بهترین فرصت برای یادگیری در قسمت Vip سئو نود هم اکنون برای دانشجوبان عزیز فراهم شده است
جزئیات بیشتربر روی خودت سرمایه گذاری کن
در این پکیج شما فریم ورک CMB2 وردپرس را به شکل کاملا حرفه ای ، از 0 تا 100 در قالب مثال های عملی و بسیار کاربردی یاد خواهید گرفت و بعد از آن قادر هستید کوچکترین قسمت های موجود در سایت وردپرسی خودتان را به راحتی داینامیک کنید و از آن لذت ببرید . این دوره برای دانشجویان در تمامی سطوح مناسب و لازم است .
این پکیج برای اولین بار توسط مجموعه سئو 90 در سطح وب فارسی منتشر شده است . فریم ورک CMB2 وردپرس یکی از محبوب ترین فریم ورک های تنظیمات است . منظور از تنظیمات ، یعنی قادر باشیم تا هر بخشی که توسط المان های اصلی وردپرس و امکانات پایه آن قادر به کنترل آن نیستیم را قابل کنترل کنیم .
اگر شما قصد داشته باشید تا در سایت بخشی داشته باشید تحت عنوان خدمات ، مشتریان ، گالری تصاویر ، ابزارک های تنظیمات مختلف و … به راحتی قادر نیستید تا این بخش ها را در وردپرس پیاده کنید مگر اینکه برنامه نویسی وردپرس را بخوبی بلد باشید و توسط بخش سفارشی سازی وردپرس این بخش ها را پیاده کنید . اما این بخش به اندازه کافی امکانات در اختیار ما قرار نمیدهد . از این جهت می توانیم از ابزاری استفاده کنیم تا در قلب وردپرس کار کند و امکاناتی بسیار شگفت انگیز را در اختیار ما قرار دهد تا قادر شویم کوچکترین قسمت های وب سایت را داینامیک کنیم . توسط فریم ورک CMB2 وردپرس ، می توان گفت هیچ بخشی وجود ندارد که شما قادر به داینامیک سازی آن نباشید و این تنها بخش از ویژگی ها فریم ورک CMB2 وردپرس می باشد . در ادامه قصد داریم تا یک سرفصل بندی کلی از آنچه که در این دوره با هم پیش خواهیم برد داشته باشیم .
البته قبل از هرچیزی توجه داشته باشید که این دوره مناسب افرادی هست که با برنامه نویسی قالب های وردپرسی آشنایی دارند . این دوره برای افراد مبتدی توصیه نمی شود به این دلیل که حتما شما باید با نحوه کدنویسی قالب های وردپرسی آشنایی متوسط داشته باشید . برای این منظور می توانید از دوره رایگان زیر استفاده کنید :
این دوره به شما قدرت بسیار زیادی خواهد داد . بسیاری از دوستان با بخش های پایه قالب وردپرس آشنا هستند . این دوستان زمانی که به سطح های بالاتر برنامه نویسی قالب های وردپرس رسیدند ، بخوبی احساس خواهند کرد که برخی قسمت ها را نمی توانند به شکل کامل کنترل کنند و با مشقت زیادی در کد نویسی مواجه هستند .
اگر قرار باشد تا قالب های ما استاندارد باشند لازم است تا برای کنترل کردن قسمت های مختلف قالب کد نویسی درستی انجام شود . در برخی از قالب ها که متاسفانه استاندارد نیستند ، شاهد هستیم که برای تنظیم قسمت هایی همچون خدمات یا همکاران ، در بخش نوشته های وردپرس دسته بندی ایجاد شده و داخل قالب از این روش استفاده می شود . این قسمت ها در داخل موتور های جستجو ایندکس شده و آینده سایت شما را به خطر خواهد انداخت . برای پیاده سازی چنین قسمت هایی روش استانداردی وجود دارد که در این دوره شما به تمامی قسمت های قالب مسلط شده و به تمپلیت های خود انعطاف به شدت بالایی خواهید داد .
دوستان اگر جدول مربوط به دوره را که در بالا برای شما ارائه شده است را مشاهده کنید ، خواهید دید که ما سعی کردیم تا سرفصل های کلی این دوره را برای شما مشخص کنیم . چرا در ابتدای معرفی این دوره اینگونه گفتیم که ” با Cmb2 هرچیزی را در وردپرس ممکن کنید ” . علت این حرف این است که اگر شما برنامه نویسی پایه وردپرس را بلد باشید و توانایی ساخت قالب های مقدماتی تا متوسط را داشته باشید ، در طی برنامه نویسی قالب های وردپرسی ، ناگهان به جایی خواهید رسید که بخودتان خواهید گفت اگر فلان بخشی برای سایت بخواهم چگونه باید آن را اضافه کنم ؟ خب من اکثر امکانات وردپرس را میشناسم و نمی توانم با امکانات فعلی وردپرس ، این بخش را ایجاد کنم .
پس چاره کار چیست ؟ شما برای اینکه قسمت های دلخواه را به وب سایت وردپرسی خود اضافه کنید ، برای مثال بخشی تحت عنوان تنظیمات قالب ، یا امکانات بیشتر برای بخش کاربران ، یا امکاناتی بیشتر برای بخش پست تایپ ها ، دسته بندی ها و … می توانید از قدرت فریم ورک Cmb2 استفاده کنید .
شما به کمک این فریم ورک خواهید دید که چگونه می توانید وارد قسمت کاربران شوید ، و یا وارد قسمت پست تایپ ها . برای مثال خودتان پست تایپی تحت عنوان نمونه کارها به وب سایت خودتان اضافه کرده اید و بهترین کار برای مقاله با نصب پلاگین های سنگین را انجام داده اید . اما برای بخش گالری تصاویر این پست تایپ مشکل دارید . چاره کار چیست ؟
شما اگر وارد افزونه فروشگاه ساز ووکامرس شوید و یکی از محصولات را باز کنید تا آن را ویرایش کنید و یا اصلا محصول جدیدی ایجاد کنید ، خواهید دید که بخش هایی در پایین ادیتور متن متن وجود دارد که این بخش ها فقط در داخل بخش افزودن یا ویرایش محصول وجود دارند . خب این باکس ها اصطلاحا متاباکس هستند که برای پست تایپ محصولات برنامه نویسی شده اند . اگر در دوره پست تایپ و تکسونومی سئو 90 شرکت کرده باشید ، خواهید دید که ما قادر هستیم طبق برنامه نویسی هسته وردپرس متاباکس هایی را برای هر نوع پست تایپ دلخواه اضافه کنیم . اما این متاباکس ها معمولا امکانات کمی دارند .
ما باید یک برنامه نویس واقعا حرفه ای و با حوصله باشیم که بتوانیم امکاناتی فوق العاده برای داخل این متاباکس ها برنامه نویسی کنیم . اما خب مسلما وقت و زمان برای ما حرف اول را می زند . اگر میخواهیم تا این امکانات را راحت تر و با دامنه بیشتری داشته باشیم بهترین و عاقلانه ترین راه استفاده از Cmb2 است . در این دوره خواهید دید که چگونه با این فریم ورک در بخش پست تایپ ها قدرت نمایی خواهیم کرد .
در داخل قالب های حرفه ای وردپرس قسمت هایی هستند که نمی توان آنها را توسط قسمت سفارشی سازی قالب برنامه نویسی کرد . برای مثال قسمت هایی همچون شمارنده سایت ، نظرات مشتریان ، اسلایدر ، خدمات و … قسمت هایی هستند که در قالب های حرفه ای برای مدیریت بهتر آنها می توانیم از Cmb2 استفاده کنیم . می توان گفت تمامی قالب های حرفه ای که 10 یا 100 ها تنظیمات دارند نمی توانند توسط بخش سفارشی سازی با قدرت بالایی کنترل شوند . در این دوره یک بخش تنظیمات فوق العاده حرفه ای برای قالب برنامه نویسی خواهیم کرد و شما قادر خواهید بود تا هر بخشی را با قدرت در سایت خودتان پیاده کنید .
همانند قسمت پست تایپ ها و تنظیمات ، قادر هستیم تا توسط کدنویسی خود وردپرس ، قسمت هایی را برای کاربران هم برنامه نویسی کنیم . برای مثال در قسمت نمایش اطلاعات پروفایل کاربر قصد داریم تا یک فیلد به نام شماره تماس هم داشته باشیم که در خود وردپرس این قسمت وجود ندارد . این بخش هم توسط برنامه نویسی در هسته وردپرس ممکن است و هم توسط فریم ورک Cmb2 ، که اگر تعداد این ویژگی ها بسیار زیاد باشد عاقلانه ترین راه کنترل این بخش ها توسط Cmb2 می باشد .
همانند تمامی قسمت های بالایی که گفته شد قادر هستیم تا طبق برنامه نویسی هسته وردپرس ، قسمت هایی برای دسته بندی ها هم اضافه کنیم تحت عنوان Term Meta . این بخش ها را هم می توان توسط فریم ورک Cmb2 با قدرت بسیار زیادی پیاده کرد . برای مثال در دسته بندی نمونه کارها که خودمان آن را برنامه نویسی کرده ایم ، نیاز داریم تا تصاویری به عنوان نماینده هر دسته داشته باشیم . برای این کار می توایم خیلی راحت قسمتی را به عنوان تصویر دسته بندی نمونه کار ، برنامه نویسی کنیم و یا ده ها امکانات دیگر برای هر تکسونومی خلق کنیم .
یکی از قسمت هایی که در وردپرس واقعا کاربردی است بخش ویجت یا همان ابزارک ها هستند . البته یکسری ابزارک ها در خود وردپرس از قبل طراحی شده اند که اگر وارد بخش ابزارک ها شوید این ابزارک ها را خواهید دید برای مثال ابزارک آخرین مطالب ، جستجو ، تصویر ، تقویم و … اما حالا خودمان می توانیم ویجت هایی با قدرت بسیار بیشتر برنامه نویسی کنیم . ویجت نویسی توسط هسته خود وردپرس امکان پذیراست اما امکاناتی مثل گالری تصاویر ، مرتب سازی و … را نخواهیم داشت که به کمک Cmb2 قادر به محقق کردن تمامی این امکانات هستیم .
اگر دوره طراحی وب سایت های چند زبانه در سئو 90 را مشاهده کرده باشید ، خواهید دید که تمامی قسمت های توسط خود وردپرس به نوعی قابل چند زبانه کردن هستند اما قسمت هایی که توسط Cmb2 به عنوان تنظیمات برنامه نویسی شدند معمولا با مشکل مواجه هستند . ما در داخل این دوره به شما آموزش خواهیم داد که چگونه تنظیماتی که برنامه نویسی کرده اید را به گونه ای توسعه دهید که بتوانید برای هر زبان دیگری که به وب سایت شما اضافه می شود تنظیمات را در همان زبان هم داشه باشید .
این دوره یک پکیج فوق العاده برای دوستانی است که قصد دارند تا از سطح متوسط وردپرس فراتر روند و قالب هایی با امکانات بییشتر و حرفه ای تر طراحی وبرنامه نویسی کنند . بخش هایی که برای شما توضیح داده شدند تنها قسمت های اصلی در این دوره هستند و شما می توانید با مطالعه این دوره تخصص کافی در زمینه افزودن امکانات مختلف به تمامی بخش های سایت را بدست آورید .
درود جناب مهندس، سوالی داشتم در مورد فایل سورس همراه با آموزش! دو تا بود که ظاهرا مثل هم هستن بفرمایید Final با فایل Wpshow تفاوتش در چی هست؟ آیا Final تکمیل شده با CMB2 و اون یکی خام برای شروع هست؟ چون در اول آموزش در مورد سورس های همراه توضیحی داده نشده! سپاس
سلام عرض ادب ، بله دقیقا همینطوره
ممنون از پاسخ شما، یک موردی که همیشه برام سوال بوده این هست که اگر ما می تونیم با cmb2 تمامی موارد مربوط به قالب رو انجام بدیم و موارد زیادی رو اضافه و کنترل کنیم به نظر شما آیا ایجاد پست تایپ و تکسونومی ضرورتی داره؟ چون میشه موارد مورد نیاز رو به تنظیمات قالب اضافه کرد و موارد دلخواه رو روی قالب از پنل تنظیماتی که پیاده سازه می کنیم انجام داد! به نظر شما چنین چیزی امکان پذیر هست یا بایستی از پست تایپ ها در کنار پنل تنظیمات استفاده کرد؟! ممنونم
عرض ادب ، وظیفه cmb2 اضافه کردن پست تایپ و تکسونومی نیست چراکه این بخش ها از داخل هسته خود وردپرس اضافه میشن و شما میتونید به کمک فریمورک مذکور برخی امکانات را به ویژگی های پست تایپ یا تکسونومی اضافه کنید .
درود ، برای آشکار و پنهان شدن باقی فیلدها ، بصورت get_option که میگیرم و بررسی میکنم اگر off بود باقی فیلدها رو نمایش نده ،، باقی اطلاعات پاک میشن ،، یه فایل جیکویری پیدا کرم به این نام conditional cmb2 که برای این کار هست ولی هر کاری میکنم کار نمیکنه ؟ میخوام تا مثلا روی ردیوباتن off کلیک شد که مربوط به نمایش و پنهان شدن منو هست ، یه سری فیلدهای زیرش که شرطی شدن ، پنهان بشن و همچنین میخوام برای منوی بالای صفحه ، لینک و آیکن شبکه های اجتماعی رو بزارم و میخوام یه گروه تکرار شونده در گروه دیگر بسازم ، این به چه شیوهای هست؟ سپاس از شما ، آموزشتون بسیار خوب و تک بود فقط این دوتا نکته رو اگر کار مارو راه بندازید عالی میشه
با سلام خدمت شما دوست عزیز میتوانید با استفاده از جی کوئری و رویداد change رادیو باتن اپشن ها رو توی مدیریت مخفی و نمایان کنید و برای تکرار کردن آیتم های منو شبکه اجتماعی میتوانید از نوع group استفاده کنید که تو آموزش هم موجود هست
درود ، در تنظیمات برای منوی بالای قالبم یه بخش ساختم و برای نمایش و پنهان بودنش از رادیو باتن استفاده کردم و همچنین بخش های دیگه ای برای رنگ و پس زمینه و ... گذاشتم ، حالا میخوام زمانیکه ردیوباتن پنهان بودن منو رو تیک بزنم باقی تنظیمات پنهان بشن ،،، این به چه نحوی هستش؟ سپاس از شما
با سلام خدمت شما دوست عزیز شما میتوانید قبل از اینکه ایتم های تنظیماتی که میخواین با رادیو باتن تنظیم شوند رو اضافه کنید یک شرطی رو اضافه کنید و در اون شرط ابتدا بررسی کنید اگر کاربر رادیو باتن نمایش رو انتخاب کرده باشه اون تنظیمات اضافه بشن و در پنل نمایش داده بشن
آموزش کاملی بود آقای بیگلری دستتان واقعا درد نکنه شما از کسایی هستید که واقعا اعتقاد دارم یک فرد بسیار با سواد و متخصص هستند امیدوارم در دوره های بعدی که شرکت میکنم از دانش شما بازهم استفاده کنم
سلام خدمت شما دانشجوی عزیز، خوشحال شدیم که این دوره آموزشی برای شما مفیده واقع شده
آموزش cmb2 تا زمانی که ندونید برای چی هست به درد شما نمیخوره اما وقتی کمی در قالب نویسی حرفه ای شدین اونوقت هست که میفهمین چقدر بهش نیاز دارین چون الان خودم حدود 5 تا پروژه دادم که داخل همشون استفاده کردم و واقعا هم زمان صرفه جویی میشه و هم اینکه خیلی راحت میشه همه چیز ساخت از دوره شما نهایت استفاده رو کردم
ممنون ازنظر لطف شما . خوشحال هستیم که محتوای دوره برای شما مناسب بوده و بخوبی مباحث را پوشش دادیم .
سلام میخواستم بدونم برای چه نوع سایتی بهتر است از فریمورک CMB2 استفاده کنیم و آیا برای همه پروژه ها بهتر است از این فریمورک استفاده کنیم یا نه ؟
سلام خدمت شما دوست عزیز، برای انواع سایت های مختلف میتوانید از cmb2 استفاده کنید و هیچ محدودیتی برای استفاده از این فریمورک نیست اما به دلیل اینکه خود cmb2 دارای فایل های زیادی میباشد و کمی سرعت اجرای سایت را کاهش میدهد بهتر است زمانی که دارای تنظیمات کم هستید به صورت برنامه نویسی این کار را انجام دهید و از cmb2 استفاده نکنید
سلام بابت آموزش خوبتون ممنون مخصوصا اینکه داخلش آموزش ویجت نویسی رو هم گذاشته بودین که خیلی به درد من خورد و از همه مهم تر امکان ایجاد تنظیمات خودکار برای سایت های چند زبانه بود
سلام ممنون از محبت شما ، خوشحال شدیم که در این دوره همراه ما بودید و بر توانایی های خودتون اضافه کردید
سلام تو دوره آموزش ایجاد تنظیمات برای سایت های چند زبانه با استفاده از پلی لنگ رو توضیح دادین برای ایجاد تنظیمات برای سایت های چند زبانه با استفاده از افزونه wpml چه کاری باید کرد
با سلام خدمت شما دوست عزیز ، این قسمت به نحوی تدریس شده است که شما با یک خط کد ساده میتوانید تنظیمات خود را با این افزونه نیز سازگار کنید
واقعا هرچیزی که فکرش میکردم در این آموزش گفته شد و حالا احساس میکنم قدرت خیلی زیادی برای طراحی قالب ها دارم کمی خلاقیت هم داشته باشید یک دوره فوق العاده میشه براتون من که راضی بودم و خدا خیر بده استاد این اموزش را که هیچی را مخفی نمی کرد در بین تدریس خدا قوت
ممنون از نظر شما پارسا عزیز ، بله این دوره واقعا برای قدرتمند شدن در وردپرس فوق العاده هست خوشحالم که برای تو مفید بوده
سلام جناب بیگلری خسته نباشی برادر من داخل قسمت ویجت مشکل دارم هر کاری هم میکنم درست نمیشه صد بار هم کد هارو بررسی کردم اما کلا ویجت هایی که می نویسم در بخش ابزارک ظاهر می شوند اما با کلیک روی باکس ویجت ها باز نمی شوند لطفا راهنمایی کنید
با سلام مشکل خودتان را در قسمت تیکت ها به شکل دقیق ارسال کنید تا مدرس مربوطه بررسی نمایند . با تشکر
این آموزش دقیقا همون چیزی هست که میخواستم خیلی وقت بود داشتم با نوشته ها و دسته بندی ها خدمات داخل قالب ایجاد میکردم که توی گوگل نمایش میداد واقعا وقتی چیزی را بلد نیستی خیلی عذاب میکشی ممنون این چنین آموزشی اصلا توی اینترنت نیست دستتون درد نکنه هرچی پرداخت کردیم صدبرابر ارزش داشت ایول به سئو 90
خیلی ممنون از نظر لطف شما
بله کاملا به شکل دقیق تمامی موارد با مثال های کاربردی آموزش داده شده است