بخش Vip سئو نود

بهترین فرصت برای یادگیری در قسمت Vip سئو نود هم اکنون برای دانشجوبان عزیز فراهم شده است

جزئیات بیشتر
آموزش یکبار برای همیشه
پیشفروش دوره آموزش نابغه سئو پلاس در سایت آغاز شد جزئیات بیشتر 1.000.000 تومان تخفیف برای دوره از طریق اینستاگرام

سایت استاتیک چیست

مقالات طراحی سایت

سایت استاتیک چیست بسیاری از افرادی که در حیطه طراحی سایت تازه کار هستند در قدم اول با دو مفهوم سایت استاتیک و داینامیک روبرو می شوند و این مفاهیم در حالت کلی برای آنها گنگ است . کسانی که قصد دارند تا شروع به فعالیت در حوزه طراحی سایت کنند از خود می پرسند […]

0 967
سایت استاتیک چیست

سایت استاتیک چیست

بسیاری از افرادی که در حیطه طراحی سایت تازه کار هستند در قدم اول با دو مفهوم سایت استاتیک و داینامیک روبرو می شوند و این مفاهیم در حالت کلی برای آنها گنگ است . کسانی که قصد دارند تا شروع به فعالیت در حوزه طراحی سایت کنند از خود می پرسند که باید طراحی سایت استاتیک یاد بگیرم یا داینامیک ؟

واقعیت این است که این دوم موضوع در محوریت هم اجرا خواهند شد اما در حالت کلی شما اگر تازه کار هستید ابتدا به صورت ناخودآگاه و در مسیر طراحی سایت ، اول با اصول و قواعد طراحی سایت استاتیک آشنا می شوید و پس از یادگیری آن ، بخش های داینامیک را فرا خواهید گرفت . اما تفاوت این دو چیست ؟ البته در این مقاله ما در حالت کلی به بررسی سایت استاتیک خواهیم پرداخت .

وب سایت ها در حالت کلی از نطر برنامه نویسی به دو دسته استاتیک و داینامیک تقسیم یندی می شوند . برای تفکیک سایت های استاتیک از داینامیک چند ویژگی را باید در نظر گرفت اما مهم ترین شاخصه در شناسایی یک سایت استاتیک ، عدم تغییر محتوای آن در مدت زمانی طولانی است .

ویژگی های کلی سایت استاتیک :

  • — معمولا چند صفحه بیشتر ندارند ( صفحه اصلی ، تماس با ما ، درباره ما ) و یا ممکن است حتی یک صفحه باشند
  • — اطلاعات داخل صفحات آن همیشه ثابت است و به سختی تغییر می کند
  • — بخش های داینامیک همچون بخش اخبار و مقالات ندارد
  • — اکثرا سیستم مدیریت محتوا هم ندارند ، چون عملا محتوای خاصی ندارند که کنترل شود
  • — هزینه طراحی آنها بسیار پایین و حتی گاها رایگان است

با توجه به این ویژگی ها که گفته شد ، وب سایت استاتیک در حالت کلی دارای این شاخصه ها برای شناسایی است . البته یک نکته مهم را در همین ابتدا برای شما روشن کنیم :

وب سایت استاتیک از نظر محتوایی بررسی می شود

معنی این جمله چیست ؟ معنی این جمله این است که ممکن است وب سایت طراحی شود که سیستم مدیریت محتوا داشته باشد و هزینه های زیادی هم برای برنامه نویسی آن شده باشد اما این وب سایت تنها دارای صفحه اصلی و چند برگه دیگر باشد . خب در نظر این وب سایت استاتیک به نظر می رسد اما در حقیقت اینطور نیست . به این دلیل که این وب سایت سیستمی برای مدیریت محتوا داخل آن دارد و مطمئنا می توان به راحتی مطالب داخل آن را افزایش داد و این مطالب به شکل داینامیک خودشان در داخل سایت در محل مناسب طبق برنامه نویسی ، قرار گرفته و به کاربر نشان داده می شوند .

اگر وب سایتی بدون سیستم مدیریت طراحی شود اما باز هم اطلاعات داخل آن به شکل مرتب وارد شود و تغییر کنند ، سایت داینامیک محسوب می شود .پس سیستمی وجو دارد که محتوا را به شکل داینامیک کنترل می کند . پس این وب سایت استاتیک نیست گرچه در ظاهر اینگونه به نظر می رسد .

راه تشخیص سایت استاتیک از داینامیک چیست ؟

باید گفت در ظاهر تشخیص این موضوع کمی سخت است اما خوشبختانه در مرورگر ها ابزار هایی هستند که می توانند برخی اطلاعات را به ما بدهند تا بتوانیم به راحتی این موضوع را درک کنیم .

افزونه chrome wappalyzer

در داخل مرورگر کروم افزونه های بسیار جذابی وجود دارند که روی آن نصب شده و اطلاعات مناسبی را به ما ارائه می کنند . اکثر این افزونه ها در رابطه با وب سایت ها به ما گزاراشات مختصری را ارائه می کنند . یکی از افزونه های بسیار خوب مروگر کروم ، افزونه chrome wappalyzer است که اطلاعات در رابطه با زبان هایی که در طراحی و همچنین برنامه نویسی وب سایت خاصی به کار رفته اند را نشان می دهند . زمانی که وب سایت در حال نمایش است با کلیک روی این افزونه یک لیست کوچک برای ما نشان داده می شود که اطلاعات تمامی زبان های این وب سایت در آن است و به شکل مناسب طبقه بندی شده است . یکی از بخش هایی که در این لیست اطلاعات وجود دارد ، بخش مربوط به CMS یا همان سیستم مدیریت محتوا است که نشان می دهد این وب سایت آیا سیستمی برای مدیریت محتوای اطلاعات داخل آن دارد یا نه  ؛ و اگر دارد از کدام سیستم مدیریت استفاده می کند .

البته ممکن است سیستم مدیریت محتوا به شکل اختصاصی برنامه نویسی شده باشد که این اختصاصی بودن ممکن است به کمک فریم ورک ها باشد و یا بوسیله کد های خام . در هر صورت مشاهده یکی از زبان های سمت سرور مثل PHP , ASP و یا پایتون نشان می دهد که وب سایت دارای کدهای سمت سرور نیز میباشد و احتمال بسیار زیاد سیستم مدیریت برای محتوای سایت تنظیم شده است .

سایت استاتیک چیست

برای طراحی سایت استاتیک باید چه زبان های برنامه نویسی بلد باشیم ؟

همانطور که گفته شد سایت های استاتیک در مراحل اولیه آموزش طراحی سایت هستند ، به این دلیل که طراحی سایت به شکل استاتیک با زبان های برنامه نویسی سروکار ندارد و تمامی زبان های بکاررفته در آن ، زبان های طراحی و نشانه گذاری هستند از این جهت کار بسیار راحت است . برای طراحی یک سایت به شکل استاتیک دانستن زبان های Html و Css کافیست . به این دلیل که تنها ظاهر و قالب سایت طراحی خواهد شد و برنامه نویسی در کار نیست . محتوا های مختصری که در این گونه وب سایت ها قرار می گیرند به شکل دستی نوشته خواهند شد .

طراحی سایت به شکل استاتیک چقدر زمان خواهد برد ؟

با توجه به اینکه محتوای سایت های استاتیک زیاد نیست ، اگر طراحی وب سایت توسط شخصی که تسلط مناسبی به طراحی قالب دارد انجام شود ، تنها چند ساعت زمان خواهد برد . در صورتی که طرح قالب سایت از قبل آماده شده باشد ، و در اختیار طراح قرار گیرد بیشتر از چند ساعت زمان نخواهد برد .

هزینه طراحی سایت به این روش چقدر است ؟

با توجه به اینکه وب سایت ها استاتیک هستند ، هزینه برنامه نویسی در اینگونه وب سایت ها وجود ندارد و تنها هزینه طراحی قالب در آنها محاسبه می شود که هزینه بسیار کمتری دارند و هزینه طراحی سایت به شکل داینامیک ممکن است 10 تا 50 برابر بسته به نوع پروزه باشد .

کاربرد سایت های استاتیک چیست ؟

اگر بخواهیم سایت های استاتیک را از نظر کاربرد بررسی کنیم ، باید گفت وب سایت های استاتیک کابرد کمی نسبت به سایر سایت هایی دارند که در بستر اینترنت در حال فعالیت هستند . تمامی وب سایت های بزرگ به شکل داینامیک طراحی و برنامه نویسی می شوند و عملا راه اندازی وب سایت های بزرگ حتی وب سایت های شرکتی و … که خدمات زیادی هم ارائه نمی کنند به شکل استاتیک ممکن نیست .

در حالت کلی وب سایت های استاتیک وب سایتی هایی هستند که برای کسب و کار خاصی منبع درآمد نیستند و صرفا جنبه اطلاع رسانی دارند . برای مثال یک صفحه ساده طراحی می شود و در داخل آن لوگو شرکت ، مختصری از شرح و شماره های تماس قرار داده می شود تا کاربران با مراجعه به آدرس سایت از اطلاعات اولیه استفاده کنند .

مزایا و معایب سایت استاتیک چیست ؟ 

دو ویژگی مهم در طراحی وب سایت ها به شکل استاتیک ، سرعت و امنیت است . به ین دلیل که وب سایت های استاتیک فقط از HTML و CSS تشکیل می شوند در نتیجه حجم پروژه ما بسیار کم و سرعت بارگذاری وب سایت هم بسیار بالاتر است . ضمن اینکه چون سیستم مدیریت محتوا و کدهای سمت سرور وجود ندارند و پردازشی هم صورت نخواهد گرفت ، از این جهت دست نفوذگرها هم بسیار بسته تر است . همچنین درصورت ایجاد هرگونه اشکال در سایت ، بازگردانی نسخه پشتیبان بسیار راحت تر است و تنها چند دقیقه زمان خواهد برد .

معایب سایت های استاتیک ، محدودیت ارائه خدمات ، و سخت بودن بروز رسانی اطلاعات داخل آن می باشد .

همچنین شما عزیزان می توانید جهت طراحی انواع وب سایت استاتیک و داینامیک با ما در ارتباط باشید . با تشکر سئو 90

امید قدیمی

امید قدیمی هستم ، 8 سال است که در زمینه طراحی و برنامه نویسی وب سایت فعالیت می کنم . توسعه دهنده فرانت اند ، طراح و برنامه نویس انواع وب سایت های وردپرسی ، فعال در زمینه تولید محتوا و سئو وب سایت

نقشه راه فرانت

اگر قصد دارید تا یک طراح ماهر باشید ، ما درست ترین مسیر را برای شما فراهم کردیم و فقط کافیست همراه ما باشید

شاید این مطالب نیز برای شما جالب باشد

طراحی صفحه 404 صفحه 404 . صفحه ای که شاید از دیدن آن خوشحال نشویم !!! یکی از رایج ترین خطا ها که در یک وب سایت وجود دارد و کاربران با آن مواجه می شوند خطای معروف 404 است . کاربر زمانی با این صفحه روبرو می شود که قصد دارد آدرسی از سایت […]

4 893

چگونه میتوان با ساده ترین روش ممکن ، در یک مسیر مشخص ، تمامی سرفصل های زبان css را یادگرفته و آماده ورود به بازار کار و طراحی پروژه های مختلف شد ؟ پاسخ این سوال در این مقاله است !

4 641
دیدگاه ها و نظرات
توجه کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد در صورت داشتن مشکل ، قبل از ارسال دیدگاه نظرات سایر دوستان را نیز مطالعه فرمائید برای مشاهده پاسخ دیدگاه ها بر روی علامت " " کلیک کنید
اشتراک دیدگاه
captcha
تکمیل تمامی فیلد ها الزامی است
آموزش های رایگان بیشتر در آپارات و یوتیوب سئو نود
کانال آپارات سئو نود چنل یوتیوب سئو نود