بهترین فرصت برای یادگیری در قسمت Vip سئو نود هم اکنون برای دانشجوبان عزیز فراهم شده است
جزئیات بیشتربر روی خودت سرمایه گذاری کن
در این دوره آموزشی با خیال راحت و اطمینان از کسب تمامی مهارت های لازم ، میتوانید صفر تا صد فریمورک TailwindCss که در حال حاضر یکی از محبوب ترین ابزارهای طراحی قالب در بخش فرانتاند است را یاد گرفته و بسادگی بهترین و شکیل ترین قالب های فروشگاهی ، شرکتی و ... را طراحی کنید . این دوره از سطح مقدماتی تا پیشرفته جهت کسب درآمد در بازار کار تدریس شده است پس همراه ما باشید .
تیلویند یا همان TailwindCss یکی از فریمورکهای جدید در زمینه طراحی با css است که باتوجه به برخی ویژگیهای ارائه شده در داخل هسته خود ، توانست تا طرفداران زیادی را به خود جذب کند و از این جهت یکی از فریمورکهای آینده دار در زمینه فرانتاند است . یادگیری TailwindCss برای دوستانی که در زمینه زبان سی اس اس پیشنیازهای لازم را دارند بسیار ساده خواهد بود . برخلاف فریمورکهایی همچون بوت استرپ ( Bootstrap ) و یا یوآی کیت ( Uikit ) و … کار کردن با TailwindCss در قدم اول شاید کمی دشوار به نظر برسد اما اگر طبق اصول و استانداردهای لازم برای راه اندازی آن اقدام کنید ، کارکردن و پیکربندی اولیه این فریمورک بسیار ساده خواهد بود . ( این دوره شامل 5 جلسه رایگان است )
مطئمنا با ظهور فریمورکهایی همچون بوت استرپ ، پروسه کدنویسی بسیار ساده شده و مهمتر از همه ، استایل نویسی در سراسر دنیا درصورت استفاده از فریمورک بصورت استاندارد یکپارچه انجام شد ، اما در این بین مواردی نیز بودند که احساس شد میتوانند در آینده بهتر شوند .
برای شروع این دوره ، آشنایی با html و تسلط به زبان Css تا حد قابل قبولی الزامی است . اگر در زمینه Css شناخت کافی ندارید ، میتوانید از دوره نابغه Css که در بالای صفحه و قسمت پیشنیازها ارائه شده است استفاده کنید .
این دوره ، کامل ترین آموزش فارسی برای فریمورک Tailwind است و لذا میتوانید با خیالی آسوده سرفصل های ارائه شده داخل دوره را مطالعه کنید .
بله ! در این دوره نزدیک به 10 پروژه کلی و چندین مینی پروژه کاربردی طراحی شده است تا بتوانید به شکل عملی نحوه کار با این فریمورک را برای فعالیت در بازارکار بیاموزید .
در فریمورکهایی که تاکنون شاید با آنها کار کردهاید ، روش کار اینگونه بود که ابتدا کتابخانه فریمورک را دانلود کرده و سپس از داخل آن یک فایل style.css را به پروژه خودتان اضافه میکردید و داخل این فایل ، کلاسها و دستوراتی بود که از قبل به شکلی استاندارد نوشته شده بود و شما کافی بود تا از اسامی این کلاسهای css داخل فایل پروژه و طبق Doc فریمورک مربوطه استفاده کنید که نهایتا بتوانید قالب خود را بصورتی استاندارد طراحی کنید .
کاستی که گویا این فریمورکها داشتند ( البته کاستی نه ! بلکه تفاوت نگرش ) این بود که شما اگر یک پروژه کوچک داشتید و یا حتی پروژه شما بزرگ بود و به قسمت کمی از فایل Css آماده شده توسط فریمورک نیاز داشتید ، بازهم مجبور بودید تا کل فایل Css را داخل پروژه فراخوانی کنید و درنتیجه حجم زیادی از یک فایل استایل را وارد پروژه کنید .
البته امکان شخصی سازی این فایلها وجود دارد اما باید توجه داشت که ویرایش کردن چند ده هزار خط کد بسیار کار دشواری است و ضمن اینکه هر پروژه فرانتاند با دیگری متفاوت است و لذا نمیتوان از فایلهای اصلاح شده برای تمامی پروژهها استفاده کرد .
TailwindCss این امکان را فراهم کرده و به عبارتی حس کاستی فریمورکهای رقیب را بهبود داد . به همین دلیل در مورد TailwindCss اینگونه گفته میشود که امکان شخصی سازی در آن وجود دارد که منظور از شخصی سازی همین موضوعی است که خدمتتان توضیح داده شد .
در داخل TailwindCss علاوه بر اینکه میتوان فایل اصلی فریمورک را طبق نیاز پروژه ، شخصی سازی و تولید کرد ، امکان کدنویسی بصورت سریع و البته ساده نیز فراهم شده است تا جایی که حتی اگر نیاز به دستوراتی داشتید و این دستورات داخل هسته خود TailwindCss وجود ندارند ، میتوانید طبق الگویی که ارائه شده است خودتان نیز مواردی را اضافه کنید تا TailwindCss در فایل نهایی که خدمتتان ارائه خواهد شد ، دستورات شما را طبق اصول صحیح css ایجاد کند و مشکلی در اجرا و خروجی گرفتن از آنها نداشته باشید .
فریمورک TailwindCss کمی متفاوت است ! شما برای اینکه توسط این فریمورک بتوانید کار کنید ، ابتدا باید توسط npm و نصب کننده پکیج ، این فریمورک را داخل پروژه خودتان منتقل کرده و سپس پیکربندی آن را انجام داده و طبق دستوراتی که جهت اجرا در ترمینال هستند ، پروژه را مدام در حالت اجرا نگهدای کنید . شما در TailwindCss دو فایل اصلی برای استایل نویسی خواهید داشت که در حالت پیشفرض نام یکی از آنها input.css و نام دیگری output.css است و در حقیقت نیز این فایلها یکی برای ورودی و دیگری برای خروجی استایل است . داخل فایل input.css دستوراتی به شکل زیر وجود دارد :
@tailwind base;
@tailwind components;
@tailwind utilities;
زمانی که شما داخل فایلهای html اسامی کلاسهای Tailwind را استفاده کرده و پس از ذخیره سازی ، دستوری را در ترمینال اجرا میکنید که بصورت زیر است :
npx tailwindcss -i ./src/input.css -o ./src/output.css --watch
دستورات لازم برای کلاسهایی که توسط شما استفاده شده است ، در فایل output.css به شکل خودکار ایجاد خواهند شد و درنتیجه شما تنها به میزان کلاسهایی که حین پروژه استفاده میکنید ، داخل فایل output.css کدهای فریمورک را خواهید داشت و نتیجه آن یک فایل استایل سبک است .
شما در تمامی مراحل پروژه این فایل را خواهید داشت و براساس پیشرفت و افزایش تعداد اسامی کلاسهای داخل فایلهای html ، فایل نهایی شما نیز شروع به رشد خواهد نمود . درحقیقت اینگونه تصور کنید که شما داخل فایل input.css کدهای اصلی Tailwind را فراخوانی کردهاید و اکنون طبق هسته کاری خود Tailwind ، با هربار استفاده از اسامی کلاسها و سپس اجرای دستور ذخیرهسازی داخل ترمینال ، داخل فایل output.css تنها دستوراتی از فایل input.css منتقل خواهند شد که اسم کلاس آنها در فایل های html پروژه استفاده شده است ، به همین سادگی !
<div class="top-[117px]">
<!-- ... -->
</div>
<div class="top-[117px] lg:top-[344px]">
<!-- ... -->
</div>
<div class="bg-[#bada55] text-[22px] before:content-['Festivus']">
<!-- ... -->
</div>
نمونه بالا یکی از مثالهایی است که میتوان توسط تیلویند در داخل فایل های html استفاده کرده و سپس خروجی صحیح آن را داخل فایل Css دریافت کنیم . البته که تمامی این موارد در داکیومنت تیلویند توضیح داده شده است و روش صحیح استفاده از آن مهم است .
همانطور که مشاهده کردید این فریمورک حتی امکان استفاده از دستوراتی همچون after و before را نیز در داخل فایل های html به شما خواهد داد لذا از این جهت شما حداقل نیاز ممکن را به یک فایل style.css شخصی خواهید داشت .
در این دوره آموزشی ، طبق اکثر دورههایی که در زمینه فرانتاند و بکاند توسط مجموعه ما منتشر شده است ، از قدم صفره صفر شروع به تدریس مباحث نموده و گام به گام طبق Doc خود سایت Tailwind شروع به آموزش سرفصل های لازم و البته تمامی سرفصل ها نمودیم . البته که قبل از هرچیزی به این دلیل که بسیاری از علاقمندان به دلیل سختی های ابتدای راه در نصب Tailwind از ادامه راه دلسرد میشوند ، سعی کردیم تا به شکل صحیح درمورد نصب این فریمورک توضیحات لازم را ارائه کنیم تا بدون مشکل پروسه نصب و راه اندازی را همواره به راحتی انجام دهید .
این دوره شامل چندین فصل مختلف است که البته فصل اول مربوط به آموزش صفرتاصد تمامی کلاسها و دستورات ارائه شده در داخل هسته این فریمورک است . البته که تمامی این کلاس و دستورات درحین آموزش به شکل کامل و دقیق با روش استفاده و دلایل استفاده از آنها تشریح شده است .
در ادامه دوره ، سعی کردیم تا در قالب مینی پروژههای مختلف ، از تمامی دستورات و کلاسهای لازم به درستی و البته در قالب نمونههای واقعی ( نه نمونههای بدردنخور و ساده ) استفاده کنیم . نهایتا پس از بررسی و طی کردن تمامی این پلهها ، به سراغ پروژه های عملی خواهیم رفت . در این دوره آموزشی تعداد زیادی پروژه عملی وجود دارد که البته داخل هرکدام سعی داریم تا سرفصلهای خاصی را پوشش دهیم .
نمونههایی از قالب های این دوره را که البته در ویدیو معرفی ابتدای صفحه نیز خدمتتان نمایش داده شد در تصاویر بالا مشاهده میکنید . تمامی قالبها توسط Tailwind و البته کمی کدنویسی مختصر با جاوا اسکریپت و همچنین چند کتابخانه سبک و بسیار ساده از جیکوئری طراحی شده است . شما ضمن یادگیری آموزشهای دوره و پس از به اتمام رساندن تمامی تمرینات ، قادر هستید تا بسادگی قالبهای html خود را توسط Tailwind به بهترین شکل و طبق یک استاندارد شناخته شده طراحی کنید .
سلام در حال حاضر تخفیف 25 درصدی جشنواره قربان تا غدیر روی سایت فعال هست و میتونید استفاده کنید