بخش Vip سئو نود

بهترین فرصت برای یادگیری در قسمت Vip سئو نود هم اکنون برای دانشجوبان عزیز فراهم شده است

جزئیات بیشتر
آموزش یکبار برای همیشه
پیشفروش دوره آموزش نابغه سئو پلاس در سایت آغاز شد جزئیات بیشتر 1.000.000 تومان تخفیف برای دوره از طریق اینستاگرام

کد اسکیما برای سئوالات متداول در سئو

مقالات سئو

چگونه قسمت سئوالات متداول را توسط اسکیما ، به درستی در اختیار گوگل سرچ کنسول قرار دهیم ؟ تمامی روش های اصولی برای اسکمیا گذاری قسمت FQA در سایت !

0 170
کد اسکیما برای سئوالات متداول در سئو

در مقاله قبلی در رابطه با کد اسکیما برای ویدیو در سئو صحبت کردیم ، در پیرو همان مقاله ، در این قسمت نیز قصد داریم تا در مورد اسکیما برای سئوالات متداول در سئو صحبت کنیم . همانطور که میدانید و برهمین اساس نیز در داخل این مطلب هستید ، اسکیما گذاری در داخل صفحات ، باعث خوانایی بهتر و قابل فهم شدن کدهای صفحه برای خزنده های موتور های جستجو خواهد شد ، و سئوالات متداول نیز یکی از شاخص های محتوایی است که میتوانید دستورات نشانه گذاری مرتبط با آن را داخل محتوای خودتان قرار دهید . در مورد اسکیمای ویدیو چندین روش مختلف را ذکر کردیم که اصلی ترین آنها استفاده از روش json است و روش دوم استفاده از صفت های html به نام itemprop در داخل کد ، که اشاره شد روش json اصولی و صحیح تر است .

در این مقاله نیز به یکی از شاخص های محتوایی به نام سئوالات متداول اشاره خواهیم کرد که اگر اسکیمای مربوط به آن را به شکل درست در داخل صفحه خودتان قرار دهید ، میتوانید هم ارزش محتوای خودتان را بالا ببرید و هم اگر در صفحه اول گوگل باشید ، یک نمای جذاب تر داخل صفحه سرپ گوگل خواهید داشت .

دقت داشته باشید زمانی که شما در صفحه اول باشید ، و اسکیمای سئوالات متداول شما به درستی قرار گرفته باشد ، میتوانید بخش سئوالات متداول را در سرپ مشاهده کنید ! اگر در صفحات دوم و سوم و … باشید ، امکان نمایش بخش سئوالات متداول وجود ندارد !

درمورد سئوالات متداول توجه داشته باشید که عنوان سئوال و پاسخ سئوال ، بسیار طولانی نباشد ! چراکه نمای جذاب تری نیز در صفحه سرپ خواهید داشت و اساسا این قسمت جهت ارائه راهنمایی به کاربران برای یک سوال و جواب مختصر است . سئوالات متداول را میتوانید برای تمامی انواع محتوا از جمله مقالات ، محصولات ، نمونه کار ، آموزش و … تنظیم کنید که نمونه های مختلف آن را در سایت سئو نود نیز مشاهده می‌کنید .

اسکیمای سئوالات متداول با حالت json

بهترین و اصولی ترین راه برای قراردادن اسکیمای سئوالات متداول استفاده از روش json در داخل کدهای صفحه است . معمولا سئوالات متداول را در انتهای مطلب درج می‌کنند اما الزامی در این کار نیست و میتوانید در همان ابتدای محتوا نیز از سوالات متداول استفاده کنید . یک نمونه کد اسکیما در حالت json برای سئوالات متداول را مشاهده می‌کنید :

<script type="application/ld+json">
{"@context":"https:\/\/schema.org",
"@type":"FAQPage",
"mainEntity":
[
{"@type":"Question","name":"Your Question 1",
"acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Your Answer 1"}},
{"@type":"Question","name":"Your Question 2",
"acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Your Answer 2"}}
]
}
</script>

این یک نمونه کد از سئوالات متداول است که داخل آن دو سئوال با دو پاسخ وجود دارد . در ابتدای کدها ، به نشانه گذاری اسکیما و نوع آن که یک FAQPage است اشاره شده است . گزینه mainEntity به این اشاره دارد که شما یک آیتم اصلی برای سئوالات متداول دارید . سپس در داخل علامت [ ] که نشانگر یک آرایه از سئوالات و پاسخ ها است “type”:”Question” داریم که نشان دهنده یک سوال است و باید در داخل قسمت name ، عنوان سئوال را تنظیم کنید .

سپس قسمت acceptedAnswer وجود دارد که داخل آن نیز “type”:”Answer” که همان قسمت پاسخ سئوال است ، مدنظر قرار داده شده و باید در قسمت مربوط به “text” ، پاسخ مربوط به سئوال اول را وارد کنید ! خب این اکنون یک آیتم FAQ را تشکیل می‌دهد . اگر سوال و پاسخ دومی نیز بود میتوانید همانند این مثال ، یک آیتم سئوال و پاسخ دیگر هم اضافه کنید و به همین ترتیب تااااااا انتها !

از آنجایی که باید این کدها توسط روش برنامه نویسی در داخل کدهای صفحه قرار داده شود ، لذا باید توسط یک برنامه نویس این کار به درستی انجام شود . اما آیا روش html نیز همانند روش های اسکیمای ویدیو وجود دارد ؟؟

اسکیما برای سئوالات متداول توسط html

همانطور که در مقالات قبل نیز اشاره شده است ، استفاده از روش json بهترین حالت برای ایندکس شدن اصولی قسمت اسکیماهای محتواها در داخل گوگل کنسول است . اگر اسکیمای این قسمت را نیز به درستی اجرا کنید ، در داخل گوگل سرچ کنسول ، قسمت FAQ نیز فعال شده و به ارزش محتوایی سایت شما بسیار اضافه خواهد شد . اگر قصد دارید تا توسط کدهای اچ تی ام ال قسمت سئوالات متداول را راه اندازی کنید میتوانید از نمونه کد زیر استفاده کنید اما بازهم درنظر داشته باشید که بهترین روش و همچنین روش پیشنهادی ما که با خیال راحت استفاده کنید ، استفاده از json است .

<div itemscope itemtype="http://schema.org/Question">
  <h1 itemprop="name">Hide html horizontal but not vertical scrollbar</h1>
  <span itemprop="upvoteCount">148</span>
  <div itemprop="text">I have an html textarea that is of fixed width, but variable height. I would like to set overflow:scroll and be able to show a vertical scrollbar, but not a horizontal one. I am not able to use overflow:auto due to other things specific to my situation. I know there is no way using CSS 2 to show only vertical but not horizontal scrollbars. Is there anything I can do with javascript to hide the horizontal scrollbar?</div>
  <span itemprop="answerCount">6</span>
    <div itemscope itemtype="http://schema.org/Answer" itemprop="acceptedAnswer">
      <span itemprop="upvoteCount" >327</span>
      <div itemprop="text">You can use css like this:
	Your Text
      </div>
    </div>  
    <div itemscope itemtype="http://schema.org/Answer" itemprop=" suggestedAnswer">
      <div itemprop="text">Using <code>wrap=virtual</code> in your HTML form boxes gets rid of the horizontal scrollbar at the bottom of the box:
          <code><textarea name= "enquiry" rows="4" cols="30" wrap="virtual"></textarea></code>
                See example here (Tested on FF and IE)
      </div>
    </div>
</div>

در این ساختار اچی تی ام ال ، چندین گزینه دیگر نیز به چشم میخورد که البته باید اشاره کرد تنها گزینه های اصلی و لازم برای اینکه سئوالات متداول به درستی داخل کنسول گوگل شما ایندکس شود ، همان المان های ارائه شده در کدهای بخش اول صفحه است که داخل وب سایت ما نیز از همین روش و همین تعداد آیتم استفاده می شود .

در قرار دادن اسکیمای سئوالات متداول برای صفحات خود نباید زیاده روی کنید ! به عبارتی اگر صفحه‌ای از سایت شما واقعا نیازمند بخش FAQ بود ، از آن استفاده کنید ، و برای تمامی صفحات و محتواهای سایت خود صرفا بخاطر افزایش بار محتوایی صفحه از آن استفاده نکنید .

همانطور که در ابتدای مطلب نیز اشاره شد ، فعلا استراتژی گوگل به این شکل است که تنها در صورت نمایش وب سایت شما در صفحه اول نتایج گوگل یا همان صفحه اول سرپ ، بخش سئوالات متداول برای کاربران نمایش داده خواهد شد . در مورد سئوالات متداول دقت داشته باشید که عموما حداقل تعداد سئوالات و پاسخ ها 2 آیتم و حداکثر تعداد آیتم ها 5 آیتم است اما در صورت کم و زیاد شدن نیز مشکلی بوجود نخواهد آمد . مواردی که حقیقتا تصور می‌کنید برای کاربر شما سوال باشد را در قسمت FAQ قرار دهید . در صورت وجود مشکل در این قسمت میتوانید از بخش نظرات ، با ما در ارتباط باشید .

امید قدیمی

امید قدیمی هستم ، 8 سال است که در زمینه طراحی و برنامه نویسی وب سایت فعالیت می کنم . توسعه دهنده فرانت اند ، طراح و برنامه نویس انواع وب سایت های وردپرسی ، فعال در زمینه تولید محتوا و سئو وب سایت

نقشه راه فرانت

اگر قصد دارید تا یک طراح ماهر باشید ، ما درست ترین مسیر را برای شما فراهم کردیم و فقط کافیست همراه ما باشید

شاید این مطالب نیز برای شما جالب باشد

چرا باید بخش برچسب ها را در وردپرس فراموش کنید ؟ با ساخت برچسب های وردپرس در حال نابودی رتبه های وب سایت خود و تولید صفحات زامبی هستید ! در این مقاله دلایل منطقی آن را مطالعه کنید .

0 448

صفحات زامبی چیست و چگونه یک زامبی پیج تولید می شود ؟ یکی از موضوعاتی که در دنیای سئو ممکن است به گوش ما بخورد صفحات زامبی یا همان زامبی پیج ها هستند . در وهله اول از اسم این ویژگی مشخص می شود که چیز خوبی نیست . اما اینکه تا چه حد خوب […]

5 1,519
دیدگاه ها و نظرات
توجه کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد در صورت داشتن مشکل ، قبل از ارسال دیدگاه نظرات سایر دوستان را نیز مطالعه فرمائید برای مشاهده پاسخ دیدگاه ها بر روی علامت " " کلیک کنید
اشتراک دیدگاه
captcha
تکمیل تمامی فیلد ها الزامی است
آموزش های رایگان بیشتر در آپارات و یوتیوب سئو نود
کانال آپارات سئو نود چنل یوتیوب سئو نود