بخش Vip سئو نود

بهترین فرصت برای یادگیری در قسمت Vip سئو نود هم اکنون برای دانشجوبان عزیز فراهم شده است

جزئیات بیشتر
آموزش یکبار برای همیشه
%20 تخفیف روز برنامه نویس برای تمام دوره ها با کد : mrprogrammer

آیا در طراحی سایت با المنتور به Css نیاز داریم ؟

مقالات طراحی سایت

یکی از سئوالات اصلی دوستانی که قصد دارند تا طراحی سایت توسط المنتور را شروع کنند ، این است که تا چه اندازه باید با زبان Css آشنایی داشته و از آن هنگام طراحی استفاده کنند ! همراه ما باشید .

0 37
آیا در طراحی سایت با المنتور به Css نیاز داریم ؟

اکثریت شما که در حال مطالعه این مقاله هستید با افزونه صفحه ساز المنتور در وردپرس آشنا هستید . این افزونه یکی از بروزترین و کاربردی‌ترین افزونه‌ها برای طراحی سایت بدون کدنویسی است .

طراحی سایت چندین روش متداول دارد که یکی از روش‌ها که در چندسال اخیر بسیار باب شده و رشد کرد ، طراحی سایت بصورت بصری و به کمک Cms وردپرس و افزونه‌های صفحه ساز است .

افزونه‌های صفحه ساز اولیه همچون ویژوال کامپوزر ، توانایی طراحی صفحات داخلی سایت را نداشتند و اکثرا برای طراحی صفحه اصلی سایت کاربرد داشتند اما می‌توانستیم در داخل برخی صفحات نیز از المان‌هایی همچون اسلایدر و آکاردئون و سئواات متداول و … استفاده کنیم .

با ظهور المنتور ، علاقمندان به طراحی سایت بدون کدنویسی ، توانایی طراحی صفحات داخلی مثل صفحه جزئیات مطالب و محصولات و سایر موارد همچون هدر سایت یا همان سربرگ ، فوتر سایت یا همان پاورقی ، صفحه 404 و … را بسادگی داشتند . لذا شما می‌توانید با پیکربندی اولیه وردپرس ، نصب افزونه المنتور و همچنین المنتور پرو و نهایتا قالب هلو المنتور ، شروع به طراحی سایت طبق سلیقه خودتان نمائید .

المنتور دارای یک هسته قدرتمند است و بخش عظیمی از دستورات ارائه شده در قسمت کدنویسی قالب وردپرس را بصورت ویژوال و بصری در اختیار شما قرار داده است . برای مثال شما می‌توانید بک بخش در داخل صفحه اصلی سایت ایجاد نموده و سپس تعیین کنید که در این قسمت آخرین مطالب سایت مثلا از یک دسته بندی خاص نمایش داده شود .

همچنین در مورد طراحی فروشگاه نیز می‌توانید بسادگی محصولات دلخواه خود را از هر دسته بندی داخل سایت نمایش دهید بدون اینکه درگیر حتی یک خط کد شوید .

Css بدون کدنویسی با المنتور !

برای زیباتر شدن قالب نیز المنتور برای هر ویجت ( ابزارک ) یک قسمت تنظیمات ظاهری درنظر گرفته است که تنظیماتی همچون border یا background و color و … که دستورات زبان css هستند بسادگی قابل تنظیم هستند .

ویژگی‌های اصلی css برای یک المان که توسط المنتور می‌توان کنترل کرد به شکل زیر است :

width,height,display,opacity,color,background,background-color
border,border-radius,font,line-height,text-align
padding,margin,position,overflow
animation,transition,z-index,object-fit,box-shadow

در یک نمونه طراحی شما بسادگی امکان تغییر تمامی این موارد را بصورت بصری دارید . اما اکنون تصور کنید که شما نیاز به یک استایل اختصاصی دارید . یعنی قصد دارید تا به یک المان استایلی را اعمال کنید که توسط تنظیم مقادیر بالا ممکن نیست . المنتور برای این شرایط یک قسمت بنام ” Css اختصاصی ” درنظر گرفته است که می‌توانید کدهای دلخواه خودتان برای هر بخشی را داخلش قرار دهید . اما اکنون تا چه اندازه به Css نیاز داریم !

چه اندازه باید به Css تسلط داشته باشیم تا در المنتور راحت باشیم ؟

میزان استفاده از Css در طراحی یک قالب حتی با المنتور ، تماما بستگی به طرح و پیچیدگی پوسته شما دارد . هر اندازه که پیچیدگی طرح توسط المان‌های المنتور قابل پیاده سازی نباشد ، شما باید دست به دامان Css اختصاصی شوید .

در قدم اول انتظار این نیست که شما یک Css کار باشید چراکه اکثر دوستانی که به Css در سطح بالایی تسلط دارند ، تماما به کار کدنویسی مشغول هستند و معمولا سایت بصورت بدون کدنویسی طراحی نمی‌کنند .

لذا از این جهت اگر بررسی کنیم ، باتوجه به ساده بودن دستورات Css ، بهتر است در قدم اول ، نیم نگاهی به روش نوشتن یا همان Syntax زبان Css داشته باشید و درکل اطلاع داشته باشید که اساس کار این زبان به چه شکلی است .

از این جهت که این زبان برای برنامه نویسی طراحی نشده است ، شما می‌توانید بسادگی در کمتر از چندساعت ، کلیات مربوط به این زبان را آموزش ببینید .

مجدد اشاره داریم که تبدیل شدن به یک Css کار ماهر نیازمند صرف زمان مناسب برای یادگیری است اما اگر شما تصمیم دارید تا از افکت‌ها و دستورات اختصاصی زبان Css برای ایجاد طرح‌های جذاب در سایت استفاده کنید ، بهتر است تا یک آموزش مقدماتی در زبان Css را پشت سر بگذارید تا زمانی که با دستورات این زبان روبرو می‌شوید ، دچار سردرکمی نباشید که این دستورات چه معنایی دارند !

برای اینکه با زبان Css آشنایی مقدماتی و اولیه جهت استفاده از آن در المنتور را بدست آورد می‌توانید از ” دوره مقدماتی آموزش Css ” که در سایت خود ما ارائه شده است استفاده کنید .

این دوره در کمتر از چندساعت ، کلیات Css و همچنین روش کدنویسی در این زبان را خدمت شما آموزش خواهد داد و اگر به درستی با Syntax این زبان آشنا شوید ، می‌توانید هنگام طراحی سایت با المنتور ، اگر نیاز به دستورات اختصای زبان سی اس اس بود ، به راحتی و به درستی از این دستورات استفاده کنید .

با اینکه Css یک زبان برای طراحی است ، اما اگر داخل آن یک عدد علامت ; را قرار ندهید ، دستورات خطوط بعدی دچار مشکل شده و استایل مدنظر روی المان‌های شما اعمال نخواهد شد .

امید قدیمی

امید قدیمی هستم ، 8 سال است که در زمینه طراحی و برنامه نویسی وب سایت فعالیت می کنم . توسعه دهنده فرانت اند ، طراح و برنامه نویس انواع وب سایت های وردپرسی ، فعال در زمینه تولید محتوا و سئو وب سایت

نقشه راه فرانت

اگر قصد دارید تا یک طراح ماهر باشید ، ما درست ترین مسیر را برای شما فراهم کردیم و فقط کافیست همراه ما باشید

شاید این مطالب نیز برای شما جالب باشد

چگونه میتوان با طراحی قالب های html به درآمد رسید ؟ آیا امکان فروش و کسب درآمد توسط این نوع پوسته ها در بازار امروزی امکان دارد ؟ به تمام این سوالات در این مقاله به شکل کامل پاسخ خواهیم داد !

3 2,197

برای طراحی سایت باید به سراغ یادگیری زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت بریم یا کتابخانه جی کوئری ؟ واقعا به کدامیک نیاز داریم و وظیفه هریک از این ابزارها چیست ؟ یکبار برای همیشه این مشکل را در این مقاله حل خواهیم کرد !

5 326
دیدگاه ها و نظرات
توجه کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد در صورت داشتن مشکل ، قبل از ارسال دیدگاه نظرات سایر دوستان را نیز مطالعه فرمائید برای مشاهده پاسخ دیدگاه ها بر روی علامت " " کلیک کنید
اشتراک دیدگاه
captcha
تکمیل تمامی فیلد ها الزامی است

آموزش های رایگان بیشتر در آپارات و یوتیوب سئو نود
کانال آپارات سئو نود چنل یوتیوب سئو نود