کد اسکیما برای محصولات در سئو
مقالات سئوکامل ترین روش schema گذاری برای محصولات سایت در سئو جهت ایندکس اصولی آنها در گوگل سرچ کنسول ، نکات مهم اسکیما در بخش محصولات و سایت های فروشگاهی

محصولات مهم ترین نوع محتوا در سایت های فروشگاهی هستند ، از این جهت باید نشانه گذاری اسکیمای درستی روی محصول انجام شود . در 3 مقاله قبلی ، در رابطه با اسکیمای ویدیو ، سوالات متداول و امتیازدهی صحبت کردیم و در این مقاله به محصولات میرسیم ! سایت های فروشگاهی شاخص ترین وب سایت هایی هستند که بیش از 80% محتوای آنها بروی محصولات قرار دارد و لذا شناسایی این محصولات توسط خزنده های موتور های جستجو و خصوصا گوگل بسیار ارزشمند است .
همانطور که خودتان میدانید و به دنبال آن هستید ، اسکیما یا به عبارتی نشانه گذاری های معنایی در داخل کدهای سایت برای انواع محتوای مختلف میتواند انجام شود که در این مقاله طرف صحبت ما قسمت محصولات سایت است . محصولات دو نوع مختلف دارند ، محصولات فیزیکی و محصولات دانلودی ! برای مثال در وب سایت سئو نود ، محصولات به شکل دانلودی هستند و شما پس از انتخاب دوره آموزشی مدنظر و پرداخت هزینه آن ، وارد پنل کاربری خودتان شده و از طریق لینک های دانلود ، به محصولات خریداری شده دسترسی خواهید داشت ! اما در مورد محصولات فیزیکی ، شما پس از خرید محصول و پرداخت هزینه ، ممکن است یک الی چند روز صبر کنید تا محصول یا محصولات خریداری شده به دستتان برسد .
اصلی ترین حالت برای ایجاد اسکیما همانطور که در مقالات قبلی نیز اشاره شده است ، استفاده از روش json است که کاملا بی دردسر و مطمئن است ، لذا میتوانید یک نمونه اسکیمای صحیح برای محصولات را در کد زیر مشاهده کنید :
<script type="application/ld+json">
{"@context":"https:\/\/schema.org",
"@type":"Product",
"name":"Product Name",
"image":"Img Url",
"sku":"PK5141",
"price":"3150000",
"description":"Product Description",
"priceCurrency":"RIAL",
"datePublished":"2024/02/10",
"publisher":"Your Site Name",
"aggregateRating":{"@type":"AggregateRating","ratingValue":"5","reviewCount":"50"}}
</script>
در این کد دقت داشته باشید که در انتها ، قسمت امتیاز نیز درج شده که توضیحات مربوط به این قسمت را میتوانید در مقاله ” اسکیما برای قسمت امتیاز محصولات ” مطالعه کنید . در این قطعه کد اسکیما ، “type”:”Product” نشان دهنده این است که شما قصد دارید تا یک محصول را معرفی کنید ، قسمت name مربوط به نام محصول است که باید دقیقا با عنوان محصول شما یکسان باشد و در وردپرس از تابع the_title برای نمایش عنوان هر صفحه استفاده میشود ، قسمت image مربوط به آدرس تصویر شاخص محصول است ، قسمت sku مربوط به کد یا همان شناسه محصول است و این آیتم نیز جز پارامتر های الزامی برای اسکیمای محصول است . بخش price مربوط به قیمت است و باید دقیقا مبلغ داخل آن وارد شود . بخش description مربوط به بخش توضیحات محصول است و باید تمامی توضیحات نوشته شده از محصول ( از 100 کلمه تا 5000 کلمه ) در داخل آن قرار گیرد که در وردپرس قسمت توضیحات را با تابع the_content دریافت میکنیم . قسمت priceCurrency مربوط به واحد پولی است که میتوانید ريال یا تومان بنویسید ( به انگلیسی ) . قسمت بعدی datePublished یا همان تاریخ انتشار محصول است . قسمت publisher را بهتر است برابر با نام برند خودتان تنظیم کنید که مربوط به منتشر کننده محصول است . نهایتا قسمت aggregateRating که در مقاله قبلی ( کد اسکیما برای قسمت امتیازات ) به شکل کامل در مورد آن توضیح داده شده است .
نکات مهم اسکیمای محصول
تفاوتی ندارد که شما برای محصولات فیزیکی اسکیما تنظیم می کنید یا محصولات دانلودی ! در هر حالت باید از همین اسکیما استفاده کنید . قسمت هایی که داخل این اسکیما قرار گرفته است ، همگی اجباری هستند و باید تمام آنها با مقادیر درست و به شکل صحیح پرشود . زمانی که اسکیمای محصول به درستی قرار داده شود ، داخل گوگل سرچ کنسول ، قسمت products فعال خواهد شد و میتوانید به شکل کامل جزئیات مربوط به محصول را مشاهده کنید . البته فاکتور های بیشتری نیز برای قسمت محصولات وجود دارد و میتوانید از سایت Schema.org و قسمت مربوط به products ، مابقی مواردی را که نیاز دارید ، بسته به نوع محصول خود و ویژگی ها آن ، تنظیم کنید .
توجه داشته باشید که قرار دادن قسمت امتیاز محصول اجباری نیست اما در صورت قراردادن این بخش نیز ، نمای بهتری در داخل نتایج گوگل خواهید داشت و هم اینکه محتوای شما از نظر بار سئو ، پربار تر نیز خواهد بود . قراردادن این اسکیما با این حجم از اطلاعات به روش json در داخل صفحه عملا از عهده افرادی که به کد آشنایی ندارند خارج است و برای این مورد می بایست با برنامه نویس خودتان همکاری کنید . ( اگر در این مورد نیاز به راهنمایی داشتید میتونید از ما هم کمک بگیرید ) .
قراردادن اسکیمای ویدیو به شکل صفات اچ تی ام ال و درحقیقت از طریق itemprop ها اصلا توصیه نمیشود ، به این دلیل که بعد ها مشکلات فراوانی خصوصا در زمینه ایندکس بخش توضیحات محصول بوجود خواهد آمد ، لذا بهترین و مطمئن ترین حالت ، همین روش استفاده از json است که پیشنهاد خود سایت Schema.org نیز میباشد .
اسکیمای محصول ، قسمت هایی را نیز در نتایج سرپ گوگل نمایش خواهد داد . برای مثال زمانی که شما به درستی اسکیمای محصول را داخل سایت قرار دهید ، هنگامی که محصول را در نتایج سرپ مشاهده کنید ، پارامتر هایی همچون قیمت ، شناسه محصول و تصویر را بخوبی خواهید دید که این یک واکنش برای کاربر خواهد بود که در صورت مشاهده قیمت محصول ، در قسمت سرپ ، احتمال کلیک روی آن افزایش پیدا کند و درنتیجه نرخ CTR سایت شما در آن کلمه بیشتر شود .

امید قدیمی هستم ، 8 سال است که در زمینه طراحی و برنامه نویسی وب سایت فعالیت می کنم . توسعه دهنده فرانت اند ، طراح و برنامه نویس انواع وب سایت های وردپرسی ، فعال در زمینه تولید محتوا و سئو وب سایت
نقشه راه فرانت
اگر قصد دارید تا یک طراح ماهر باشید ، ما درست ترین مسیر را برای شما فراهم کردیم و فقط کافیست همراه ما باشید
چگونه اسکیمای اصولی برای نمونه کارهای سایت قرار دهیم ؟ تمامی روش های تنظیم قرارداد های اسکیما برای نمونه کارهای سایت !
چگالی کلمه کلیدی ( Keyword Density ) چگالی کلمه کلیدی یکی از موضوعات مهم در تولید مقالات در وب سایت است . برخی از صاحبان وب سایت با واژه چگالی کلمه کلیدی ناآشنا هستند البته این موضوع به قدری مهم است که تعیین کننده بخش بزرگی از سئو شما خواهد بود . هنگامی که قصد […]