سایت شرکتی چیست
مقالات طراحی سایتسایت شرکتی چیست سایت شرکتی چیست و چرا به سایت شرکتی نیاز داریم ؟ یکی از وب سایت هایی که بسیار در بستر اینترنت در حال فعالیت هستند ، وب سایت های شرکتی می باشند . وب سایت های شرکتی از جمله وب سایت هایی هستند که می توانند قدرتمند تر از هرنوع وب سایت […]

سایت شرکتی چیست
سایت شرکتی چیست و چرا به سایت شرکتی نیاز داریم ؟ یکی از وب سایت هایی که بسیار در بستر اینترنت در حال فعالیت هستند ، وب سایت های شرکتی می باشند . وب سایت های شرکتی از جمله وب سایت هایی هستند که می توانند قدرتمند تر از هرنوع وب سایت دیگری در سطح اینترنت عمل کنند . هم از لحاظ محتوا و هم ازلحاظ سود دهی برای شرکت . وب سایت های شرکتی امروزه به عنوان یک نماینده ازشرکت مورد نظر عمل می کنند . به این دلیل که کاربران این امکان را ندارند تا حضورا در محل شرکت مورد نظر حضور داشته باشند ، بنابراین وب سایتی که به عنوان نماینده شرکت طراحی شده است می تواند یک معرف از کلیت آن شرکت باشد .
کاربران زمانی که وب سایت شما را مشاهده میکنند ، اینگونه به نظر میرسد که در حال تماشای گرافیک و ظاهر وب سایت شما هستند اما واقعیت این است که در حال تماشای شرکت شما هستند . هر چیزی که در این وب سایت شرکتی به کاربران نمایش داده میشود همان چیزی است که در وهله اول در ذهن کاربران نقش خواهد بست . هرچیزی که کاربران در قدم اول از وب سایت شما مشاهده کنند ، تا آخر عمردر ذهن آنها خواهد ماند . حتی اگر طرح ضعیفی را در قدم اول ارائه کرده باشید و بعد ها تلاش کنید تا این طرح را بهبود دهید ، بازهم ممکن است که بخش هایی ازطرح اول ضعیف شما در ذهن مخاطبان باقی مانده باشد مگر اینکه تغیر واقعا شگرفی در سایت داده باشید . سایت شرکتی معرفی کننده شما در یک فضای مجازی است . یک محل و یک فضای گرافیکی بسیار خاص که امکان پیاده سازی هر نوع طرحی را برای شما فراهم خواهد نمود .
این نوع سایت برای کدام شرکت ها طراحی می شود ؟
می توان گفت برای هر نوع شرکتی می توانیم وب سایت شرکتی طراحی کنیم . برای معدود شرکت هایی که خدمات آنها به گونه ای است که پیشبرد کارها از فضای مجازی یا جذب مشتری عملا ممکن نیست و یا برنامه ریزی بسیار بلند مدت نیاز دارد ، امکان ساخت یک سایت شرکتی وجود ندارد . اما برای بیش از 90% شرکت ها می توان وب سایتی قدرتمند طراحی و برنامه نویسی کرد .
شرکت های فنی و مهندسی از این جهت که معمولا نمونه کارها و خدمات بسیار زیادی دارند ، می توانند در بستری یکپارچه و امن ، نمونه کارها ، داده ها و خدمات خود را در وب سایت به شکلی بسیار هدفمند در اختیار کاربران قرار دهند . شرکت های هواپیمایی برای تسهیل در امور مشتریان خود ، سیستم های خرید بلیط ، خرید تور و … را توسط خرید های آنلاین و اینترنتی مدیریت می کنند که برای آنها بسیار راحت تر است . ضمن اینکه کاربران هم به این روش ها علاقه بیشتری دارند یعنی بجای اینکه ساعت ها در خیابان و پشت ترافیک های سنیگین زمان صرف کنند تا به دفتر هواپیمایی مد نظر برسند و بلیط بخرند ، می توانند در محل کار خودشان به راحتی ازطریق وب سایت شرکت هواپیمایی این خرید را انجام دهند .
یا برای مثال شرکت های عمرانی . شرکت های عمرانی ازجمله شرکت هایی هستند که نمونه کارهای زیادی دارند و می توانند این نمونه کارها را در بستر وب سایت ارائه کنند و با داشتن سئو خیلی بهتر ، در نتایج اول موتور های جستجو نمایش داده شوند و کاربرانی که به دنبال شرکت های معتبر عمرانی هستند با دیدن نمونه کارهای بهتر و تحقیقات لازم در مورد شرکت مد نظر ، تبدیل به یک مشتری برای آن شرکت شوند . شرکت های نرم افزاری یا شرکت های طراحی سایت هم که عضو ثابت کسب و کار های آنلاین هستند و تمامی فعالیت های اصلی این نوع شرکت ها در بستر وب سایت انها پیش برده می شود .
امکانات این نوع وب سایت چیست ؟
و اما یکی از بخش های جذاب که قصد داریم تا بررسی کنیم : امکانات سایت شرکتی چیست ؟ دوستان اگر بخواهیم به سوال امکانات سایت شرکتی چیست جوابی قاطعانه بدهیم می توانیم در یک بخش تمامی امکانات موجود را لیست کنیم اما دقت کنید که تمامی این امکانات مختص یک وب سایت نیست و تمامی امکانات بستگی به نوع وب سایت و حوزه کاری آن دارد . برای مثال زمانی که شما در شرکت محصولی برای فروش ندارید مسلما نیازی به فروشگاه آنلاین ندارید . پس ما در این قست تمامی امکاناتی که می توان در یک سایت شرکتی داشت را بررسی کنیم . امکانات اصلی سایتهای شرکتی :
- بخش اخبار و مقالات ، بخش نمونه کارها ، بخش محصولات ( در قالب معرفی محصول یا فروش محصول )
- بخش اخبار و مقالات ، بخش گالری تصویری یا گالری ویدئویی
- بخش معرفی خدمات ، بخش معرفی همکاران ، بخش معرفی برندها
- بخش مربوط به نظرات مشتریان ، انواع منو های ناوبری در سایت ، اسلایدر معرفی
- بخش شمارنده خدمات ، قسمت نقشه و لوکیشن ، تماس با ما ، درباره ما و ….
شما می توانید تمامی خدماتی که در حال حاضر در شرکت دارید را در یک بستر یکپارچه گرد هم جمع کنید . مثلا شما در شرکت 40 نوع محصول دارید که برخی از انها بسیار پرفروش و برخی فروش کمتری دارند و شما می توانید تمامی این محصولات را در وب سایت درج کنید ، شاید محصولاتی که فروش کمتری دارند توسط مشتریان جدیدی که از سراسر کشور وارد وب سایت خواهند شد خریداری شوند که حتما هم این موضوع صادق است .
تمامی نمونه کارهای که در تلفن همراه خود آرشیو نمودهاید را یکبار برای همیشه در دیتابیس وب سایت خودتان آرشیو کنید تا علاوه بر شما ، تمامی کاربران سطح اینترنت قادر باشند تا این نمونه کارها را مشاهده کنند و کم کم تبدیل به مشتری دائم شما شوند . خدماتی که در شرکت خود ارائه می کنید را در سایت بخوبی درج کنید . مشتریان سایت های شرکتی عموما دنبال خدمات هستند پس تمام خدمات خود را از ریز تا درشت در قالبی زیبا و البته در شکل مناسب در وب سایت درج کنید . پس همانگونه که از صحبت های بالا برداشت می شود می توان گفت سایت های شرکتی می توانند در 3 حالت کلی طراحی شوند :
- حالت اول برای معرفی شرکت و خدمات
- حالت دوم برای معرفی محصولات
- حالت سوم برای فروش محصولات شرکت
این سه حالت ازعمده ترین جنبه های طراحی سایت های شرکتی هستند که با توجه به اهداف شرکت مد نظر می توان آنها را پیاده کرد . قبل از اینکه اقدام به عقد قرارداد طراحی سایت های شرکتی نمائید هرگز عجله نکنید و از چندین شرکت معتبر استعلام قیمت داشته باشید . از آنجایی که شرکت های طراحی سایت معمولا سئو و بهینه سازی سایت های خودشان را بخوبی انجام میدهند ، از این جهت می توانید در داخل گوگل جمله ” طراحی سایت شرکتی ” و یا ” شرکت طراحی سایت ” را سرچ نموده و از چندین وب سایت اول استعلام قیمت داشته باشید . امیدواریم در این مقاله مفهموم اصلی سایت شرکتی را دریافته باشید و توانسته باشیم به سوال سایت شرکتی چیست بخوبی پاسخ داده باشیم . با تشکر از همراهی شما

امید قدیمی هستم ، 8 سال است که در زمینه طراحی و برنامه نویسی وب سایت فعالیت می کنم . توسعه دهنده فرانت اند ، طراح و برنامه نویس انواع وب سایت های وردپرسی ، فعال در زمینه تولید محتوا و سئو وب سایت
نقشه راه فرانت
اگر قصد دارید تا یک طراح ماهر باشید ، ما درست ترین مسیر را برای شما فراهم کردیم و فقط کافیست همراه ما باشید
مدت زمان تسلط به Css چقدر است ؟! ممکن است برای برخی تازه کارها و دانشجو های طراحی سایت این سوال پیش آید که مدت زمان تسلط به Css چقدر است و برای یادگیری این زبان جهت طراحی سایت چقدر باید زمان و انرژی صرف کنند تا بتوانند قالب های شیک و کاربر پسند برای […]
آیا امکان طراحی قالب و کسب درآمد تنها با یادگیری و تمرین زبان Css امکان پذیر است ؟ یا در این بین باید به سراغ زبان های دیگری نیز رفت ؟ به این سوال مهم در این مقاله به شکل کامل پاسخ خواهیم داد !
سلام و عرض ادب خدمت شما ، بله چرا که نه ، در اینصورت هزینه شما پایین تر خواهد بود اما دقت داشته باشید که از قالب هایی سبک و حدالامکان شکیل استفاده کنید چون نمای اولیه سایت شما هم خیلی مهمه تا کاربران بعدا هم مشتاق به استفاده از خدمات سایت شما باشند .