بخش Vip سئو نود

بهترین فرصت برای یادگیری در قسمت Vip سئو نود هم اکنون برای دانشجوبان عزیز فراهم شده است

جزئیات بیشتر
آموزش یکبار برای همیشه
%20 تخفیف روز برنامه نویس برای تمام دوره ها با کد : mrprogrammer

آموزش ساخت سایدبار متفاوت برای هر صفحه در وردپرس

مقالات وردپرس

چگونه در وردپرس سایدبارهای ( widget ) متفاوت ایجاد کرده و از آنها استفاده کنیم ؟ کدنویسی ابزارک های دلخواه برای قالب های وردپرس

2 93
آموزش ساخت سایدبار متفاوت برای هر صفحه در وردپرس

یکی از مسائل مهم در طراحی قالب وردپرس نحوه ساخت سایدبارها یا همان Widget ها در قالب است . اما مهم‌تر از آن ساخت سایدبارهایی متفاوت از یکدیگر در وردپرس قالب می‌باشد.

برای مثال می‌توانیم برای صفحه مطالب ، صفحه فروشگاه و یا صفحه نمونه‌کارها و … از سایدبارهای متفاوت استفاده کنیم که داخل هریک از آنها محتوایی دلخواه را نمایش دهیم . اگر با روش طراحی قالب وردپرس تا حدودی آشنا هستید حتما اطلاع دارید که داخل فایل های PHP قالب ، فایلی به نام sidebar.php داریم که داخل آن کدهای مربوط به ابزارک‌ها یا همان ویجت‌ها قرار دارند .

زمانی‌که قصد داریم تا فایل sidebar.php را درمحل مورد نظر در قالب نمایش دهیم ، از دستور get_sidebar استفاده خواهیم کرد . برای مثال اگر داخل فایل sidebar.php کدهای مربوط به نمایش آخرین مطالب و … را قرارداده‌ایم به راحتی با دستور  get_sidebar این بخش را نمایش خواهیم داد .

get_sidebar();

اگر قصد داریم برای صفحه فروشگاه ، sidebar دیگری داشته باشیم که برای مثال لیست محصولات را داخل آن نمایش دهیم ، فایل sidebar.php را نمی توانیم مجدد استفاده کینم چرا که محتوای داخل این فایل برای بخش مطالب طراحی شده است و یک سایدبار برای نمایش دربخش وبلاگ است . ( البته که می‌توان در  هربخشی آن را نمایش داد )

چگونه سایدبارهای مختلف داشته باشیم ؟

همانطور که گفته شد فایل اصلی ساید بار برای قالب وردپرس فایل sidebar.php است . اکنون اگر قصد داشته باشیم سایدبارهای متفاوتی ایجاد کنیم لازم است یک فایل sidebar جدید ساخته و داخل اسم این فایل ضمن استفاده از کلمه sidebar ، بعد از کلمه sidebar با قراردادن یک (-) یک نام دلخواه به ادامه آن اضافه کنیم . برای مثال اگر قصد داریم یک سایدبار برای بخش فروشگاه ایجاد کنیم می‌توانیم یک سایدبار جدید به شکل زیر بسازیم :

sidebar-shop.php

البته اسم shop اختیاری است و بعد از علامت خط تیره (-) باید یک نام را به سلیقه خودتان انتخاب کنید و یک فایل PHP جدید بسازید . البته که هراندازه این اسم با مفهوم باشد ، خودتان در مجموع کدنویسی پروژه راحت خواهید بود . به تصویر زیر دقت کنید :

سایدبار اختصاصی وردپرس

همانطور که مشاهده کردید اکنون دو فایل سایدبار داریم که می‌توانیم به هر تعدادی که نیاز داریم برای بخش‌های مختلف قالب ، ویجت ایجاد کنیم . البته که ایجاد این ابزارک‌ها باید طبق اصول انجام شده و زیاده‌روی انجام نشود .

اکنون چگونه از این سایدبار استفاده کنیم ؟

همانطور که گفته شد زمانی‌که قصد داریم از  فایل sidebar.php استفاده کنیم ، توسط دستور get_sidebar آن را فراخوانی می‌کنیم . اما این دستور دقیقا محتوای داخل فایل sidebar.php را نمایش خواهد داد . اکنون اگر درخواست نمایش محتوای فایل sidebar-shop.php رو نمایش دهیم باید چه کرد ؟ برای این کار لازم است تا شناسه‌ای که در ادامه نام sidebar وجود دارد را بعنوان پارامتر ورودی به تایع get_sidebar ارسال کنیم . دقیقا به شکل زیر :

get_sidebar('shop');

به همین راحتی می‌توانید فایل‌های سایدبار بسیاری را برای قالب ایجاد کرده و به کمک تابع فراخوانی سایدبار و ارسال شناسه سایدبار بعنوان پارامتر ورودی تابع ، سایدبار اختصاصی را فراخوانی کنید . در سایت سئونود سایدبارهای بسیاری داریم که برای بخش نوشته ها ؛ محصولات ، آموزش ها و … هرکدام محتوای متفاوتی را نمایش می‌دهند .

امید قدیمی

امید قدیمی هستم ، 8 سال است که در زمینه طراحی و برنامه نویسی وب سایت فعالیت می کنم . توسعه دهنده فرانت اند ، طراح و برنامه نویس انواع وب سایت های وردپرسی ، فعال در زمینه تولید محتوا و سئو وب سایت

نقشه راه فرانت

اگر قصد دارید تا یک طراح ماهر باشید ، ما درست ترین مسیر را برای شما فراهم کردیم و فقط کافیست همراه ما باشید

شاید این مطالب نیز برای شما جالب باشد

آموزش ایجاد بخش مطالب تصادفی در وردپرس بدون افزونه فقط با چند خط کد - بدون نیاز به پلاگین یا افزونه ، بخش مطالب تصادفی را ایجاد کنید .

0 80

چگونه و چرا مسیر پیشفرض وردپرس برای آپلود فایل های رسانه را تغییر دهیم ؟ نکات مهم درمورد تغییر مسیر بارگذاری فایل‌ها در وردپرس

0 131
دیدگاه ها و نظرات
توجه کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد در صورت داشتن مشکل ، قبل از ارسال دیدگاه نظرات سایر دوستان را نیز مطالعه فرمائید برای مشاهده پاسخ دیدگاه ها بر روی علامت " " کلیک کنید
اشتراک دیدگاه
captcha
تکمیل تمامی فیلد ها الزامی است

دیدگاه های شما
سپهر حیدری ۰۴ / ۱۴۰۳

ممنون از شما عالی هستید برای فروشگاه و صفحه شاپ هم پس میشه ازاین روش استفاده کرد درسته؟

امید قدیمی ۰۴ / ۱۴۰۳

سلام بله فقط کافیه در محل دلخواه سایدبار مدنظر رو فراخوانی کنید

آموزش های رایگان بیشتر در آپارات و یوتیوب سئو نود
کانال آپارات سئو نود چنل یوتیوب سئو نود