بخش Vip سئو نود

بهترین فرصت برای یادگیری در قسمت Vip سئو نود هم اکنون برای دانشجوبان عزیز فراهم شده است

جزئیات بیشتر
آموزش یکبار برای همیشه
کد تخفیف اختصاصی دوره نابغه سئو پلاس : seoplus50

ساخت header های متفاوت در سایت وردپرسی

مقالات وردپرس

اگر علاقمند هستید تا برای وبلاگ ، صفحات فرود ، صفحه اصلی و هر قست دیگری از سایت وردپرسی خودتان ، هدرهای متفاوت ایجاد کنید ، در این مقاله با 1 خط کد به شما آموزش خواهیم داد !

4 49 5
ساخت header های متفاوت در سایت وردپرسی

شاید شما نیز گاها قالب هایی را طراحی می‌کنید که در آنها نیاز دارید تا هدر های سایت شما ( بخش بالای سایت ) در یک یا چند صفحه از سایت ، با صفحات دیگر متفاوت باشد . همانطور که ممکن است بدانید ، سیستم مدیریت محتوای وردپرس ، بسیار قدرتمند است و میتوان تقریبا هرکاری را در آن انجام داد . برای ساخت هدر های متفاوت نیز در این سیستم ، راهکار هایی بسیار ساده وجود دارد . اگر کمی با روش طراحی قالب وردپرس آشنایی داشته باشید ، میدانید که برای ساخت قسمت بالایی سایت ، معمولا کدهای خود را داخل فایلی با نام زیر قرار میدهیم :

header.php

خب هر کدی که در این قسمت قرارگیرد ، به معنی این است که هنگام فراخوانی ، همان کدها را برای ما نمایش خواهد داد . اینکه چه میزان از بخش بالایی سایت را داخل هدر قرار دهید به خود شما ارتباط دارد اما معمولا آن قسمتی از بالای صفحه که در تمامی صفحات سایت تکرار می شود را داخل فایل header.php قرار میدهیم .

نمونه‌ای از این هدر های متفاوت در سایت دیجی کالا است ، هدر سایت دیجی کالا در تمام سایت به شکل زیر است :

ساخت هدر دیجی کالا

اما در داخل بخش وبلاگ این هدر ، یعنی بالای سایت به شکل زیر تغییر می‌کند :

هدر دیجی کالا مگ

شما نیز دقیقا میتوانید هر تعداد هدر دلخواه که نیاز دارید برای سایتتان طراحی نموده و از آنها در داخل صفحات مربوطه استفاده کنید و البته دقت داشته باشید که ازدیاد هدرها زیاد خوب نیست و باعث سردرگمی کاربر خواهد شد ، و معمولا هدر های بخش وبلاگ ، صفحه اصلی سایت و صفحات فرود ( لندینگ پیج ) ممکن است مجزا باشد .

اما چگونه هدر های مجزا بسازیم؟

اگر با کدنویسی وردپرس آشنایی داشته باشید و البته که کدنویسی وردپرس را اصولی انجام دهید ، باید بدانید که تمامی فایل های با پسوند css و همچنین js باید در داخل فایل functions.php آدرس دهی شده و در داخل فایل header.php با تابع wp_head فراخوانی شوند . پس از این جهت که فایل های css و js خود را داخل فایل های هدر مدیریت کنید با تمهیدات لازم را بیندیشید ! اما اکنون تصور میکنیم که تمامی فایل های css و js شما مدیریت شده است و قصد داریم تا علاوه بر هدر اصلی سایت ، یک هدر برای وبلاگ بسازیم .

فایل اصلی هدر سایت همان header.php است که هرجا به آن نیاز داشتیم با دستور زیر آن را فراخوانی می کنیم :

get_header();

اما اکنون یک هدر متفاوت برای قسمت وبلاگ خواهیم ساخت . برای این کار باید یک فایل به شکل زیر در ریشه قالب خودتان ایجاد کنید :

header-blog.php

نکته اینجاست که بعد از کلمه header یک علامت – قرار گرفته و یک نام دلخواه و بامفهوم برای خودتان درنظر بگیرید . برای مثال ما اینجا نوشتیم header-blog.php که متوجه شویم این فایل هدر برای قسمت وبلاگ است . اکنون در داخل صفحات مربوط به وبلاگ مثلا صفحه index.php یا صفحه single.php میتوانید برای فراخوانی این هدر جدید از دستور زیر استفاده کنید :

get_header('blog');

به همین سادگی شما میتوانید هدرهای دخواه خود را ایجاد کرده و در هر محلی که به آن نیاز دارید با یک خط کد آن را فراخوانی کنید ! اما اگر قصد دارید تا تحت شرایطی دیگر ، مثلا تنها در صفحه اصلی سایت یک هدر نمایش داده و در تمامی صفحات دیگر سایت ، هدر دوم را نمایش دهید میتوانید از دستور زیر استفاده کنید :

<?php
if(is_front_page()){
get_header();
} else{
get_header('blog');
}
wp_head();
?>

در این دستور اگر سایت شما در صفحه اصلی باشد ، هدر اصلی نمایش داده خواهد شد و اگر در صفحاتی غیر از صفحه اصلی باشید ، هدر دوم نمایش داده می‌شود . همچنین میتوانید توسط شروط مختلف دیگر بازهم نوع نمایش هدرها را کنترل کنید . برای آموزش برنامه نویسی قالب های وردپرس از پایه تا متوسط میتوانید داخل دوره اشاره شده در بالا شرکت نموده و به شکل رایگان قالب های وردپرسی خود را شروع به ساختن نمائید .

انعطاف در وردپرس

وردپرس همواره قدرت خود را در طراحی سایت های چالشی به نمایش گذاشته است . شما علاوه بر ساخت هدرهای متفاوت در وردپرس میتوانید دقیقا همین کار را برای قسمت هایی همچون فوتر (footer) ، سایدبار ، حتی قالب نمایش برگه ها و نوشته ها و … نیز انجام دهید . وردپرس توسط نمودار سلسله مراتبی خود به شما این امکان را میدهد که بتوانید به سادگی و طبق الویت ها و اصولی که گفته شده است ، فایل های قالب خود را به شکلی مدیریت کنید که دقیقا همانند آنچه که در ذهن دارید و طراحی می‌کنید نمایش داده شود .

در وردپرس حتی میتوان برای یک نوشته خاص ، یک برگه خاص و یا یک دسته بندی با اسمی خاص ، صفحات کاملا مجزا ایجاد کرد ، دقیقا میتوانید در سایت فروشگاهی خودتان همانند سایت دیجی کالا ، برای صفحات دسته بندی ، اسلایدرهای متفاوت ایجاد کنید و یا دسته های فرزند در هر دسته بندی را نمایش دهید . مسلما که تمامی این کارها توسط روش های کدنویسی در وردپرس قابل انجام است و حقیقتا نمیتوان توسط مواردی همچون المنتور و … ازپس این کارها برآمد چرا که سیستم وردپرسی شما دقیقا کدهای لازم برای ساخت هریک از این بخش ها را در اختیار شما قرار داده است .

اگر علاقمند به طراحی قالب های پیشرفته تر در وردپرس هستید میتوانید از دوره های آموزشی ارائه شده در سایت سئو نود ( از منوی بالای سایت ، قسمت آموزش طراحی سایت و بخش مربوط به آموزش های وردپرس ) از دوره های جامعی که در اختیار شما دانشجویان عزیز قرار داده شده است استفاده کنید .

امید قدیمی

امید قدیمی هستم ، 8 سال است که در زمینه طراحی و برنامه نویسی وب سایت فعالیت می کنم . توسعه دهنده فرانت اند ، طراح و برنامه نویس انواع وب سایت های وردپرسی ، فعال در زمینه تولید محتوا و سئو وب سایت

نقشه راه فرانت

اگر قصد دارید تا یک طراح ماهر باشید ، ما درست ترین مسیر را برای شما فراهم کردیم و فقط کافیست همراه ما باشید

شاید این مطالب نیز برای شما جالب باشد

چگونه در طراحی قالب های وردپرس ، میتوانیم طرح های مجزا و متفاوت برای صفحات برچسب انجام دهیم تا برچسب های خاصی را با دیزاین های متفاوت نمایش دهیم ؟!

0 14

چگونه میتوان به سادگی در وردپرس و بدون کدنویسی جدول را ایجاد کرد ؟ افزونه Table Press به شما صرفا با چند کلیک امکان ساخت جدول را خواهد داد !

0 42
دیدگاه ها و نظرات
توجه کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد در صورت داشتن مشکل ، قبل از ارسال دیدگاه نظرات سایر دوستان را نیز مطالعه فرمائید برای مشاهده پاسخ دیدگاه ها بر روی علامت " " کلیک کنید
اشتراک دیدگاه
captcha
تکمیل تمامی فیلد ها الزامی است
دیدگاه های شما
محمد علیزاده ترکی ۰۷ / ۱۴۰۲

دمت گرم داداش عالییییییییییییییی هستی تو چرا انقدخوب توضیح میدی خیلی آقایی

امید قدیمی ۰۷ / ۱۴۰۲

ممنون از شما ، لطف دارین ، درحد توان سعی می کنیم مباحث رو قابل فهم توضیح بدیم

محمد نوروزی ۰۶ / ۱۴۰۲
5

دمت گرم استاد قدیمی عزیز پس میشه به این روش یعنی فوتر - هم ساخت دیگه عالیه

امید قدیمی ۰۶ / ۱۴۰۲

سلام ، بله چراکه نه دقیقا همین روش صادقه

آموزش های رایگان بیشتر در آپارات و یوتیوب سئو نود
کانال آپارات سئو نود چنل یوتیوب سئو نود