آموزش تابع the_excerpt در وردپرس
مقالات وردپرستابع the_excerpt چیست و در چه قسمتی از طراحی قالب وردپرس باید از آن استفاده کرد ؟ روش محدود کردن خروجی تابع the_excerpt تنها با چند خط کد !
یکی از توابع کاربردی وردپرس برای طراحی قالب ، تابع the_excerpt است . این تابع به شما کمک خواهد کرد تا چکیده محتوای خود را در بخشی که به آن نیاز دارید نمایش دهید !
شما برای تمامی قسمتهای محتوایی سایت که در اصطلاح به آنها post type گفته میشود ، یک بخش محتوا یا همان content دارید که در مقاله قبلی (آموزش تابع the_content ) آن را بخوبی تشریح کردیم و قسمتی برای چکیده مطلب به نام excerpt نیز وجود دارد . شما میتوانید قسمت excerpt را در داخل صفحات جزئیات محتوا یا همان صفحات single و همچنین داخل حلقه while یا همان loop استفاده کنید .
شرایط استفاده از excerpt چیست ؟
اول از هرچیزی لازم است اطلاع داشته باشید که اگر قصد دارید تا بخش چکیده را برای محتوای خودتان داشته باشید ، اول از هرچیزی باید از قسمت تنظیمات صفحه ، بخش چکیده را فعال کنید .
با فعال کردن چکیده ، بخش نوشتن چکیده برای محتوا فعال خواهد شد . شما میتوانید چکیده مطلب یا محتوای مدنظر را در این بخش بنویسید .
اکنون تصمیم داریم تا این محتوای چکیده را داخل سایت نمایش دهیم !
استفاده از تابع the_excerpt داخل حلقه
یکی از اصلیترین بخشهایی که شما باید از the_excerpt استفاده کنید داخل حلقه while است . به عبارتی شما زمانی که حلقه while را تشکیل دادید ، میتوانید در محلی که نیاز به نمایش چکیده دارید از این تابع به شکل زیر استفاده کنید :
<span><?php the_excerpt(); ?></span>
در این حالت شما چکیده مطلب خود را مشاهده خواهید کرد اما اگر به سورس صفحه مراجعه کنید خواهید دید که علاوه بر تگ span که شما استفاده کردهاید ، یک تگ p دیگر نیز بصورت اضافی وجود دارد . این مشکل از کجاست و چگونه باید حل شود ؟
تابع get_the_excerpt
اگر دو مقاله قبلی در مورد توابع content و title را مطالعه کرده باشید ، اشاره کردیم که این توابع دارای حالتهایی با دستور get نیز هستند که اگر از تابع با حالت get استفاده شود باید از دستور echo نیز استفاده کنیم . درکل حالت get زمانی که به اسم تابع اضافه شود ، خاصیت return به آن خواهد داد و لازم است شما از دستور echo نیز استفاده کنید تا بتوانید خروجی داشته باشید .
زمانی که شما از حالت the_excerpt بصورت خالی استفاده کنید ، این تابع به همراه خود یک تگ p نیز چاپ میکند . ممکن است شما در طراحی قالب خودتان ، بخش چکیده را جهت نمایش داخل یک تگ span درنظر گرفته باشید . برای اینکه تگ p اضافی داخل کد شما چاپ نشده و دقیقا مطابق با طرحی که شما در html قرار دادید ، خروجی بگیریم ، باید این تابع را بصورت زیر استفاده کنید :
<span><?php echo get_the_excerpt(); ?></span>
در این شرایط شما دقیقا محتوای داخل بخش چکیده را خواهید دید و المانهای اضافی داخل خروجی نخواهید داشت . استفاده از تابع the_excerpt یا get_the_excerpt داخل صفحه single نیز همانند توابع content و title کاملا مقدور است . به عبارتی شما داخل صفحات جزئیات میتوانید درمحلی که نیاز به چاپ قسمت چکیده مطلب دارید از توابع excerpt استفاده کنید .
تعیین میزان محتوای قایل نمایش توسط تابع excerpt
شاید برای شما سوال باشد که اگر محتوای زیادی را داخل قسمت چکیده بنویسید ، یا برای مثال قصد داشته باشید تا خود این تابع قسمتی از ابتدای متن را بصورت رندوم نمایش دهد ، چه میزان متن یا به عبارتی چند کاراکتر را نمایش خواهد داد . وردپرس برای این بخش مقدار پیشفرضی را در نظر گرفته است اما اگر شما قصد دارید تا این میزان کاراکترها را کنترل کنید میتوانید بصورت دقیق آن را تعیین کنید .
اگر قصد دارید تا تعداد کاراکترهای نمایشی توسط تابع excerpt را کنترل کنید چندین و چند روش مختلف وجود دارد که میتوان توسط توابع php و همچنین هوک وردپرس آنها را عملی کرد . برای مثال یک روش میتواند بصورت زیر باشد :
<?php echo wp_trim_words(get_the_excerpt(), 15); ?>
در این روش توسط تابع wp_trim_words و ارائه 2 پارامتر به آن که پارامتر اول همان تابع چکیده و پارامتر دوم تعداد کاراکترهای قابل چاپ است ، عمل محدود کردن excerpt یا همان چکیده را انجام خواهید داد . در صورتی که از این روش استفاده کنید میتوانید در بخشهای مختلف قالب ، تعداد کاراکترهای نمایشی را تغییر دهید و در هر بخش متفاوت عمل کنید .
روش دیگری توسط فیلتر و هوک وجود دارد که این روش باعث خواهد شد در تمامی سایت ، و هر بخشی که شما از چکیده استفاده کردید ، طول چکیده به یک اندازه باشد . این دستور نیز بصورت زیر است :
function wpdocs_custom_excerpt_length( $length ) {
return 20;
}
add_filter( 'excerpt_length', 'wpdocs_custom_excerpt_length', 999 );
این دستور توسط یک تابع ساده و return کردن 20 کاراکتر انجام شده که نهایتا تابع مدنظر به هوک excerpt_length وصل شده و عمل محدود کردن چکیده را انجام خواهد داد .
توضیحات در مورد این تابع وردپرس در همین حد کفایت میکند و نیازی به توضیح موارد بیشتر نیست چراکه این تابع در همین اندازه به شما در طراحی قالب وردپرس کمک خواهد کرد .
امید قدیمی هستم ، 8 سال است که در زمینه طراحی و برنامه نویسی وب سایت فعالیت می کنم . توسعه دهنده فرانت اند ، طراح و برنامه نویس انواع وب سایت های وردپرسی ، فعال در زمینه تولید محتوا و سئو وب سایت
نقشه راه فرانت
اگر قصد دارید تا یک طراح ماهر باشید ، ما درست ترین مسیر را برای شما فراهم کردیم و فقط کافیست همراه ما باشید
چگونه تمامی افزونه های وردپرس را به شکل یکجا بدون ورود به پیشخوان ، غیرفعال کنیم ؟ چگونه یک افزونه مشکل ساز را از داخل هاست غیرفعال نمائیم ؟
وردپرس چیست وردپرس !!! آیا تابحال به این فکر کردهاید که یک وب سایت چگونه کار میکند و یا بروز رسانی مطالب در یک سایت به چه شکلی انجام میشود ؟ جواب این سوال تنها سه حرف میباشد CMS که مخفف content management system و به معنی سیستم مدیریت محتوا میباشد . تمامی محتوایی که […]
سلام و عرض ادب ، خیلی ممنون از شما ، مقالات جدید رو در حوزه وردپرس شروع کردیم و قطعا در این مورد هم مقاله خواهیم داشت . متشکرم