نصب وردپرس در cpanel – انتقال سایت از localhost به هاست اصلی
مقالات وردپرسروش دقیق و مطمئن برای انتقال پروژه وردپرسی از localhost به هاست واقعی ، نصب وردپرس روی کنترل پنل Cpanel تنها در چند دقیقه !
وردپرس سیستم قدرتمندی است که امروزه اکثر وب سایت ها از آن برای راه اندازی کسبوکار خود در کمترین زمان استفاده میکنند . دوستانی که در زمینه آموزش وردپرس مشغول یادگیری هستند ، اول از هرچیزی نحوه نصب وردپرس و کار با آن را روی سیستم خودشان ( لپتاپ یا PC ) یاد گرفته و با قسمت های مختلف آن کار میکنند .
از آنجایی که وردپرس یک CMS ( سیستم مدیریت محتوا ) بوده و بر پایه زبان php که یک زبان سمت سرور است برنامه نویسی شده است ، نیاز دارید تا برای استفاد از آن ، یک سرور یا یک هاست داشته باشید . از آنجایی که برای بحث آموزش ، نیازی نیست تا هزینه کنید و هاست تهیه کنید ، میتوان از نرم افزارهای شبیه ساز سرور در داخل سیستم استفاده کرد که از منابع سیستم شما ازجمله رم و هارد و پردازنده ، بعنوان منابع یک سرور استفاده نموده و شما بتوانید از سیستم وردپرس در سیستم خودتان استفاده کنید که حقیقتا یک شبیه سازی است . در این زمینه نرم افزارهایی همچون Xampp و Wamp و … به شما کمک خواهند کرد .
اگر شما آموزش های وردپرس را بخوبی یاد گرفته باشید با این موارد آشنایی دارید و مطمئنا سیستم localhost خود را راه اندازی کرده و وردپرس را روی آن نصب کردهاید . شما احتمال دارد حتی در زمینه برنامه نویسی قالب وردپرس نیز فعال باشید و یک پوسته اختصاصی برای خودتان برنامه نویسی کرده باشید . اکنون تصمیم دارید تا از سیستم کامپپیوتری خودتان خارج شده و بروی یک هاست و دامنه اختصاصی مهاجرت کنید .
گام اول نصب وردپرس روی Cpanel
سیستم های کنترل پنل هاستینگ ، اکثرا روی سیستم های Cpanel و یا DirectAdmin سوار هستند که البته در این بین Cpanel نسبتا بیشتر است . اگر ویدیوی ابتدای این آموزش را بخوبی مشاهده کرده باشید ، اول از هرچیزی بهتر است تا روش نصب وردپرس روی هاستینگ را یاد گرفت .
درحالت کلی جهت نصب وردپرس روی لوکال هاست باید موارد زیر را به ترتیب انجام داد :
–اول از هرچیزی مسلما اتصال دامنه به هاست است که باید انجام شده باشد
–مورد دوم دانلود آخرین نسخه وردپرس فارسی از سایت اصلی وردپرس
–مورد بعدی ساخت دیتابیس و همچنین یک user برای دیتابیس در داخل بخش phpmyadmin هاست
–گام بعدی ، ارائه دسترسی به user ایجاد شده جهت دسترسی به دیتابیسی که ساخته شده
–گام بعدی آپلود وردپرس در داخل public html و خارج کردن وردپرس از حالت فشرده
–درصورت قرارداشتن فایل های وردپرس در داخل فولدری بنام wordpress ، انتقال آنها به ریشه اصلی هاست و داخل public html
–مراجعه به آدرس سایت و صفحه راه اندازی وردپرس ، تکمیل مراحل نصب و نهایتا ورود به پیشخوان وردپرس برای اولین بار
–نصب قالب مدنظر و راه اندازی سایت روی هاست و دامین خودتان
این مراحل که خدمتتان معرفی شد و داخل ویدیو نیز به ترتیب آن ها را دنبال کردیم ، اگر به درستی انجام شوند ، وردپرس شما بروی هاست و دامین در عرض چند دقیقه نصب خواهد شد .
مهمترین مرحله هنگام نصب وردپرس روی هاست ، ساخت درست دیتابیس ، ایجاد user و نهایتا ارائه دسترسی به user جهت کار با دیتابیس است . همچنین باید دقت داشته باشید که هنگام نصب وردپرس روی هاست ، شما برای پایگاه داده ، یک نام کاربری و یک کلمه عبور دقیقا همانند ویدیو باید تعیین کنید که هنگام نصب وردپرس از آنها استفاده شود و دیگر نام کاربری root و پسورد خالی برای هاستینگ کاربردی نیست چراکه مباحث امنیتی باید پیاده شوند .
قرار دادن فایل زیپ وردپرس در داخل قسمت public html دقیقا همانند قراردادن وردپرس در داخل پوشه htdocs یا www است و هیچ تفاوتی در کلیت کار وجود ندارد . مجدد تاکید داریم که اگر دقیقا همانند ویدیو مراحل نصب و راه اندازی را دنبال کنید ، به هیچ عنوان مشکلی در نصب وردپرس روی cpanel نخواهد داشت .
در داخل ویدیو نیز اشاره شده است که نصب وردپرس در داخل سیستم های مدیریت هاستینگ DirectAdmin نیز به همین صورت است و دقیقا میتوانید از داخل قسمت public html اقدام به نصب و راه اندازی وردپرس کنید .
انتقال پروژه از لوکال هاست به هاست اصلی
زمانی که پروژه شما روی سیستم خودتان آماده شد و به اتمام رسید ، آماده هستید تا آن را به هاست اصلی انتقال دهید .
همانطور که در قسمت دوم ویدیو مشاهده کردید ، انتقال پروژه از لوکال هاست به هاست اصلی بسیار ساده انجام خواهد شد . در حالت کلی برای انتقال پروژه از لوکال هاست به هاست اصلی میتوان مراحل زیر را درنظر گرفت :
–فشرده کردن پروژه ( بصورتی که در ویدیو آموزش داده شد )
–خروجی گرفتن از دیتابیس بصورت sql
–آپلود پروژه zip شده در داخل public html
–ایجاد یک دیتابیس همنام با دیتابیس داخل localhost ، تنظیم نام کاربری و رمز عبور برای دیتابیس و نهایتا import کردن فایل sql در داخل این دیتابیس
–مراجعه به جدول options و تغییر فیلدهای site url و home از حالت localhost به آدرس دامنه خودتان
–ویرایش فایل wp-config و تنظیم قسمت های DB_NAME و DB_USER و DB_PASSWORD طبق مشخصات ایجاد شده برای دیتابیس
–نهایتا ورود به آدرس اصلی دامنه و مشاهده سایت ( درصورت انجام درست تمامی مراحل )
–ورود به قسمت پیشخوان وردپرس ( با همان نام کاربری و پسورد مورد استفاده داخل لوکال هاست ) و بروزرسانی پیوندهای یکتا در سایت
دقت کنید که انجام تمامی این مراحل لازم است تا شما یک انتقال موفق پروژه از لوکال هاست به داخل هاست اصلی را داشته باشید . همانطور که داخل ویدیو مشاهده کردید با انجام درست و به ترتیب مراحل ، میتوانید بدون هیچ مشکلی ، تمامی افزونهها ، قالبها ، تنظیمات ، محتواهایی همچون نوشته محصول و … ، حتی تصاویر آپلود شده در داخل دیتابیس را به روی هاست اصلی انتقال دهید بدون اینکه نیاز به استفاده از افزونه خاصی داشته باشید .
امید قدیمی هستم ، 8 سال است که در زمینه طراحی و برنامه نویسی وب سایت فعالیت می کنم . توسعه دهنده فرانت اند ، طراح و برنامه نویس انواع وب سایت های وردپرسی ، فعال در زمینه تولید محتوا و سئو وب سایت
نقشه راه فرانت
اگر قصد دارید تا یک طراح ماهر باشید ، ما درست ترین مسیر را برای شما فراهم کردیم و فقط کافیست همراه ما باشید
در نسخه 6.3 وردپرس چه تغییراتی رخ داده است ؟ تغییرات ظاهری ، توسعه کدنویسی ، بهبود امنیت ، افزایش کارائی گوتنبرگ و ...
متا تگ Generator وردپرس را با یک کلیک ساده حذف نموده و امنیت سایت خودتان را یک گام بالاتر ببرید !