بخش Vip سئو نود

بهترین فرصت برای یادگیری در قسمت Vip سئو نود هم اکنون برای دانشجوبان عزیز فراهم شده است

جزئیات بیشتر
آموزش یکبار برای همیشه
دوره جدید آموزش طراحی cms با php و mysql ، مشاهده دوره

بهترین روش طراحی سایت

مقالات طراحی سایت

بهترین روش طراحی سایت و بررسی 3 روش اصولی که میتوان به کمک آنها سایت طراحی کرد ، بررسی مزایا و معایب ، انتخاب بهترین ساده ترین و کم هزینه ترین روش

6 823 5
بهترین روش طراحی سایت

اگر شما هم در زمینه وب سایت کمی مطالعات دارید و آشنایی حتی جزئی با این مسیر داشته باشید شاید برای شما هم سوال پیش آمده است که بهترین روش طراحی سایت چه روشی است در این مقاله به شما کامل توضیح خواهیم داد . در این مقاله همراه ما باشید تا بهترین روش های ممکن برای داشت یک وب سایت را با هم بررسی کنیم .

دوستان برای طراحی یک سایت در حال حاضر می توان گفت سه روش اصلی وجود دارد . البته می توان با کمی بررسی دقیق تر این روش های را به حاشیه برد و تعداد انها را زیاد کرد اما در حالت کلی سه روش درست برای طراحی سایت ها را می توان بیان کرد که به این شرح می باشد :

  • طراحی سایت توسط شرکت های طراحی سایت
  • طراحی سایت بدون کد نویسی
  • طراحی توسط برنامه نویسی صثفر تا صد

خب باید دید کدام یک از این روش ها می تواند به درد شما بخورد و می توانید از ان استفاده کنید و مهم تر از همه بهترین روش ، سخت ترین و ساده ترین روش را هم بررسی کنیم .

بررسی روش اول طراحی سایت ، مزایا و معایب

خب اول از همه ببینیم که اگر وب سایت فروشگاهی ما توسط یک شرکت که کارش طراحی وب سایت است انجام شود چه شرایطی پیش می آید . میتوان گفت این روش راحت ترین و بی دردسر ترین روش طراحی سایت است که شما می توانید تنها با کمی مطالعه درباره اینکه چه چیزی نیاز دارید و یافتن چندین سایت جهت نمونه ، یک شرکت طراحی سایت با تجربه و کاربلد را یافته و نسب به توضیح سفارش و تنطیم قرارداد اقدام کنید و در مدت زمان مشخص قرارداد ، مثلا یک یا نهایتا دو ماه ، وب سایت خودتان را بدون دردسر تحویل بگیرید و نهایتا روش کار با آن را هم آموخته و وب سات خود را شروع کنید .

خب این روش مزایایی دارد از جمله

تحویل سریع پروژه شما ، دست به کد نشدن خودتان ، تحویل سایت بدون مشکل و کارهای خسته کننده روی دامنه مورد نظر

اما در این روش و در کنار این مزایا معایبی هم داریم که می توانند شامل پرداخت هزینه های زیاد باشید که امروز هزینه ها بسیار بالاتر رفته اند . جدا از این ممکن است طرح نهایی با طرحی که شما مد نطر دارید کمی متفاوت باشد و یا برخی از خدمات که مد نطر دارید از عهده شرکت برنیاید و نهایتا وب سایت شما به آن شکلی که برای کسب و کارتان مد نطر دارید نباشد . البته این مشکل می تواند احتمالی باشد اما خب در مواردی ممکن است پیش آید . مدت زمان هم یکی از مشکلات می تواند باشد و ممکن است مدت تحویل سایت شما زمان زیادی را بطلبد شاید شرکتی که در حال اجرای پروژه شماست مشکلی برای یکی از پروژهای در دست اقدامش بوجود آید و پروژه شما از زمان تحویل خود کمی دورتر شود که این هم یکی از مشکلات سپردن کار به شرکت واسط می تواند باشد .

اما خب زمانی که ما دانش کافی برای طراحی سایت نداریم باید کار طراحی را به یک شرکت متخصص واگذار کنیم و ضمنا عجله هم نداشته باشیم تا کار نهایی با کیفیت باشد .

خب این روش همانطور که گفتیم زمانی می تواند برای طراحی سایت کلا مناسب باشد که ما هیچگونه سر رشته در زمینه وب سایت و … نداریم و صرفا قصد داریم تا یک وب سایت داشته باشیم و این وب سایت را کم کم یا خودمان و یا یک مدیر وب سایت راه اندازی نموده و آن را توسعه دهد . پس نهایتا به این نتیجه میرسیم که اگر جز این دسته از افراد یا صاحبان کسب و کارها هستید حتما باید از این روش استفاده کنید چرا که هم در زمان و هم در هزینه های خود صرفه جویی کرده اید .

بررسی روش دوم طراحی سایت ، مزایا و معایب

این روش که دومین روش اصولی برای داشتن یک وب سایت است روش بدون کدنویسی نام دارد . اما کمی بیشتر در این باره باید مطالعه کنیم . تصور کنید شما شخصی هستید که کمی از نرم افزار های سیستم سر رشته دارید و قبلا تا حدودی با سایت های مختلف در اینترنت کار نموده اید و در بهترین حالت فرض می کنیم که شما قبلا یک وبلاگ داشته اید و تجربه کار با سیستم های مدریت محتوا را دارید . در این حالت شما یک گزینه بهتر دارید که می توانید سایت خود را به شرکت های طراحی سایت واگذار نکنید . در این شرایط شما می توانید از روش های بدون کدنویسی که سریع تر هستند و هزنیه به مراتب پایین تری دارند استفاده کنید .

شما در این حالت بیش از 95% با کدنویسی سرو کار ندارید . در قدم اول کار با یک سیستم مدیریت محتوا مثل وردپرس را یاد خواهید گرفت که یادگیری این سیستم مدیریت محتوا نهایتا 3 ساعت از شما زمان خواهد گرفت و ما در داخل سایت سئو 90 هم دوره ای تحت عنوان ” قدم اول وردپرس ” داریم که می توانید کار کردن با وردپرس را در عرض 2 ساعت یاد بگیرید چرا که شما برنامه نویسی نمی کیند و یک سیستم مدیریت محتوا را آموزش خواهید دید .

سپس کافیست تا یک قالب متناسب با کسب و کار خودتان دانلود و یا خریداری نمایئد که قالب های غیر رایگان معمولا امکانات بیشتری دارند و طرح های انها بسیار متفاوت است از این جهت می توانید با هزینه بین 50 تا 400 هزار تومان قالب مناسب با کسب و کار خودتان را تهیه کنید . نصب و راه اندازی قالب ها برو روی سیستم مدیریت محتوا بسیار راحت است ضمنا مارکت فروشنده قالب تمامی روش های نصب قالب را یه شما ارائه می کند تا قالب دقیقا مطابق با همان چیزی که در سایت فروشنده قالب مشاهده می کنید راه اندازی شود . نهایتا می توان گفت یا چند روز کار روی قالب ، وب سایت شما با انتقال برروی یک هاست و یک دامنه ، شروع به کار خواهد کرد و این تنها در صورتی است که شما سررشته لازم را داشته باشید .

خب بررسی مزایا و معایب این روش مزیت های این روش این است که

شما قبل از هرچیزی در هزینه های خودتان صرفه جویی می کنید و بجای پرداخت مثلا 5 میلیون تومان به شرکت طراحی سایت با 500 هزار تومان در مجموع ، وب سایت خود را راه اندازی کرده اید . زمان کوتاه راه اندازی هم یکی دیگر از این مزایا می تواند باشد و شما به مراتب بسیار سریع تر سایت خود را راه اندازی نموده اید

تسلط نسبی به جنبه های مختلف سایت که مسبب آن تجربه قبلی شما در کار با سیستم های مخلتف در اینترنت می باشد هم یک امتیاز در راحتی استفاده از خدمات سایت است . خب اما معایب این روش

اصلی ترین عیب این روش این است که شما در قدم اول ممکن است طرح خاصی که در ذهن دارید را در هیچکدام از قالب های آماده دنیا پیدا نکنید  این یک مشکل بزرگ است و نهایتا مجبور می شوند یک طرح آماده که کمی مشابه به طرح شما است را انتخاب کنید . عیب دوم این است که شما از قالب های آماده ای استفاده می کنید که قبل از شما شاید صدها نفر آن را خریداری نموده اند و از این حهت شما نمی توانید یک برند باشید و سایت های زیادی با همین شکل و  شمایل قالب شما در حال فعالیت هستند پس رویای برند شدن شما محقق نخواهد شد که می توان یکی از اصلی ترین معایب این روش دانست

عیب دیگر این روش این است که قالب ها به حالت عمومی طراحی و برنامه نویسی می شوند از این جهت که مخاطب نهایی آنها یک نفر نیست و طراحان و برنامه نویسان قالب با این تصور که قشر زیادی از آن استفاده خواهند کرد قالب ار طراحی می کنند از این جهت افرونه ها و صفحات بسار زیادی داخل آن قرار می گیرد و ممکن است سایت شما یک سایت شرکتی باشد اما بخش فروشگاه ساز هم داخل آن فعال باشد و این یک امتیاز منفی برای سایت شماست و تا شما این موراد را بررسی کنید و کم کم آنها را حذف کنید زمان زیادی از شما گرفته خواهد شد . تازه آن هم به شرطی که بدانید کدام افزونه ها برای شما نیاز نیستند . نتیجه این کار سنگینی بیش از حد قالب و وب سایت شماست که برای زمان بارگذاری آن مشکلات زیادی بوجود می آورد و کابران نهایی سایت شما اصلا تمایل ندارند که بیش از 3 تا 5 ثانیه منتظر بارگذاری محتوای سایت شما باشند

یکی دیگر از معایب مهم این روش این است که شما هنگام ایجاد تغییرات و یا اضافه کردن بخش های دلخواه به سایت کاملا با مشکل مواجه هستید . تصور کنید که شما یک سایت فروشگاهی دارید و قصد دارید تا در صفحه اصلی وب سایت خودتان یک بخش تحت عنوان پیشنهاد شگفت انگیر اضافه کنید . خب شاید به خودتان بگوئید که صفحه ساز ها این امکان را به شما خواهند داد اما اگر قالب شما در صفحه اصلی امکان طراحی با صفحه ساز را نداشته باشد و مهم  تر از همه خاصیت پیشنهاد شگفت انگیر در داخل سایت شما نباشید این کار ممکن نیست . شاید باز هم با خودتان بگوئید که پلاگین شگفت انیگیز را نصب می کنیم و مشکل حل می شود . خب این پلاگین بر روی قالب شما نصب می شود اما آیا با قالب شما سازگار است ؟ و می توانید آن را در محل دلخواه نمایش دهید یا خیر ؟

نه تنها پیشنهاد شگفت انگیر بلکه برخی موراد دیگر . مثلا تصور کنید قصد دارید تا یک قسمت تحت عنوان برند ها اضافه کنید . برای این مورد پلاگینی وجود ندارد و شما در این مورد مجبور هستید تا کار را به یک شرکت طراحی سایت یا شخصی که به برنامه نویسی قالب و سیستم مدیریت محتوای شما مسلط است واگذار کنید که باز هم در قبال دریافت هزینه این کار برای شما انجام خواهد شد . پس در این روش هم معایب اصلی وجود دارد که اگر بتوانید از هرکدام از این مشکلات عبور کنید این مورد می تواند برای شما راه ساده ای باشد .

اما بررسی روش سوم طراحی سایت ، مزایا و معایب

این روش که می توان گفت حرفه ای ترین و کامل ترین روش طراحی سایت است این است که شما یک برنامه نویس باشید . زمانی که شما به طراحی و برنامه نویسی سایت اشراف دارید آیا بنظرتان مانعی در سر راه شما قرار دارد ؟ شما می توانید بر روی یک کاغذ طرح دلخواه خودتان را پیاده کنید . برای مثال اسلایدر سایت در کجا باشد ، پیشنهاد شگفت انگیر کجا باشید ، بخش همکاران ، بخش آخرین محصولات و .. همگی را خودتان با سلیقه خودتان طراحی خواهید کرد و هیچ چیزی مانع راه شما نیست . سپس این طراح را بر روی قالب پیاده می کنید . سپس به فکر امکانات قالب هستید که چه خدماتی می توانیم به کاربران بدهیم و تمامی این خدمات را مطابق با دانش خودتان روی سایت پیاده خواهید کرد . برای مثال امکان ورود و ثبت نام با اسمس ، باشگاه مشتریان ، پیشنهادات لحظه ای و …

مزایای اصلی این روش

  • طرح و امکانات قالب دقیقا مطابق با نمونه ای است که شما می خواهید
  • هر زمان که قصد اضافه کردن امکانات داشتید یدون دردسر می توانید انجام دهید
  • از هیچ پلاگین و افزونه تا حد امکان استفاده نمی کنید
  • قالب شما هزارن بار سبک تر و سریع تر است
  • هر زمان که تمایل داشتید می توانید طرح و امکانات قالب را عوض کنید
  • هیچ هزینه ای به شرکت های طراحی سایت و یا خرید قالب و افرونه پرداخت نمی کنید
  • علاوه برا سایت خودتان می توانید مشتری های دیگری هم داشته باشید و …

اما اگر بخواهیم برای این روش معایب هم برشماریم باید گفت برای این روش هیچ معایبی وجود ندارد تنها موضوعی که وجود دارد این است که شما برای دست یابی یه این دانش باید زمان مناسبی صرف یادگیری نمائید تا بتوانید هم وب سایت خودتان و هم وب سایت مشتریان را بخوبی و مطابق با آنچه که در ذهن دارید پیاده کنید .در صورت داشتن این دانش ، می توان گفت این روش بهترین روش برای طراحی سایت است و شما از هیچ نظر محدود نیستید . شما می توانید در قسمتی از وب سایت سئو 90 که برای شما علاقمندان به یادگیری طراحی و برنامه نویسی تنظیم شده است ، نحوه مطالعه و ترتیب دوره های آموزشی را بخوبی مشاهده کنید و اگر قصد دارید تا در این مسیر پیشروی کنید و آینده خوبی برا خودتان داشته باشید با ما همراه باشید

بخش پیشنهادی : آموزش طراحی سایت
سمانه دانشی

سمانه دانشی هستم ، علاقه بسیار زیادی به تولید محتوا و سئو دارم و همین موضوع باعث شد تا اشتیاق به تولید محتوا ، انتقال تجربیات و دانش خودم را در سئو 90 با شما شریک باشم . فعال در زمینه فرانت و طراحی قالب های وردپرس

نقشه راه فرانت

اگر قصد دارید تا یک طراح ماهر باشید ، ما درست ترین مسیر را برای شما فراهم کردیم و فقط کافیست همراه ما باشید

شاید این مطالب نیز برای شما جالب باشد

سلکتور first-letter در پروژه های طراحی سایت چه نقشی دارد ؟ چگونه از این انتخاب کننده به درستی در پروژه های طراحی سایت استفاده کنیم ؟

0 40

طراحی دکمه چت داخل واتساپ برای انواع وب سایت ها و همچنین قالب های وردپرسی با کمترین کد بدون نیاز به نصب افزونه 1

0 64
دیدگاه ها و نظرات
توجه کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد در صورت داشتن مشکل ، قبل از ارسال دیدگاه نظرات سایر دوستان را نیز مطالعه فرمائید برای مشاهده پاسخ دیدگاه ها بر روی علامت " " کلیک کنید
اشتراک دیدگاه
captcha
تکمیل تمامی فیلد ها الزامی است

دیدگاه های شما
پدرام ۰۶ / ۱۴۰۱

ما بلاخره نفهمیدیم بریم سراغ طراحی سایت بدون کدنویسی یا با کدنویسی راجب اینم یه مقاله بنویسید خب که روشن بشیم

امید قدیمی ۰۶ / ۱۴۰۱

سلام خدمت شما دوست من ، این مورد بسته به علاقه شما داره ، اما در هرصورت مزایای روش های کدنویسی خیلی بیشتره و خیالتون راحت تر ، اگر زمان کافی برای یادگیری دارید میتونید برید سراغ روش کدنویسی

احسان ۰۶ / ۱۴۰۰
5

بنظرم اگه کسی به سایت و این جور چیز ها علاقه داره یکبار بنشینه یاد بگیره که منبع درامد بشه تازه میتونی هر چندتا سایت خواستی بزنی بازم درامد داشته باشی

امید قدیمی ۰۶ / ۱۴۰۰

البته که درست میفرمائید به شرطی که پشت کار و انگیزه و علاقه داشته باشند

زمان ۰۴ / ۱۴۰۰

طراحی کردن سایت با روشی که خودمان بسازیم خیلی خوب هست اما خیلی زمان لازم هست برای یاد گرفتن شاید چند سال طول بکشه پس سفارش دادن خیلی بهتر هست

سمانه دانشی ۰۴ / ۱۴۰۰

اگر قصد ندارید تا برنامه نویس و طراح باشید مسلما سفارش طراحی سایت بسیار معقولانه است .

آموزش های رایگان بیشتر در آپارات و یوتیوب سئو نود
کانال آپارات سئو نود چنل یوتیوب سئو نود