بخش Vip سئو نود

بهترین فرصت برای یادگیری در قسمت Vip سئو نود هم اکنون برای دانشجوبان عزیز فراهم شده است

جزئیات بیشتر
آموزش یکبار برای همیشه
از امروز جشنواره عید نوروز سئو نود با %25 تخفیف تا 13 فروردین با کد 1404

انواع روش های ساخت اسلایدر در وردپرس

مقالات وردپرس

چگونه میتوانیم در سایت وردپرسی خود ، اسلایدر فعال کنیم ؟ بررسی روش های ساده و کدنویسی برای اضافه کردن اسلایدر در وردپرس !

0 269
انواع روش های ساخت اسلایدر در وردپرس

همانطور که میدانید سیستم مدیریت محتوای وردپرس امروزه بخش جدایی ناپذیر در طراحی انواع وب سایت ها است و میتوان توسط آن به سرعت و با مراحلی بسیار کمتر ، یک سایت راه اندازی کرد البته که روش های طراحی سایت با وردپرس بسیار متفاوت است و بهترین حالت برای طراحی سایت با وردپرس ، روش برنامه نویسی است .

اگر شما یک برنامه نویس باشید پس برای پیاده سازی قسمت هایی همچون اسلایدر و .. هیچ مشکلی نخواهید داشت و میتوانید به روش های کدنویسی و بدون نیاز به افزونه ، به سادگی اسلایدر برای خودتان پیاده سازی کنید . اما تمامی روش های ممکن را در ادامه بررسی خواهیم کرد .

ساخت اسلایدر به روش های برنامه نویسی

اگر با طراحی قالب وردپرس تا حدودی آشنایی دارید باید گفت میتوان توسط روش کدنویسی و در حالت های مختلف ، اسلایدر پیاده سازی کرد . درکل میتوان توسط روش های کدنویسی به شکل زیر اسلایدر ایجاد کرد :

  • استفاده از فریمورک CMB2 ( روش بسیار استاندارد و پیشنهادی )
  • استفاده از بخش Wp Customize یا همان بخش سفارشی سازی وردپرس ( دارای محدودیت در مواردی همچون تعداد اسلایدر و همچنین برنامه نویسی سنگین برای برداشتن محدودیت ها )
  • استفاده از بخش پست تایپ اختصاصی برای اسلایدر

در این 3 حالت ، بهترین روش برای ایجاد اسلایدر ، قراردادن آن در بخش تنظیمات قالب به کمک CMB2 است که البته CMB2 یک افزونه است اما میتوان آنرا به روش برنامه نویسی ، به عنوان یک بخش برای تنظیمات قالب تغییر داد و به سادگی بدون ایجاد هرگونه مشکل در سئو سایت یا سنگین کردن هسته ، بخش اسلایدر را اجرا کرد . در اینصورت شما باید دیزاین اسلایدر را خودتان توسط کد های html و css و jQuery طراحی کنید ( یا از پلاگین های اسلایدر استفاده کنید ) و سپس طبق اصولی کدنویسی در CMB2 ، آنرا قابل کنترل نمائید . در این روش هیچ محدودیتی برای طراحی بخش مدنظر وجود ندارد .

پیشنهادی : دوره آموزش CMB2 

حالت دوم ، استفاده از بخش Wp Customize یا همان بخش سفارشی سازی است که در اینصورت یک برنامه نویسی سنگین خواهید داشت و این بخش باید توسط یک برنامه نویس کاربلد در وردپرس انجام شود ، اما همانطور که گفته شده در این قسمت محدودیت هایی همچون کنترل تعداد نیز وجود دارد که یا باید تعداد آیتم های اسلایدر همیشه ثابت باشد برای مثال همیشه 5 اسلایدر داشته باشید ، یا اینکه توسط جاوا اسکریپت برنامه نویسی هایی انجام شود که بتوان تعداد نامحدودی اسلایدر اضافه کرد . در این حالت نیز شما باید خودتان قالب بخش اسلایدر را دیزاین نموده و سپس برنامه نویسی و هماهنگ سازی آن را انجام دهید .

حالت سوم نیز استفاده از پست تایپ است که در این حالت یک Post Type به قسمت پیشخوان وردپرس اضافه خواهید کرد و سپس میتوانید از بخش تصویر شاخص آن برای اسلایدر استفاده کنید و یا محتوایی را در این بخش نوشته و از آن بعنوان یک قسمت جهت تولید محتوا استفاده کنید ( اینکار در برخی آموزش های طراحی قالب وردپرس تدریس می شود اما به هیچ عنوان روش درستی نیست چرا که اگر این قسمت به حالت noindex تنظیم نشود ، بعدها برای سئو و بهینه سازی سایت مشکل ایجاد خواهد کرد .

ساخت اسلایدر به روش های بدون کدنویسی

برای افراد تازه کار مسلما کار کردن با روش های کدنویسی بسیار دشوار و عملا غیر ممکن است به همین دلیل به سراغ روش های ساده تری همچون افزونه ها خواهند رفت . یکی از معروف ترین افزونه های وردپرس که امکان ساخت اسلایدر با امکانات بالا و همچنین ویژگی هایی همچون انیمیشن و .. را ارائه می کند افزونه رولوشن اسلایدر است ( Slider Revolution ) .

این افزونه میتواند بدون محدودیت در ابعاد ، تعداد ، انیمیشن و … برای شما اسلایدر های جذاب ایجاد کند و شما میتوانید با استفاده از شورت کد ، یا ابزارک و چند روش دیگر ، اسلایدر های ساخته شده را داخل سایت خودتان قرار دهید و بسادگی اسلایدر را فعال کنید .

اما نکته مهمی که وجود دارد ، این افزونه بسیار سنگین است و به این دلیل که افکت ها و استایل های زیادی را به همراه دستورات جاوا اسکریپتی در سمت کاربر ( یعنی بخش نمای سایت که کاربران آن را مشاهده می کنند ) اجرا خواهد کرد ، به همین دلیل توصیه نمی شود با اینکه بسیاری از سایت ها و قالب های آماده تنها از این افزونه استفاده می کنند .

افزونه های دیگری نیز مثل LayerSlider ، RoyalSlider و Hero Slider و چندین مورد دیگر که در مخزن وردپرس به ثبت رسیده‌اند وجود دارند که به نسبت افزونه رولوشن اسلایدر سبک تر هستند و از این موارد نیز میتوان برای اجرای اسلایدر استفاده کرد . از نظر محبوبیت ، بعد از افزونه رولوشن اسلایدر میتوان گفت LayerSlider بسیار پرطرفدار است .

استفاده از صفحه ساز المنتور

همانظور که ممکن است بدانید ، افزونه المنتور یکی از قدرتمندترین افزونه ها نه تنها برای طراحی صفحات ، بلکه برای طراحی سایت به شکل بدون کدنویسی است . قبلا افزونه هایی همچون ویژوال کامپوزر نیز وجود داشت که البته این افزونه ها امکان طراحی صفحات داخلی سایت همچون صفحه جزئیات محصول را برای شما فراهم نمیکرد اما در افزونه المنتور میتوانید تمامی صفحات سایت را بسادگی و صرفا با کشیدن و رها کردن طبق سلیقه خودتان بدون حتی نوشتن یک خط کد به راحتی پیاده کنید .

در داخل صفحه ساز المنتور نیز امکان اضافه کردن اسلایدر صرفا با کشیدن و رها کردن ابزارک اسلایدر در صفحه وجود دارد و میتوانید با چند کلیک ، تصاویر خود را به اسلایدر اضافه نموده و آن را داخل سایت خودتان قرار دهید . ویژگی اسلایدر در نسخه رایگان المنتور نیز وجود دارد ، اما برای بخش های پیشرفته تر باید از افزونه المنتور پرو استفاده کنید .

امید قدیمی

امید قدیمی هستم ، 8 سال است که در زمینه طراحی و برنامه نویسی وب سایت فعالیت می کنم . توسعه دهنده فرانت اند ، طراح و برنامه نویس انواع وب سایت های وردپرسی ، فعال در زمینه تولید محتوا و سئو وب سایت

نقشه راه فرانت

اگر قصد دارید تا یک طراح ماهر باشید ، ما درست ترین مسیر را برای شما فراهم کردیم و فقط کافیست همراه ما باشید

شاید این مطالب نیز برای شما جالب باشد

چگونه توسط یک شرط ساده ، وارد شدن کاربران در سایت وردپرسی را کنترل کنیم و طبق آن مواردی را نمایش داده یا مخفی کنیم ؟!

2 251

با روشی که در این مقاله خدمت شما ارائه شده است میتوانید محتوای صفحه سبد خرید را داخل بخش تسویه حساب قرار دهید تا پروسه خرید کاربران سریع و راحت تر انجام شود !

0 274
دیدگاه ها و نظرات
توجه کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد در صورت داشتن مشکل ، قبل از ارسال دیدگاه نظرات سایر دوستان را نیز مطالعه فرمائید برای مشاهده پاسخ دیدگاه ها بر روی علامت " " کلیک کنید
اشتراک دیدگاه
captcha
تکمیل تمامی فیلد ها الزامی است

آموزش های رایگان بیشتر در آپارات و یوتیوب سئو نود
کانال آپارات سئو نود چنل یوتیوب سئو نود