چه سایت هایی را نمیتوان با وردپرس ساخت!
مقالات وردپرسآیا میدانید کدام وب سایت ها را نمیتوان توسط وردپرس حتی با وجود این هسته قدرتمندش طراحی کرد ؟ در این مقاله خدمتتان توضیح دادیم که چه وب سایت هایی را هرگز نمیتوانید با وردپرس طراحی و اجرا کنید !

یکی از مهمترین سئوالاتی که ممکن است ازطرف علاقمندان به حوزه وردپرس و یادگیری آن مطرح شود این است که چه سایت هایی را نمیتوان با وردپرس ساخت ؟! وردپرس در دنیا سروصدای زیادی به پا کرده است و بسیاری از وب سایت ها حتی با اینکه پافشاری زیادی روی سیستم های اختصاصی خودشان داشتند ، اما نهایتا به دلیل اینکه از رقبای خود عقب مانده و افزودن برخی از امکانات برای آنها بسیار هزینه داشت ، با یک برنامه اصولی ، سیستم مدیریت محتوای خود را به وردپرس تغییر دادند ، چرا که از قدرت این سیستم بخوبی آگاه بودند .
اگر شما قصد دارید تا توسط وردپرس سایت خودتان را راهاندازی کنید میتوانید به 2 روش عمل کنید ، اول اینکه سایت خودتان را بدون کدنویسی طراحی کنید ، مثلا به کمک قالب هلو المنتور و افزونه المنتور و یا خرید یک قالب آماده فروشگاهی و شرکتی و … که روی وردپرس نصب و پیکربندی کنید و سایت خودتان را داشته باشید ، و یا اینکه توسط روش های کدنویسی ، سایت خودتان را بسیار راحتتر و منعطفتر طراحی کنید .
مسلما اطلاع دارید که روش کدنویسی ، مزایای بسیار بسیار زیادی نسبت به روش بدون کدنویسی دارد و شما میتوانید تمامی درخواست های کارفرمای خود را ( درصورت داشتن دانش صحیح ) روی سایت انجام دهید . در این مقاله ، اینگونه تصور کردیم که دانش کافی برای طراحی سایت با وردپرس به روش کدنویسی را داریم و لذا از این زاویه موضوع را بررسی خواهیم کرد که چه سایت هایی را نمیتوان با وردپرس ساخت!
قبل از اینکه به این موضوع بپردازیم که چه سایت هایی را نمیتوان با وردپرس ساخت ، بررسی کنیم که چه سایت هایی را میتوان با وردپرس طراحی کرد . این دسته بندی ها عبارتند از :
سایت های فروشگاهی ( بدون محدودیت حتی دقیقا با امکانات فروشگاه هایی همچون دیجی کالا )
سایت های شرکتی ( برای هرنوع کسب و کاری و هر نوع خدماتی )
سایت پایگاه های خبری با هر حجمی از داده های صوتی و تصویری
سایت های رزومه ، نمونه کار و معرفی
سایت های آموزشی ( فروش دوره های آنلاین مثل سایت سئو نود )
سایت های آزمون ( مثل سایت های موسسات آموزش کنکور و زبان با امکان آزمون آنلاین )
سایت های املاک و مستغلات ( حتی با امکاناتی همچون سایت دیوار )
سایت های آگهی و نیازمندی با تمام امکانات
سایت های آتلیه و گالری عکس
سایت های دانلود فیلم و فروش اشتراک های ماهانه مثل فیلیمو و …
سایت های دانلود موزیک با تمامی امکانات
سایت های خدمات فروش میزبانی هاست و دامنه
سایت های آژانش مسافرتی و هواپیمایی ، فروش بلیط و …
سایت های رستوران با سیستم های رزور غذا مشابه اسنپ فود و …
فروم ها و انجمن ها با تمامی امکانات
سایت های ارز و صرافی ، حتی سایت های ارز دیجیتال
سایت های پزشکی با امکان رزرو نوبت
سایت های دانشگاهی ، آکادمیک و موسسات دولتی یا غیردولتی
سایت های کوپن تخفیف
سایت های بیمه با امکان ثبت و صدور آنلاین بیمه نامه
سایت های همکاری در فروش
سایت های چند زبانه ( سایتی که در چند زبان مثل فارسی و انگلیسی و عربی و … با همان دامنه ، محتوایی را نمایش میدهد )
سایت های فروش فایل های گرافیکی مثل سایت freepik
سایت های جشنواره ها مثل جشنواره فیلم فجر
سایت های اشتراک گذاری فیلم و سریال مثل آپارات
سایت های ویراستاری ، ترجمه ، تایپ و ثبت پروژه و پایان نامه
و … تمامی این وب سایتها و هر نمونه دیگری با وردپرس به راحتی قابل پیاده سازی هستند اما چگونه وردپرس میتواند تمامی این سایت ها را طراحی کند ؟
وردپرس با کدام روش هر سایتی را برای ما ایجاد خواهد کرد ؟
بیایید از درگاه دیگری به وردپرس نگاه کنیم ! آیا وردپرس سیستمی بغیر از این است که با php توسط جمعی از مهندسین برنامه نویسی شده است ؟ شما نیز خودتان میتوانید با یک تیم مناسب و دانش درست ( بافرض خودمان ) یک سیستم مدیریت محتوا برنامه نویسی کنید . خب وردپرس نیز چند قسمت را از قبل برای شما آماده کرده ، همچون بخش ورود و خروج به مدیریت ، نوشته ها، برگه ها ، دیدگاه ها و برخی تنظیمات ، اکنون شما آماده هستید تا خودتان با دانش برنامه نویسی و توسط زبان php ، بسادگی خودتان این سیستم را توسعه دهید از این جهت است که در حال حاضر اینهمه قالب و افزونه برای وردپرس طراحی شده است .
همانطور که در ابتدای مطلب گفته شد ، اگر شما به روش برنامه نویسی کار کنید ، میتوانید بدون محدودیت و توسط زبان برنامه نویسی php ، کدهایی که مدنظر دارید را طبق الگوریتم و دیزاین پترن خودتان ، شروع به برنامه نویسی کنید . لذا اگر اینگونه تصور شود که وردپرس محدود است و نمیتوان برخی سایت را توسط وردپرس اجرا کرد یک باور غلط است . وردپرس صرفا یک سیستم است که توسط php برنامه نویسی شده است و شما میتوانید از این سیستم برای راه اندازی سایت خودتان در کوتاه ترین زمان استفاده کنید .
اما در این بین هستند بازهم برخی سایت هایی که نمیتوان آنها را یا وردپرس اجرا کرد !
کدام سایت ها با وردپرس قابل طراحی نیستند ؟
درست است که وردپرس توسط زبان php برنامه نویسی شده و میتوان هسته آن را بسیار توسعه داد اما برخی از وب سایت ها نیازمند برنامه نویسی های بکاند بسیار پیشرفتهتر هستند و حتی ممکن است به کمک چند زبان برنامه نویسی اجرا شوند ، به همین دلیل وردپرس در مورد این وب سایت ها ممکن است هسته ضعیفی داشته باشد برای مثال :
- سایت های مراکز محاسباتی ( که در هرصورت نیازمند مهندسی و اجرای دقیق است )
- سایت های شبکه های اجتماعی بزرگ همچون اینستاگرام که نیاز به بررسی مداوم اطلاعات دارند
- سایت های مراکز مالی خصوصا بانکها که نیاز به فعالیت های امنیتی و ذخیره سازی بیشتری دارند
- سایت های ش.ر.ط بندی و ق.م.ا.ر
- و وب سایت هایی که حجم دیتاهای دریافتی و ارسالی آنها در ثانیه بسیار بالاست
همانطور که مشاهده کردید ، وردپرس 100% وب سایت هایی که عموم کسب و کارها به آن نیاز دارند را بدون مشکل پیاده خواهد کرد و تنها محدودیت وردپرس در مورد سیستم هایی است که نیاز به توسعه بسیار پیشرفته تر و برنامهریزی طولانی مدت دارند ، از این جهت اگر شما جزء چند دسته بندی محدودی نیستید که در انتها اشاره شد ، میتوانید وب سایت خودتان را بسادگی و به شکل امن ، توسط این cms ( وردپرس ) پیاده کنید . البته که وب سایت های بسیار بزرگی در داخل و خارج از کشور همچون وبلاگ سایت پلی استیشن ، وبلاگ سایت ناسا ، بلاگ موزیلا ، بلاگ اسپاتیفای ، وب سایت شرکت تویوتا ، نیویورک تایمز ، میزبان فا ، یاس دانلود و البته وب سایت سئو نود نیز با وردپرس طراحی شده است و لذا خیال شما از بابت استفاده از این CMS جهت راه اندازی سایت های خودتان راحت و آسوده باشد . امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشد ، سئوالات خودتان را در قسمت نظرات با ما به اشتراک بگذارید .

امید قدیمی هستم ، 8 سال است که در زمینه طراحی و برنامه نویسی وب سایت فعالیت می کنم . توسعه دهنده فرانت اند ، طراح و برنامه نویس انواع وب سایت های وردپرسی ، فعال در زمینه تولید محتوا و سئو وب سایت
نقشه راه فرانت
اگر قصد دارید تا یک طراح ماهر باشید ، ما درست ترین مسیر را برای شما فراهم کردیم و فقط کافیست همراه ما باشید
در این بخش به شکل کامل ، درقالب ویدیو و همچنین مقاله آموزشی ، کاملترین و اصولی ترین روش نصب وردپرس بر روی زمپ را به همراه تمامی موارد ریز و درشت آن خدمت شما عزیزان آموزش دادیم .
چگونه میتوانیم امنیت وردپرس را چندین مرحله افزایش دهیم ؟ چک لیست تامین امنیت وردپرس در سطوح بالاتر را در این مقاله مطالعه کنید .