وبلاگ نویسی برای سئو
مقالات سئووبلاگ نویسی برای سئو وبلاگ نویسی برای سئو یکی از کارهای خوب است که اگر اصولی انجام شود می تواند جهت نتیجه کار در زمینه سئو بسیار مفید باشد . وبلاگ ها سیستم های عمومی هستند که اکثرا هم رایگان بوده و در اختیاز علاقمندان به وبلاگ نویسی قرار می گیرند تا بتوانند مطالبی عموما […]
وبلاگ نویسی برای سئو
وبلاگ نویسی برای سئو یکی از کارهای خوب است که اگر اصولی انجام شود می تواند جهت نتیجه کار در زمینه سئو بسیار مفید باشد . وبلاگ ها سیستم های عمومی هستند که اکثرا هم رایگان بوده و در اختیاز علاقمندان به وبلاگ نویسی قرار می گیرند تا بتوانند مطالبی عموما روزنامه وار را در وبلاگ ارسال کنند و به دیگران نمایش دهند .
وبلاگ ها معمولا امکانات کمی در اختیار ما قرار می دهند اما همین امکانات هم مدتی بسیار کارآمد بود تا زمانی که وب سایت ها ظهور کنند و همه کسب و کار ها برای بهتر دیده شدن روی به وب سایت ها آوردند و از این سیستم ها دور شدند .
اما رایگان بودن وبلاگ ها همیشه یک مزیت محسوب می شود که در حال حاضر هم از همین سیستم می توانیم بخوبی استفاده کنیم . سیستم های وبلاگ دهی نیز از لحاظ اعتبار دسته بندی می شوند و وبلاگ هایی هستند که دامنه های قدرتمندی دارند و سئو کارها از این دامنه ها جهت تهیه لینک استفاده می کنند اما این کار هم روش ها و فنون خود را دارد و اگر به شکل صحیح صورت نگیرد برعکس به ما ضرر خواهد رساند .
همانگونه که ممکن است بدانید وبلاگ ها به شکل ساب دامین عمل می کنند یعنی یک بخش از دامنه خود را تحت عنوان زیر دامنه در اختیار شما قرار می دهند و یک سیستم مدیریت محتوا که شما به کمک آن قادر خواهید بود محتوای خود را در قالبی که از پیش تعیین شده است برای دیگران نمایش دهید .
دامنه های متعددی هستند که در ایران به خدمات وبلاگ دهی مشغول هستتند و هنوز هم به این دلیل که کاربران برای سئو وب سایت های خود به وبلاگ نویسی مشغول هستند این وبلاگ ها فعالیت خود را همچنان ادامه می دهند و از این جهت این سیستم ها همواره پویا وزنده هستند .
وبلاگ نویسی برای سئو کاری راحت به نظر می آید اما لازم است تا نکات مهمی در آن رعایت شود . برخی از نکات مهم در مورد وبلاگ نویسی برای سئو به شرح زیر هستند :
- 1.انتخاب سرویس دهنده مناسب برای وبلاگ
- 2.عدم هم نام بودن آدرس وبلاگ و وب سایت اصلی
- 3.تغییر قالب پیشفرض وب سایت
- 4.درج اطلاعات تماس و سایر اطلاعات در وبلاگ
- 5.محتوا نویسی اساسی برای وبلاگ ها
- 6.عدم زیاده روی در لینک سازی
- 7.ساخت فقط یک وبلاگ در هر دامنه وبلاگ دهی
- 8.لینک سازی برای خود وبلاگ ها
- 9.لینک گرفتن با کلمات مناسب
- 10.داشتن زمان بندی مناسب برای هر وبلاگ
اولین مورد در موضوع وبلاگ نویسی برای سئو این است که دامنه های خوب را برای ساخت وبلاگ انتخاب کنیم . دامنه هایی هستند که خدمات وبلاگ را ارائه می کنند اما ارزش آنها کمتر است . انتخاب یک دامنه مناسب ، بسیار بهتر از انتخاب 10 دامنه با اعتبار کمتر است . درواقع ما قصد داریم تا با وبلاگ نویسی سئو خاکستری انجام دهیم . پس قبل از هرچیز باید بین سرویس های وبلاگ دهنده مختصر گشت و گذاری کنیم تا دامنه بسیار مناسب را برای شروع بلاگ نویسی انتخاب کنیم .
مورد دوم که بسیار مهم است این می باشد که نباید نام وبلاگ با نام سایت ما یکی باشد . به هیچ عنوان موتو های جستجو نباید بفهمند که این وبلاگ متعلق به صاحب سایت است و خود ما در حال فعالیت روی آن هستیم . پس از نام هایی دیگر که مرتبط به زمینه کاری خود هستند استفاده کنید . مشابه بودن نام وبلاگ و وب سایت می تواند بعد ها مشکلات زیادی را بوجود آورد . در این مورد کاملا محرمانه عمل کنید . همچنین انتخاب اسامی خوب هم توصیه می شود تا کار شما حرفه ای تر باشد .
تغییر قالب پیشفرض وبلاگ
مورد سوم تغییر قالب پیشفرض وبلاگ است . اگر قرار باشد که به گونه ای عمل کنیم تا موتور های جستجو نفهمند که ما خود صاحب سایت هستیم و روی وبلاگ کار می کنیم ، لازم است تا رفتار خود را به گونه ای نشان دهیم که ما روی وبلاگ بسیار مصمم هستیم و تمام توان خود را روی توسعه این وبلاگ قرار داده ایم . پس لازم است تا روی وبلاگ کار کنیم . یکی از نکات مهم این است که قالب وبلاگ را حتما تغییر دهیم و قالب های پیشفرضی که برای همه وبلاگ ها درنظر گرفته می شود را تغییر دهیم . پس این نکته را هم حتما در نظر داشته باشید .
مورد چهارم در وبلاگ نویسی برای سئو درج اطلاعات در وبلاگ است . همانگونه که گفته شد وبلاگ برای ما مهم است . پس باید این وبلاگ را تکمیل کنیم . درج اطلاعات تماس ، آدرس و … در بخش های تماس با ما و درباره ما را فراموش نکنید و این بخش ها را حتما تکمیل نمائید . تکمیل کردن این بخش ها برای موتور های جستجو بسیار مهم است گرچه در نظر ساده به نظر می آید .
مورد پنجم که خیلی مهم است !
مورد پنجم یعنی تولید محتوای اساسی برای وبلاگ . وبلاگ درواقع یک منبع رایگان و خوب برای تولید بک لینک های مفید برای سایت اصلی است . ما باید روی وبلاگ ها تمرکز کافی داشته باشیم از این جهت لازم است تا برای وبلاگ ها هم تولید محتوای مناسب داشته باشیم . همانگونه که برای وب سایت ها مقاله تولید می کنیم باید برای وبلاگ ها هم وقت گذاشته و محتوای خوب تهیه کنیم . همین محتوا ها می توانند روی گرفتن لینک های خوب بسیار تاثیر گذار باشند . همین مورد یکی از مهم ترین موارد و شاید اصلی ترین مورد در بخش وبلاگ نویسی باشد . محتوایی که در وبلاگ ارسال می شود باید جدید باشد و از منبع دیگری کپی نشود . رعایت اصل محتوا نویسی بسیار مهم است . هر انداره که روی محتوای وبلاگ کار کنیم ، رتبه خود وبلاگ هم افزایش خواهد بافت و معتبر خواهد شد .
مورد ششم عدم زیاده روی در لینک سازی است . لینک سازی از طریق وبلاگ ها کاری مهم است اما طبق اصول و قواعد خود . نباید به گونه ای باشد که موتور های جستجو به راحتی متوجه شوند که این وبلاگ متعلق به خود ما است . یعنی به گونه ای نباشد که وبلاگ به یک صفحه تبلیغاتی تبدیل شود و کاربران هنگام مشاهده وبلاگ با کلماتی همچون ” اینجا کلیک کنید ” ؛ ” وارد سایت اصلی شوید ” ؛ ” ادامه مطلب ” و … مواجه شوند . پس از این جهت لازم است تا محتوای مناسب در وبلاگ نوشته شود و لینک سازی طبق اصول که در ادامه گفته خواهد شد انجام شود .
ساخت تنها یک وبلاگ در هر دامنه
یکی از مهم ترین نکات در وبلاگ نویسی برای سئو این است که ما در هر دامنه تنها یک وبلاگ داشته باشیم . داشتن 10 وبلاگ در دامنه X و گرفتن هزاران لینک از انها ، هیچ تفاوتی با یک وبلاگ در دامنه X ندارد . چرا که تمام لینک ها از یک دامنه گرفته شده اند و تعداد زیر دامنه هایی که از ابن وبلاگ ساخته شده اند مهم نیست حتی اگر اسامی متفاوت داشته باشند . پس بجای ساخت وبلاگ در دامنه X فقط باید یک وبلاگ بسازیم و روی آن کار کنیم .
مورد 8 یکی از موارد مهم است که پس از ساخت وبلاگ و تولید محتوا مطرح می شود . خود وبلاگ ها هم نیاز به تقویت دارند . از این جهت برای خود وبلاگ ها هم باید لینک هایی ساخته شود که بازهم ساخت این لینک ها اصول و قواعد خود را دارد . هر اندازه که وبلاگ ها تقویت شوند لینک هایی که از آنها دریافت می شود هم قوی تر هستند ، از این جهت اصولی وجود دارد تا بتوان برای وبلاگ ها هم لینک سازی نمود اما این لینک سازی اگر غیر اصولی باشد تبدیل به وبلاگ های اسپم خواهیم شد که لینک گرفتن از آنها به وب سایت خود ما هم آسیب می زند .
مورد 9 که بازهم یکی از موارد مهم است ، گرفتن لینک ها با کلمات مناسب است . گرفتن تمامی لینک ها با عین کلمه همیشه درست نیست . باید تناسب در رعایت لینک گرفتن توسط متون مختلف ، عین کلمه و کلمات هم خانواده رعایت شود . برای مطالعه دقیق در مورد این موضوع می توانید مقاله زیر را مطالعه کنید :
مقاله پیشنهادی : انکر تکست چیست ؟
اما رسیدیم به این نکته که چگونه از وبلاگ ها بک لینک بگیریم ؟
ما یکی از ساده ترین روش ها و اصولی ترین روش ها را پیشنهاد می کنیم . فرض کنید شما 5 وبلاگ دارید . یکی از وبلاگ ها را انتخاب می کنید . داخل این وبلاگ هر هفته 1 مطلب ارسال کنید . پس از رسیدن مقالات به 5 مقاله از سایدبار این وبلاگ بک لینک بگیرید . شما از این وبلاگ تنها باید بک لینک ار سایدبار بگیرید . و پس از آن هر دو هفته تا که هفته یکبار در این وبلاگ مطلب ارسال کنید و لینک سایدبار شما همواره باقی است و از این وبلاگ هرگز لینک دیگری اخذ نمی شود .
اما برای 4 وبلاگ باقیمانده . این وبلاگ ها درواقع وبلاگ های شاخص هستند . شما در این وبلاگ ها شروع به مقاله نویسی می کنید . در ابتدا می توانید هرروز یک مطلب در داخل آنها ارسال کنید . پس از اینکه 5 الی 8 مقاله در داخل آنها ارسال شد می توانید مطلبی که در صفحه مربوط به کلمه کلیدی خود در سایت اصلی نوشته اید را تماما و عینا کپی کنید و در داخل وبلاگ منتشر کنید . اما …
در ابتدای این مطلب کلمه کلیدی خود را قرار داده و آنرا به صفحه مدنظر در سایت خود لینک کنید . همچنین حتما و حتما در انتهای مطلب هم به منبع اشاره کنید و لینک صفحه مد نظر را تماما در مقابل آن قرار دهید و درواقع شما در ابتدای صفحه یک لینک ازنوع متن گرفتید که خود کلمه کلیدی لینک شده است و در انتهای همان مطلب یک لینک از نوع Url که آدرس است و بسیار طبیعی تر جلوه می کند . پس از آن باز هم به انشتار مطالب در وبلاگ ادامه دهید و هفته ای یک مطلب در وبلاگ ارسال کنید . زمانی که تعداد مطالب به 20 رسید ، مقاله 21 ام را خودتان با قلم خود نگارش کنید و داخل آن مطلب به کمک عین کلمه کلیدی یک لینک به صفحه مد نظر دهید .
اما نکته مهم را فراموش نکنید :
هر وبلاگ را برای یک کلمه کلیدی خاص بسازید . برای مثال اگر شما وبلاگی در دامنه X ساخته اید از این وبلاگ برای بالا آوردن کلمه کلیدی مثلا طراحی سایت استفاده کنید و از وبلاگی که در دامنه Y ساخته اید فقط برای بالا آوردن کلمه کلیدی آموزش طراحی سایت استفاده کنید . اگر کلمات کلیدی شما کم هستند می توانید انها را تفکیک کنید و برای مثال اگر 6 وبلاگ دارید بر اساس الویت 3 تا از وبلاگ ها را برای کلمه طراحی سایت و 3 تای دیگر را بری کلمه آموزش طراحی سایت استفاده نمائید .
در این حالت کار شما تماما اصولی است و هیچگونه زیاده روی در آن نکرده اید . توجه داشته باشید که اگر طالب نتیجه از جانب وب سایت ها هستید حتما به اینگونه که گفته شد در داخل وبلاگ ها عمل کنید و هرگز زیاده روی و عجله را پیشه کار خودتان قرار ندهید . تنها با صبر و حوصله است که روند طبیعی وبلاگ های شما نشان داده خواهد شد .
یک نکته مهم دیگر اینکه برای وبلاگ های خود زمان بندی متفاوت داشته باشید یعنی اینگونه نباشد که تمامی وبلاگ ها را در یک روز کار کنید و انتشار مطلب در تمامی وبلاگ ها دقیقا در یک روز باشد . در این شرایط زمانی که روز لینک گرفتن از وبلاگ ها فرا برسد ، موتور های جستجو ناگهان خواهند دید که از 5 دامنه به یکباره 5 لینک به یک وب سایت داده شده است که این کمی غیر طبیعی است . پس زمان بندی خود را طوری تنطیم کنید که زمان های لینک دهی متفاوت از هم باشند تا باز هم هر چه بیشتر این کار طبیعی تر و اصولی تر باشد .
همانگونه که گفته شد وبلاگ نویسی برای سئو یکی کار بسیار مفید است اما بازهم تکرار می کنیم در صورتی که این کار اصولی انجام شود . هرگونه زیاده روی در مسیر وبلاگ نویسی برای سئو ، هم وب سایت و هم وبلاگ ها ما را بی ارزش خواهد نمود و مهم تر از همه وقت شما نیز در جهت محتوا نویسی تلف خواهد شد. پس اگر این کار طبق اصول خودش صورت گیرد می توانیم سیستم لینک سازی با ارزشی ساخته و وب سایت را هم در قدم های اول ، بالاتر بکشیم .
امیدواریم این مقاله هم مورد استفاده شما بوده باشد . تشکر سئو 90
امید قدیمی هستم ، 8 سال است که در زمینه طراحی و برنامه نویسی وب سایت فعالیت می کنم . توسعه دهنده فرانت اند ، طراح و برنامه نویس انواع وب سایت های وردپرسی ، فعال در زمینه تولید محتوا و سئو وب سایت
نقشه راه فرانت
اگر قصد دارید تا یک طراح ماهر باشید ، ما درست ترین مسیر را برای شما فراهم کردیم و فقط کافیست همراه ما باشید
چگونه قسمت امتیاز ( ستاره های داخل نتایج گوگل ) یا همان aggregateRating را برای محتوای سایت ( محصول یا نمونه کار ) ایجاد کنیم ! مهم ترین نکته در مورد اجرای درست بخش Rating در سئو سایت !
کامنت مارکتینگ و سئو کامنت مارکتینگ و سئو باهم ارتباط نزدیکی دارند . برخی از وب سایت ها حتی بخش نظرات در سایت خود ندارند و کاربران را در بهبود وب سایت خود شرکت نمی دهند . کاربران همواره هدف اصلی ما هستند و بدون کاربران وب سایت معنی ندارد ، کارکردن روی آن هم […]