نمایش محتوای سایت فقط به اعضا در وردپرس
مقالات وردپرسچگونه توسط یک شرط ساده ، وارد شدن کاربران در سایت وردپرسی را کنترل کنیم و طبق آن مواردی را نمایش داده یا مخفی کنیم ؟!
گاها ممکن است حین کدنویسی قالب وردپرس ، علاقمند باشید تا برخی از محتواها را مختص اعضای سایت تولید کنید ، به این معنی که اگر کاربران در سایت شما عضو شده و سپس با حساب کاربری خود در سایت لاگین کنند توانایی مشاهده محتوای سایت را داشته باشند در غیر اینصورت امکان دسترسی به محتوا وجود ندارد .
این حالت توسط شرایط مختلفی میتواند انجام شود برای مثال ابتدا یک پلن عضویت جهت اعضا ایجاد کنیم و درصورتی که هرکاربر یک حساب کاربری برای خود ایجاد کرد ، توسط آن حساب کاربری در سایت ورود کرده و برای خود حق اشتراک خریداری نموده باشد ، بتواند از محتوای سایت استفاده کند . ( البته این موارد کمی پیشرفته هستند و در سطوح بالاتر برنامه نویسی قالب وردپرس باید به این روش عمل کنید ، هدف در این مقاله معرفی یکی از توابع کاربردی در وردپرس است )
در هر صورت داخل وردپرس میتوان به کمک یک تابع کمکی شرط ورود کاربران را در سایت بررسی کرد . برای مثال دربرخی از سایتها مشاهده کردید که اینگونه نوشته شده است :
خب اینگونه موارد در وردپرس میتوانند بسادگی انجام شوند ، یعنی شما افراد را ملزم به عضویت در سایت خودتان کنید ، نتیجه این امر اینجاست که میتوانید اطلاعات کاربران را در سایت خودتان ذخیره کرده و در بازههای زمانی مختلف ، باتوجه به تبلیغات یا جشنوارههای خودتان ، به آنها دسترسی داشته باشید و از طریق ارسال تبلیغات پیامکی و … فروش خود را افزایش دهید .
برای محدود کردن هر قسمت در وردپرس با شرط ورود کاربران کافیست از تابع زیر استفاده کنید :
is_user_logged_in();
خب این تابع باید داخل یک شرط استفاده شود ، تصور کنید که قصد داریم تا قسمت فرم نظرات را برای کسانی که در سایت عضو نیستند و وارد سایت نشدهاند مخفی کرده و یک پیغام نمایش دهیم در اینصورت میتوانید به شکل زیر کدنویسی کنید :
<?php if(is_user_logged_in()){
the_content();
else{
echo "please login!";
}
} ?>
در این کد ، ابتدا بررسی میکنیم که آیا یوزر یا همان کاربر در سایت لاگین کرده است یا نه ! ابتدا باید توجه داشته باشید که قسمت ثبت نام باید در سایت شما فعال باشد که این کار را باید از قسمت تنظیمات و عمومی انجام داده و تیک قسمت عضویت یعنی ” هرکس میتواند نام نویسی کند ” را قرار دهید تا امکان ثبت نام اولیه در سایت فعال باشد .
سپس در صورتی که کاربر در سایت لاگین کرده باشد ، فرم دیدگاهها را به او نمایش خواهیم داد تا بتوانید نظر خود را بنویسد در غیر اینصورت متن ” please login ” را نمایش خواهیم داد ( یک متن فارسی دلخواه بنویسید در این قسمت ) پس به اینصورت میتوان فرم ارسال دیدگاهها را توسط یک قطعه کد ساده در قالبهای وردپرسی کنترل کرد .
یا درمثالی مشابه ، اگر قصد دارید تا برخی محتواها را فقط برای اعضا به نمایش بگذارید میتوانید به شکل زیر عمل کنید :
<?php if(is_user_logged_in()){
the_content();
else{
echo "please login!";
}
} ?>
در این مثال نیز تابع the_content را که مختص نمایش محتوای اصلی است قرار دادیم تا اگر کاربر در سایت لاگین باشد این تابع وارد چرخه کد شده و محتوا را نمایش دهد ، در غیر اینصورت مجدد میتوانید یک متن دلخواه را نمایش دهید ، برای مثال ” جهت نمایش محتوا باید عضو سایت شوید ! ”
پس وردپرس توسط تابع is_user_logged_in به شما این امکان را خواهد داد که بتوانید وارد شدن یا نشدن کاربر خود در سایت را کنترل کنید و طبق عملکرد آن ، شرایطی را در سایت اعمال کنید . وردپرس خوشبختانه هزاران تابع برای سهولت کدنویسی دارد که میتوانید در جریان کدنویسی قالب از آنها استفاده کنید .
درصورتی که قصد داشته باشید تا این موارد را توسط کدهای خام php انجام دهید باید قطعه کدهای زیادی را نوشته و نهایتا خودتان یک تابع را به شکل is_user_logged_in نامگذاری کرده و از آن استفاده کنید اما وردپرس از قبل این کار را انجام داده و شما میتوانید با شناخت این توابع در وردپرس بسادگی کدنویسی استاندارد قالب خود را انجام دهید .
اگر به دنیای طراحی قالب وردپرس علاقمند هستید میتوانید دوره های آموزشی در این زمینه را دنبال کرد و به شکل استاندارد تم های سازگار با هسته وردپرس با قابلیت اعمال هرنوع تغییرات ، امکان ترجمه به زبان های مخلتلف و حتی قابلیت ثبت در مارکت هایی همچون تم فارست و .. را یادگرفته و به درآمد برسید .
امید قدیمی هستم ، 8 سال است که در زمینه طراحی و برنامه نویسی وب سایت فعالیت می کنم . توسعه دهنده فرانت اند ، طراح و برنامه نویس انواع وب سایت های وردپرسی ، فعال در زمینه تولید محتوا و سئو وب سایت
نقشه راه فرانت
اگر قصد دارید تا یک طراح ماهر باشید ، ما درست ترین مسیر را برای شما فراهم کردیم و فقط کافیست همراه ما باشید
چگونه میتوانید یک منوی دلخواه در کنار سایر منوهای پیشخوان وردپرس اضافه کنید ؟ این روش اصول برنامه نویسی در قسمت افزونه ها و تنظیمات قالب های وردپرسی است !
تفاوت بین woocommerce و EDD در چیست و برای فروش فایل های دانلودی بهتر است از کدام افزونه استفاده کنیم ؟ در این مقاله کوتاه و کاربردی همراه ما باشید !
سلام اینکارها معمولا با پلاگین قابل انجام نیستند چون بیشتر به بخش برنامه نویسی ربط دارند