخلی و خارجی وجود داشته باشد ، اینکه از کدام افزونه استفاده کنیم و چگونه استفاده کنیم ( به روش فراخوانی با کدهای کوتاه یا ابزارک و … ) همگی در این فصل مورد توجه هستند . برای مثال المنتور در هسته خود ، امکان ساخت فرم در سایت را بوجود آورده است لذا برای ساخت فرم های ساده همچون فرم تماس و ثبت اطلاعات و نمونه هایی از این دست ، نیازی به نصب افزونه اصافی نیست و میتوان از همان امکانات فرم المنتور استفاده کرد . این فصل نیز بسیار مفصل و کاربردی است و پس از اتمام این بخش ، میتوانید امکانات وب سایت های خود یا مشتری را افزایش دهید .
اگر یک منزل بدون قفل و امنیت داشته باشیم بنظرتان امنیت داریم ؟ مطمئنا خیر ! در داخل وب سایت نیز همین موارد حاکم است . پس از اینکه وب سایت را طراحی کرده و آن را راه اندازی کردیم ، لازم است ، نمیتوانیم به امنیت اولیه و پایه سیستم بسنده کنیم و هر اندازه که امکان داشته باشیم باید امنیت سایت را تامین کنیم . از این جهت میتوانیم برای امنیت وردپرس ، از افزونه های رایگان و غیر رایگان استفاده کنیم ، و برای امنیت بخش مدیریت هاستینگ نیز تنظمیات و پیکربندی خاص خود را اجرا کنیم . در این فصل امنیت وردپرس ، امنیت پنل مدیریت ، امنیت ایمیل ها ، فایل ها ، دسترسی های کاربران ، امنیت فرم ها و داده های دریافتی ، روش های ایجاد گوگل کپچا ، جلوگیری از حملات DDos و … کاملا پوشش داده شده است و لذا به عنوان یک وب مستر مهارت خود را در این بخش نیز افزایش خواهید داد چرا که در شرایط مدیریت وب سایت مشتری ، بخشی از امنیت نیز بر عهد شماست .
اگر یک طراح سایت هستیم ، صرفا نمیتوانیم به طراحی سایت های فارسی بسنده کنیم ! ممکن است دربین سفارش های طراحی سایت ، سایت هایی به غیر از زبان فارسی نیز داشته باشیم . علاوه بر این مورد ، ممکن است سایت هایی از شما خواسته شود که دارای 2 زبان باشد ، یعنی محتوای سایت هم در زبان فارسی نمایش داده شود و هم در زبان انگلیسی ! حتی ممکن است سایت مشتری دارای 5 زبان مختلف باشد . در این شرایط شما بعنوان یک طراح لازم است تا با روش طراحی و پیاده سازی این نوع از وب سایت ها نیز آشنایی داشته باشید .
در این دوره به چندین روش متختلف خدمت شما آموزش خواهیم داد که چگونه میتوانید به سادگی ، زبان های دوم سوم و حتی دهم را به سایت خودتان اضافه کنید ، بدون اینکه مجبور به خرید دامنه های دیگری باشید یا سایت خود را مجدد طراحی کنید . میتوانید بروی یک دامنه و با یک دیزاین و ظاهر ، زبان های متعدد را در کنار زبان اصلی سایت اضافه کنید . این فصل نیز از جمله فصل هایی است که برای هر وب مستری الزامی است .
پس از اتمام یک وب سایت و راه اندازی آن ، ورود اطلاعات اولیه و رونمایی پروژه ، باید برروی بهینه سازی سایت در موتور های جستجو نیز تمرکز کنید . البته برای اینکه یک وب سایت در نتایج جستجوی گوگل نمایش بهتر و بالاتری داشته باشد ، لازم است تا یک سئوکار ماهر بروی سایت کار کند اما مدیر سایت و به عبارتی وب مستر میتواند تا حد بسیار زیادی وضعیت اولیه سایت را بهبود بخشیده و زیر بنای خوبی را از ابتدا برای سایت خود اجرا کند .
افزونه های وردپرس در این زمینه نیز به کمک ما خواهند آمد ، البته توجه داشته باشید که تنها یک افزونه تمامی کار سئو سایت را انجام نخواهد داد ، و افزونه ها صرفا کمکی هستند . مهم ترین قسمت سئو در بخش هایی همچون تولید محتوا و قوانین بهینه سازی داخل سایت خلاصه می شود که در صورت داشتن یک بنای درست در داخل سایت ، بخش های خارج سایت نیز به افزایش بهبود سئو کمک خواهند کرد .
قسمت های مربوط به سئو در این دوره در بخش های اصلی که هر مدیر سایتی ملزم به دانستن آنها است خدمتتان ارائه خواهد شد ، اما برای شرکت در دوره های جامع تر سئو ، میتوانید از دوره آموزش سئو در سایت استفاده کنید .
سلام متشکر ، نقشه راه برای دوستانی هست که قصد دارند تا برنامه نویسی یاد بگیرند ، اما دوره وب مستر شو برای دانشجویانی طراحی شده که قصد یادگیری طراحی سایت بدون کدنویسی دارند .