بخش Vip سئو نود

بهترین فرصت برای یادگیری در قسمت Vip سئو نود هم اکنون برای دانشجوبان عزیز فراهم شده است

جزئیات بیشتر
آموزش یکبار برای همیشه
پیش فروش دوره جدید " چگونه در سئو شکست بخوریم ؟! " جزئیات بیشتر

وردپرس را از کجا شروع کنیم

مقالات وردپرس

برای شروع وردپرس باید از کجا شروع و در کدام مسیر حرکت کرد تا بتوان به درآمد رسید ؟ تمامی مسیر های درآمد زایی وردپرس را در این مقاله مطالعه کنید .

8 1,431
وردپرس را از کجا شروع کنیم

نقطه شروع وردپرس دقیقا از کجا است ؟

یکی از مهم ترین سوالات که در حال حاضر ذهن بسیاری از دانشجویان را درگیر میکند این است که برای شروع وردپرس باید از کدام نقطه شروع کرد و چه آموزش هایی را با کدام ترتیب آغاز به یادگیری کرد ؟ در این مقاله کوتاه و مفید یک پاسخ کامل و دقیق با در نظر گرفتن تمامی سطوح مهارتی ارائه خواهیم کرد . برای ارائه یک پاسخ دقیق به این موضوع باید از خود یک سوال پرسیده و پاسخ دقیق آن را در خود پیدا کنید .

اول هدف خود را مشخص کنید ! شما به چه دلیل و برای کدام موارد قصد یادگیری وردپرس را دارید ؟ بازار کار وردپرس از لحاظ کاربری و در حالت کلی به دو دسته تقسیم بندی می شود :

  • وب مستر سایت (سطح نسبتا پایین )
  • طراح و برنامه نویس وردپرس ( سطح بالا )

اگر قصد شما تنها وب مستر شدن است پس مسیر راحت تری خواهید داشت . اما سوالی در این بین مطرح می شود که وب مستر به چه کسی و با چه سطح مهارت هایی گفته می شود ؟ وب مستر درواقع به شخصی گفته می شود که با برنامه نویسی سروکار نداشته و احتیاجی هم به دانستن نحوه برنامه نویسی سیستم های تحت وب ندارد . این شخص از برنامه ها و ماژول هایی که از قبل توسط برنامه نویسان تهیه شده و توسعه یافته است استفاده می کند و در صورت وقوع مشکلی در وب سایت میتواند آن را از بخش تنظیمات حل کند اما در بخش برنامه نویسی سیستم ها قادر به ایجاد تغییرات نیست و برای این موارد نیاز به کمک یک برنامه نویس دارد .

همچنین بخوانید : وردپرس چیست ؟

این شخص درواقع سیستم وردپرس را نصب می کند ، سپس قالب مدنظر خود را یا دانلود می کند و یا آن را به شکل پولی خریداری می نماید . سپس پیکربندی قالب خود را انجام داده و بخش های مختلف ان را ایجاد می کند . در نهایت با توجه به نیاز خود و وب سایتی که مد نظر دارد ، برای مثال وب سایت فروشگاهی ، شرکتی و … افزونه های مورد نیاز خود را دانلود یا خریداری نموده و روی سایت نصب می کند تا درنهایت وب سایت خود را آماده کار نماید . این روش درواقع زمانی است که ما به هیچ وجه قصد یادگیری برنامه نویسی را نداریم و فقط هدف ما داشتن یک وب سایت در سطح اینترنت و کار روی آن است .اما دقت به یک نکته مهم در اینجا لازم است . در این روش در هر سطحی باشیم ، هنوز هم بخش های زیادی هستتند که نمی توانیم در آنها دستکاری نموده و تغییرات دلخواه را داخل آن اعمال کنیم .

برای مثال یک وب مستر که به برنامه نویسی قالب های وردپرسی آشناییت ندارد ، به هیچ وجه نمیتواند قالب خود را دستکاری نموده و بخش هایی را به آن اضافه کند یا از آن حذف کند و زمانی که مشکلی در قالب یا هریک از افزونه ها پیش آید قادر به حل آنها از طریق برنامه نویسی نخواهد بود . پس دست و بال شما در این روش از لحاظ تغییرات بسته است و برای اعمال تغییرات درهر بخش از سایت یا سایر بخش ها باید با یک برنامه نویس وردپرس همکاری کنید .

البته با این تفاسیر اینگونه نباید برداشت کرد که شخص وب مستر مهارت های کمی دارد و نمیتواند طراحی سایت انجام دهد . وب مستر ها عموما مسئول نگهداری وب سایت های خود هستند اما وب مسترانی که سطح مهارت های نسبتا مناسبی دارند و حتی کمی از کدهای زمینه وب اطلاعات دارند در بازار کار مرتبط میتوانند درآمد های بهتری داشته باشند . اما اگر هدف افزایش درآمد و همچنین رسیدن به سطوح پیشرفته باشد ، میتوان مهارت های ادامه مسیر را نیز بدست آورد . این مهارت ها در بخش های برنامه نویسی وردپرس خلاصه می شوند .

قالب نویسی مقدماتی وردپرس

طراحی و برنامه نویسی وردپرس

زمانه که پاسخ شما به سوال ” وردپرس را از کجا شروع کنیم ” این بود که می خواهید طراح و برنامه نویس وردپرس شوید پس لازم است به شما تبریک گفت . چرا که شما برای ورود به بازار کار خود را بخوبی آماده خواهید کرد . در این حالت شما کاملا دستتان باز بوده و می توانید تماما با سلیقه شخصی خود و طبق طرحی که در ذهن دارید قالب های سایت خود را طرحی و آنها را روی سیستم وردپرس پیاده نمائید . به راحتی هر تغییری را در قالب خودتان یا سایر قالب ها اعمال کنید و به یک کاستومر در زمینه وردپرس تبدیل شوید .

شما می توانید به راحتی انواع قالب های وردپرس را طراحی و آنها را در مارکت های داخلی و خارجی به فروش برسانید و یک منبع در آمد همیشگی داشته باشید . هنگام وقوع مشکلی در سایت به راحتی آنرا حل نموده و به کمک وب مستران نیز خواهید رفت . پس اگر وقت و زمان کافی در اختیار دارید حتما وردپرس را برای برنامه نویسی یاد بگیرید تا آینده خود را نیز تضمین کنید .

اما حالا می توان گفت که وردپرس را از کجا شروع کنیم !

اگر هدف و برنامه شما تبدیل شدن به یک وب مستر است پس قدم اول یادگیری کار کردن با سیستم وردپرس است و برای این کار دوره کاملی تحت عنوان قدم اول وردپرس در سایت ما منتشر شده که میتوانید در این دوره در کمتر از چند ساعت با سیستم وردپرس به شکل کامل آشنا شوید . نحوه نصب و راه اندازی آن بر روی سیستم خود را یاد گرفته و با بخش های مختلف آن کار کنید . قالب های مختلف را روی سایت خود نصب کنید و نحوه کار با افزونه ها را یاد بگیرید . در کل تمامی مقدماتی که برای شروع وردپرس نیاز دارید را در این دوره میتوانید بخوبی طی کنید .

پس از یادگیری دوره مذکور لازم است تا چندین بار وردپرس را برای خود نصب کرده و با بخش های مختلف کار کنید تا چشم شما به این سیستم عادت نموده و به راحتی از وظیفه هربخش اطلاع داشته باشید . در ادامه میتوانید قالب متناسب با کسب و کار خود را تهیه و روی وردپرس نصب نمائید و سپس اقدام به نصب افزونه های لازم کرده و در نهایت با تهیه هاست و دامنه وب سایت خود را روی اینترنت فعال نمائید ( اصطلاحا آپلود کنید ) .

پس برای وب مستر شدن کافیست نحوه کار با سیستم را یاد گرفت چرا که دانش برنامه نویسی در مقایسه با بخش برنامه نویسی ، در دستور کار نیست . در این حالت در صورت داشتن تمرین و دقت کافی میتوانید در مدت بسیار کوتاهی وب سایت خود را راه اندازی کنید .

اما برای برنامه نویسی وردپرس مسیر چیست ؟

برای اینکه به یک برنامه نویس و طراح قالب وردپرس ماهر و کاربلد تبدیل شوید قبل از هر چیزی لازم است تا پیش زمینه های لازم در طراحی قالب و زبان های Html و Css داشته باشید تا برای پیاده سازی ساختار کلی قالب ها توانایی داشته باشید ، یا اگر طراحی قالب توسط خود شما انجام نمی شود ، زمانی که قالب توسط طراح تکمیل و در اختیار شما قرار گرفت ، با توجه به دانش شما در زمینه زبان های طراحی ، توانایی تبدیل قالب های استاتیک و اصلاحا Html را به قالب وردپرس داشته باشید .

پس از این مرحله ، در قدم اول لازم است تا آموزش های طراحی قالب وردپرس را فرا گرفت .برخی از دوستان تصور می کنند که قالب وردپرس یک نوع قالب دیگری است در حالی که اینطور نیست . همان قالبی که با Html و Css طراحی می شود به کمک توابعی که در قالب نویسی وردپرس تعریف شدند به یک سیستم داینامیک تبدیل می شوند و کدهای قالب جمع و مرتب تر می شوند تا این قالب هماهنگ با سیستم وردپرس شود و بتوان آن را بدون مشکل و با همان استایل و مشخصاتی که طراح قالب ارائه نموده و یا خود طراحی کردیم را بر روی وردپرس اجرا کرد .

قالب نویسی اختصاصی وردپرس

قالب نویسی وردپرس به 5 سطح تقسیم می شود

قالب نویسی وبلاگی : که در این روش شما هیچ بخش خاصی به سیستم وردپرس اضافه نمی کنید و تنها از بخش برگه ها و نوشته هایی که وردپرس برای شما تعریف کرده است استفاده می کنید . درواقع مقدماتی ترین حالت طراحی قالب وردپرس است و باید در وهله اول آنرا به شکل کامل یاد گرفت .

قالب نویسی شرکتی : در این حالت شما وارد هسته وردپرس شده و با کدهایی کار می کنید که بخش های جدید تری را به سیستم اضافه می کنند . برای مثال در داخل داشبورد وردپرس بخشی به نام نمونه کارها را کد نویسی می کنید تا این بخش جدید در وب سایت شما قرار گرفته و محتوای نهایی آن که بخش نمونه کار های سایت شما خواهد بود را در سایت کنترل کنید .

قالب نویسی فروشگاهی : این نوع قالب نویسی یا تغییر پلاگین و دستکاری در داخل آنها صورت می گیرد بدین شکل که شما افزونه فروشگاهی یا همان ووکامرس را روی سایت نصب می کنید و آن را داخل قالب خود نیز قرار می دهید سپس با روش های استاندارد داخل قالب و افرونه بخش های مختلف را تغییر داده و در نهایت یک سیستم فروشگاهی با استایل و ویژگی های خودتان طراحی خواهید کرد .

قالب نویس تعاملی : در تمامی بخش های قبل شما به عنوان مدیر سایت محتوایی را به داخل سایت ارسال می کنید و کاربران از آنها استفاده می کنند . اما زمان آن می رسد که کاربران نیز برای شما اطلاعات ارسال کنند . چگونه ؟ شما سیستمی را در داخل وب سایت خود برنامه نویسی می کنید به نام پنل کاربران و از این پس کاربران وب سایت شما ، با ثبت نام در داخل این سیستم میتوانند یک بخش کاربری اختصاصی داشته و از آن بخش اطلاعاتی را برای شما ارسال کنند . حال این اطلاعات میتواند مقاله باشد ؛ اطلاعات یک محصول باشد و یا بخش تیکت و …

این سطح از برنامه نویسی وردپرس در واقع پیشرفته ترین بخش برنامه نویسی در وردپرس است و حتی بخش هایی خواهند بود که ارتباطی به وردپرس نخواهند داشت وشما کاملا با دانش PHP خود این بخش ها را برنامه نویسی خواهید کرد و به نوعی وردپرس را بازیچه دست خود خواهید نمود به نوعی که ممکن است یک وب سایت را در عرض چند روز طراحی و برنامه نویسی کنید . اکنون تصمیم بگیرید که هدف شما در یادگیری چیست و به سوال ” وردپرس را از کجا شروع کنیم ” هم اکنون پاسخ صحیح را دهید !

هر اندازه که بتوانید سطح مهارت خود را در برنامه نویسی وردپرس بالا ببرید به همان اندازه خودتان راحت تر هستید و بازار کار نیز مشتاق استفاده از دانش و تخصص شما در این زمینه خواهد بود . برای شروع هیچوقت دیر نیست و همیشه میتوان یاد گرفت .

امید قدیمی

امید قدیمی هستم ، 8 سال است که در زمینه طراحی و برنامه نویسی وب سایت فعالیت می کنم . توسعه دهنده فرانت اند ، طراح و برنامه نویس انواع وب سایت های وردپرسی ، فعال در زمینه تولید محتوا و سئو وب سایت

نقشه راه فرانت

اگر قصد دارید تا یک طراح ماهر باشید ، ما درست ترین مسیر را برای شما فراهم کردیم و فقط کافیست همراه ما باشید

شاید این مطالب نیز برای شما جالب باشد

چگونه میتوان لوگوی پیشفرض وردپرس را در صفحه ورود به پیشخوان تغییر داد ؟ این کار به کمک افزونه و همچنین بدون افزونه قابل انجام است ، در این مقاله بخوانید !

0 158

بدست آوردن نام پست تایپ در وردپرس با ساده‌ترین روش ! برای ساخت صفحات مورد نیازیک پست تایپ در وردپرس لازم است تا از نام Slug آن اطلاع داشته باشیم ! در این مقاله بسیار کوتاه همراه ما باشید .

0 87
دیدگاه ها و نظرات
توجه کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد در صورت داشتن مشکل ، قبل از ارسال دیدگاه نظرات سایر دوستان را نیز مطالعه فرمائید برای مشاهده پاسخ دیدگاه ها بر روی علامت " " کلیک کنید
اشتراک دیدگاه
captcha
تکمیل تمامی فیلد ها الزامی است

دیدگاه های شما
مهران ۰۶ / ۱۳۹۹

برای یک سایت آموزشی مثل سایت خودتون چقدر باید هزینه کرد ؟

امید قدیمی ۰۶ / ۱۳۹۹

سلام سایت های آموزشی بسته به امکانات دارند . وب سایت ما چندین بخش متفاوت دارند که برنامه نویسی اختصاصی دارند و معمولا برای ارائه خدمات در دامنه خیلی بزرگ برنامه نویسی می شن .

مقامری ۰۶ / ۱۳۹۹

سلام ممنون از شما ، طراحی سایت فروشگاه با وردپرس ، همونکه میگن وکامرس چقدر زمان میبره ؟ ما در زمینه فروش گوشی و لوازم جانبی می خواهیم فعالیت کنیم .

امید قدیمی ۰۶ / ۱۳۹۹

با سلام خدمت شما ، بسته به نوع امکانات از 25 تا 45 روز .

میر محمد ۰۶ / ۱۳۹۹

خسته نباشید و ممنون از سایتتون ، من میخوام برای خودم یه قالب خیلی ساده بسازم در حد یکی دو صفحه ، برای اون سیستم مدیریت لازمه حتما ؟

امید قدیمی ۰۶ / ۱۳۹۹

سلام و ممنون . اگر محتوای ساییتون زیاد تغییر نمی کنه سیستم مدیریت لازم نیست .

بهروز ۰۶ / ۱۳۹۹

خیلی ممنون ، برای سایت شخصی رزومه میتونید کمک کنید ؟ میخوام با یک استایل قشنگ باشه که سطح مهارت هامو نشون بده

امید قدیمی ۰۶ / ۱۳۹۹

سلام ، بله حتما

آموزش های رایگان بیشتر در آپارات و یوتیوب سئو نود
کانال آپارات سئو نود چنل یوتیوب سئو نود