بخش Vip سئو نود

بهترین فرصت برای یادگیری در قسمت Vip سئو نود هم اکنون برای دانشجوبان عزیز فراهم شده است

جزئیات بیشتر
آموزش یکبار برای همیشه
%20 تخفیف روز برنامه نویس برای تمام دوره ها با کد : mrprogrammer

3 روش اتصال به پایگاه داده mysql با php

مقالات برنامه نویسی

ساده‌ترین و بهترین روش جهت اتصال به پایگاه داده mysql را در این مقاله مطالعه کنید ! روش PDO یا روش Mysqli ؟؟؟

0 17
3 روش اتصال به پایگاه داده mysql با php

اگر وارد قسمت‌های برنامه نویسی برای وب سایت خودتان شوید ، قطعا با مفهوم دیتابیس آشنا خواهید شد . زمانی که وب سایت شما تبدیل به سایت داینامیک می‌شود ، شما نیاز به پایگاه داده جهت ذخیره سازی اطلاعات وب سایت خودتان خواهید داشت . پایگاه داده‌ها انواع مختلفی دارند و هرکدام ویژگی‌هایی را در اختیار برنامه نویسان قرار خواهند داد . از آنجایی که شما احتمال دارد با زبان برنامه نویسی php برنامه نویسی کنید ، لازم است بدانید که پایگاه داده mysql یکی از سازگارترین پایگاه‌های داده با زبان php است .

برای اتصال پروژه شما که با زبان برنامه نویسی php برنامه نویسی شده است به دیتابیس mysql ، شما می‌توانید از 3 روش مختلف استفاده کنید . زبان php توابع خاصی را جهت اتصال به پایگاه داده mysql در اختیار شما قرار می‌دهد که در ادامه مقاله به آنها خواهیم پرداخت .

اولین قدم برای داشتن پایگاه داده در سایت

از آنجایی که پروژه شما یک پروژه داینامیک خواهد بود پس شما در ابتدا به پایگاه داده نیاز دارید لذا می‌توانید پایگاه داده mysql را یا به شکل مجزا نصب کنید و یا اینکه این پایگاه داده را از طریق شبیه سازهایی همچون Xampp و … استفاده کنید . اگر تصور کنیم که شما از نرم افزار Xampp برای استفاده از پایگاه داده mysql استفاده می‌کنید پس از طریق آدرس زیر به بخش مدیریت دیتابیس خودتان دسترسی خواهید داشت :

localhost/phpmyadmin

اما برای ما مهم اینجاست که در گام اول یک پایگاه داده برای خودمان ایجاد کنیم . قطعا اطلاع دارید که باید از قسمت new یک دیتابیس جدید ایجاد کرده و یک نام برای آن تنطیم کنید . تصور می‌کنیم که نام دیتابیس ما در این قسمت seon است . اکنون قصد داریم تا به این پایگاه داده متصل شویم ، پس لازم است تا در محل مدنظر از کدهای خودتان از یک دستور استفاده کنید .

پنل مدیریت phpmyadmin

البته از آنجایی که شما در اکثر بخش‌های پروژه نیاز به اتصال به پایگاه داده دارید ، معمولا این دستورات که در ادامه خدمتتان معرفی خواهیم کرد را داخل یک فایل به نام db.php قرار داده و ذخیره می‌کنیم و در هر قسمتی از پروژه که به آن نیاز داشتیم به کمک دستورات include یا require آن را فراخوانی می‌کنیم .

اتصال به پایگاه داده به کمک تابع mysqli_connect به روش تابعی

در ساده‌ترین حالت برای اتصال به پایگاه داده خودتان در mysqli لازم است تا اول از هرچیزی به شکل زیر عمل کنید :

mysqli_connect("localhost","root","","seon");

در این دستور یک تابع بنام mysqli_connect استفاده کردیم که دارای 4 ورودی جهت کار کردن است . ورودی اول localhost است و به این معنی است که دیتابیس ما بروی localhost قرار دارد .

پارامتر دوم نام کاربری پایگاه داده شما است که چون شما در localhost کار می‌کنید به شکل پیشفرض نام کاربری شما root تعریف شده است اما زمانی که پروژه شما به روی یک هاست واقعی منتقل شد باید نام کاربری اختصاصی مربوط به پایگاه داده را در این قسمت جایگزین کنید .

پارامتر سوم تابع mysqli_connect مربوط به کلمه عبور پایگاه داده است . مجدد چون شما در localhost کار می‌کنید به شکل پیشفرض کلمه عبور شما خالی تعریف شده است و در نتیجه در پارامتر سوم هیچ چیزی وارد نمی‌کنیم و اگر چیزی هم بود پاک می‌کنیم .

نهایتا ورودی چهارم تابع mysqli_connect مربوط به نام پایگاه داده است و پس از تنظیم کردن نام سرور و نام کاربری و پسورد پایگاه داده ، تعیین می‌کنیم که به کدام دیتابیس قصد داریم تا وصل شویم چراکه احتمال دارد 10 ها پایگاه داده در بخش مدیریت دیتابیس‌ها داشته باشیم .

اگر علاقمند باشید تا در این بخش وجود یا عدم وجود خطا را بررسی کنید ، می‌توانید دستور بالا را به شکل زیر توسعه دهید تا اگر اتصال به هر دلیلی انجام نشد ، پیغام خطای مربوطه نمایش داده شود :

$conn = mysqli_connect("localhost","root","","seon");
if (!$conn) {
  die("Connection failed: " . mysqli_connect_error());
}
echo "Connected successfully"

این روش ساده‌ترین حالت جهت اتصال به پایگاه داده است . این روش را اصطلاحا اتصال با mysqli_connect بصورت تابعی یا (MySQLi Procedural) می‌نامند . در ادامه روش شی گرایی از همین تابع را یاد خواهید گرفت .

اتصال به پایگاه داده به کمک تابع mysqli_connect به روش شی گرا

در این روش دستور اتصال به پایگاه داده شباهت زیادی به روش بالا دارد با این تفاوت که از یک شی استفاده خواهیم کرد . نمونه کد اتصال به پایگاه داده در روش mysqli_connect بصورت شی گرا بصورت زیر است :

$conn = new mysqli('localhost','root','','seon');

// Check connection
if ($conn->connect_error) {
  die("Connection failed: " . $conn->connect_error);
}
echo "Connected successfully";

همانطور که مشاهده می‌کنید این دستور شباهت بسیار زیادی به حالت تابعی دارد با این تفاوت که در این روش از یک شی mysqli استفاده شده است . اما روش سوم که روش pdo است .

اتصال به پایگاه داده بصورت PDO

یکی دیگر از روش‌های محبوب جهت اتصال به پایگاه داده ، روش PDO است . در روش PDO نیز شما تقریبا با دستوراتی مثل دستور بالا روبرو هستید . نمونه دستور اتصال به دیتابیس به روش PDO را در زیر مشاهده می‌کنید :

new PDO("mysql:host='localhost';dbname=seon",'root','');

هرکدام از این روش‌ها مزایا و معایب خود را دارند و در مقالات بعدی سایت ، درمورد تفاوت روش PDO و روش mysqli_connect بصورت مفصل صحبت خواهیم کرد . در این مقاله هدف این بود که با روش‌های مختلف اتصال به پایگاه داده در برنامه نویسی به زبان php برای دیتابیس mysql آشنا شوید .

امید قدیمی

امید قدیمی هستم ، 8 سال است که در زمینه طراحی و برنامه نویسی وب سایت فعالیت می کنم . توسعه دهنده فرانت اند ، طراح و برنامه نویس انواع وب سایت های وردپرسی ، فعال در زمینه تولید محتوا و سئو وب سایت

نقشه راه فرانت

اگر قصد دارید تا یک طراح ماهر باشید ، ما درست ترین مسیر را برای شما فراهم کردیم و فقط کافیست همراه ما باشید

شاید این مطالب نیز برای شما جالب باشد

mwh-af4c6 کد تخفیف همیشگی و بدون انقضای میهن وب هاست جهت خرید انواع سرویس های میزبانی ، کداختصاصی مجموعه سئو نود

1 247

در این مقاله ماهیت فریمورک Symfony را بررسی کرده و ویژگی های آن را به شکل کامل بیان خواهیم کرد . چرا میتوانید سیمفونی را بعنوان یک فریمورک مناسب برای زبان php بپذیرید ؟

0 392
دیدگاه ها و نظرات
توجه کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد در صورت داشتن مشکل ، قبل از ارسال دیدگاه نظرات سایر دوستان را نیز مطالعه فرمائید برای مشاهده پاسخ دیدگاه ها بر روی علامت " " کلیک کنید
اشتراک دیدگاه
captcha
تکمیل تمامی فیلد ها الزامی است

آموزش های رایگان بیشتر در آپارات و یوتیوب سئو نود
کانال آپارات سئو نود چنل یوتیوب سئو نود