آموزش سلکتور visited: در css
مقالات طراحی سایتاستفاده از سلکتور visited برای استایل نویسی بهتر لینکها در طراحی پروژه های وب ! درست ترین حالت برای تغییر استایل لینک ها در حالت visited .
یکی از انتخابگرهایی که در مورد تگ a بسیار کاربردی است ( خصوصا در مورد فهرست بندی مطالب ) انتخابگر visited است . همانطور که از اسم آن نیز مشخص است ، visited به معنی بازدید شده است . در حقیقت زمانی که کاربر شما بروی یک لینک کلیک کرده و از محتوای داخل صفحه آن بازدید کند ، داخل مرورگر شما ، وضعیت این لینک به visited تغییر خواهد کرد ( در پشت پرده ) .
زمانی که این تغییر وضعیت رخ داد ، میتوان با کمک سلکتور visited ، استایلی را به این تگ اعمال کرد . قبلا در مورد حالت های link و any-link ( در دو مقاله قبلی ) صحبت کردیم و اگر در مورد این سلکتورها نیاز به اطلاعات دارید ، میتوانید از این مقالات نیز بازدید کنید .
حالت visited یکی از مشهورترین حالاتی است که برای تگ a و همچنین تگ area که دراصل دارای صفت href هستند اتفاق خواهد افتاد . یکی از اصلی ترین قسمتها که میتوان برای حالت visited تگهای a در سایت استایل نویسی کرد ، قسمت فهرست بندی مطالب است .
زمانی که شما در حال مطالعه یک مطلب هستید ، در ابتدای آن مطلب یک فهرست موضوعی ممکن است وجود داشته باشد که شما با کلیک روی هریک از آنها ، به بخش از صفحه ( همان صفحه ) منتقل شوید ، در اینصورت زمانی که به ابتدای صفحه منتقل شوید ، میتوان استایل تگ های a را برای وضعیت visited تغییر داد تا مخاطب متوجه باشد که از کدام لینکها دیدن کرده است .
البته برای لینکهای اصلی صفحه برای مثال در منو سایت نیز میتوان این کار را انجام داد و هرلینکی از سایت که توسط کاربر مشاهده شد ، استایل بخش visited را بخود بگیرد .
چگونه از انتخابگر visited استفاده کنیم ؟
برای اینکه تگ های a زمانی که در وضعیت visited قرار گرفتند یک استایل مجزا و منحصربفرد داشته باشند ، باید به شکل زیر آنها را انتخاب کرده و استایل مدنظر را به آنها اعمال کنیم :
a:visited {
background-color: yellow;
border-color: hotpink;
color: hotpink;
}
البته تغییرات اسایلی باید ریز و محسوس باشد که در این مثال برای روشن شدن موضوع ، روی پس زمینه یک استایل اعمال کردیم . کار با انتخابگرهای visited یا link و hover و … بسیار ساده است و شما باید کمی مهارت در مورد استایلدهی های دقیق و همچنین محل درست استفاده از هر دستور داشته باشید در اینصورت کار برای شما بسیار ساده خواهد بود .
شاید حالت link و any-link برای استایل دهی اهمیت زیادی نداشته باشد اما حالت visited در برخی پروژهها که نیاز به راهنمایی بیشتر کاربر وجود دارد ، اهمیت بالایی را شامل شده است و باید با نحوه کار این انتخابگر که بسیار هم ساده بود آشنایی داشته باشید .
بعنوان یک طراح و یک css کار باید توجه کنید که ظرافت در طراحی یک وب سایت تماما گویای دقت و ذهنیت طراح پروژه است و اگر شما قصد دارید تا یک طراح کاربلد باشید ، باید با اکثریت این انتخابگرها آشنا شوید حتی اگر در هیچ یک از پروژههای فعلی خودتان نیازی به استفاده از آنها نداشته باشید .
خیلی از موارد ممکن است در طول پروسه کاری شما اصلا کاربردی نداشته باشد اما اطلاع از این موارد در برخی پروژهها ممکن است نجاترسان باشد . حتما سایر مقالات درمورد سلکتورهای : و :: در سایت و بخش ” مقالات طراحی سایت ” را مطالعه کنید . پذیرای نظرات و سئوالات شما در قسمت دیدگاهها هستیم .
امید قدیمی هستم ، 8 سال است که در زمینه طراحی و برنامه نویسی وب سایت فعالیت می کنم . توسعه دهنده فرانت اند ، طراح و برنامه نویس انواع وب سایت های وردپرسی ، فعال در زمینه تولید محتوا و سئو وب سایت
نقشه راه فرانت
اگر قصد دارید تا یک طراح ماهر باشید ، ما درست ترین مسیر را برای شما فراهم کردیم و فقط کافیست همراه ما باشید
چگونه میتوانیم با پرداخت فقط 500 هزار تومان یک وب سایت برای کسب و کار خودمان داشته باشیم ؟ برای طراحی سایت 500 هزار تومان کافیست یا نه ؟ سیر تا پیاز طراحی سایت های ارزان را در این مقاله مطالعه کنید !
اگر برای شما نیز سئوال است که چگونه با یادگیری حداقل زبانهای لازم جهت طراحی وب ، یک سایت داشته باشیم ، این مقاله بسیار کوتاه را تا انتها مطالعه کنید !
سلام برای این قسمت باید یک استایل درست بنویسید تا بخوبی قابل نمایش باشه