بخش Vip سئو نود

بهترین فرصت برای یادگیری در قسمت Vip سئو نود هم اکنون برای دانشجوبان عزیز فراهم شده است

جزئیات بیشتر
آموزش یکبار برای همیشه
%20 تخفیف روز برنامه نویس برای تمام دوره ها با کد : mrprogrammer

سایت شرکتی با فروشگاه آنلاین

اخبار فناوری

سایت شرکتی با فروشگاه آنلاین سایت شرکتی با فروشگاه آنلاین یکی از وب سایت هایی است که به تازگی مرسوم شده اند . قبل از این وب سایت های شرکتی بخشی تحت عنوان فروشگاه نداشتند و کم کم بخش معرفی محصولات به وب سایت های شرکتی اضافه شد . اما بعد از آن شرکت ها […]

7 1,107 4
سایت شرکتی با فروشگاه آنلاین

سایت شرکتی با فروشگاه آنلاین

سایت شرکتی با فروشگاه آنلاین یکی از وب سایت هایی است که به تازگی مرسوم شده اند . قبل از این وب سایت های شرکتی بخشی تحت عنوان فروشگاه نداشتند و کم کم بخش معرفی محصولات به وب سایت های شرکتی اضافه شد . اما بعد از آن شرکت ها توسعه یافتند و نتیجه این توسعه کسب و کارها پدیدار شدن نیاز های جدید بود .

مسلما شرکت هایی که کسب و کار خود را بر روی وب سایت پیاد کرده بودند مطمئنا علاقه داشتند تا محصولاتی که در زمینه کاری توسعه یافته شرکت قرار گرفته اند در روی سایت هم نمایش داده شوند . حالا ممکن بود این محصولات تنها معرفی شوند و یا اینکه خرید آنلاین وجود داشته باشد .

البته باز هم در حال حاضر بیش از 80% سایت های شرکتی تنها محصولات را معرفی می کنند و فروش آنلاین در آنها صورت نمی گیرد . باور هایی وجود دارد که سایت شرکتی با فروشگاه آنلاین را در جلوه های مختلفی نمایش می دهد .

باور عمومی بر روی این است که اگر بخش فروشگاه به سایت شرکتی اضافه شود سرعت سایت پایین خواهد آمد و همچنین کاربر تعامل خوبی با وب سایت نخواهد داشت . باید گفت که این باور ها اشتباه هستند . البته باید گفت نحوه برنامه نویسی هم بسیار تاثیر گذار است . اما اگر کد نویسی بخش فروشگاه آنلاین روی سایت به شکل مناسب صورت گیرد و مدیریت کدنویسی انجام شود ، فشار زیادی روی سیستم حاصل نخواهد شد .

البته بازهم تاکید داریم که کدنویسی بسیار مهم است . به این دلیل که بیس وب سایت ما یک سایت شرکتی است ، و بخش فروشگاه یک قسمت جانبی و دوم در سایت است .  اول از هر چیزی شما باید این موضوع را در نظر داشته باشید که اگر حتما قصد فروش آنلاین دارید از طراح و برنامه نویسی وب سایت خود بخواهید که وب سایت شما را به نوعی کد نویسی کند که امکان اضافه کردن بخش هایی همچون سبد خرید و … در آینده به راحتی وجود داشته باشد . خب این حالت به این شکل است که بیس فروشگاه آنلاین در سایت شما برنامه نویسی خواهد شد اما قسمت هایی که نیاز ندارید غیرفعال خواهند شد . که در این حالت باز هم همان اندازه کد نویسی در سایت شما وجود خواهد داشت .

حالت دوم زمانی است که شما قصد فروش آنلاین هرگز نخواهید داشت و شیوه شما معرفی محصولات است . در این حالت هم ممکن است یک اشتباه بزرگ رخ دهد که بسیار با آن مواجه هستیم . متاسفانه برای راحتی کار در حال حاضر ، هنگامی که سایت شرکتی طراحی می شود حتی اگر فروش آنلاین هم وجود نداشته باشد بازهم بخش فروشگاه آنلاین روی سایت برنامه نویسی می شود که عملا ما به بخش های زیادی از این سیستم نیاز نداریم .

مقاله پیشنهادی : مزایای سایت شرکتی

این حالت اشتباه ترین روش برنامه نویسی و پیاده سازی سایت شرکتی با فروشگاه آنلاین است که قصد فروش ندارد . در این حالت برنامه نویس سایت شما می تواند با یک هزارم کد هایی که برای فروشگاه آنلاین نیاز است یک بخش معرفی محصولات را برنامه نویسی کند که به هیچ وجه کوچکترین تغییری در سرعت سایت شما نخواهد داشت و تمامی امکانات بخش محصولات را هم خواهد داشت .

سایت شرکتی با فروشگاه آنلاین بدون خرید

همانگونه که بالاتر هم گفته شد وقتی که وب سایت ما بخش محصولات را به همراه دارد ، به این معنی است که بخشی تحت عنوان فروشگاه در سایت ما وجود دارد ، اما قرار نیست که حتما محصولات را خریداری کنند . پس در این حالت فروشگا ما تنها معرفی محصولات را انجام می دهد . اما کدام حالت برای سایت بسیار مناسب است ؟

قبل از هرچیزی باید گفت که این حالت بستگی به سیاست های وب سایت شما دارد . اگر شما قصد دارید تا محصولات توسط مشتریان سفارش داده شوند خب حتما بخش فروشگاه آنلاین با درگاه های پرداخت را نیاز دارید . اما اگر صرفا قصد شما نشان دادن محصولات موجود در شرکت و معرفی آنها به مشتریان است هرگز از ابزار های فروشگاه ساز استفاده نکنید . حتی اگر خودتان هم وب مستر هستید و دانش برنامه نویسی ندارید ، اگر قصد دارید تا از افرونه هایی همچون فروشگاه ساز ووکامرس استفاده کنید ، فشار بسبار زیادی روی سیستم تحمیل خواهید کرد . برای اینگونه موارد توصیه ما کمک گرفتن از یک برنامه نویس برای کدنویسی بسیار سبک این قسمت است .

اگر سیستمی که از آن استفاده می کنید وردپرس است و قالب شما هم یکی از قالب های آماده وردپرس می باشد ، احتمالا خاصیت فروشگاهی را هم خواهد داشت  شما بعد از نصب افرونه فروشگاه ساز ووکامرس ، قالب سایت شما تکمیل خواهد شد و محصولاتی که اضافه کردید در قالب درست و مشخص همان قالب برای شما نمایش داده خواهد شد .

اما نظر خود ما چیست ؟

ما برای سایت شرکتی با فروشگاه آنلاین دو نظر اساسی داریم . بخش اول همان موضوع کدنویسی بجای استفاده از فروشگاه ساز ها است که اگر قصد شما فقط معرفی محصولات است هرگز از فروشگاه ساز استفاده نکنید .

موضوع بعدی این است که با توجه به رشد روز افزون کسب و کارها و همچنین افزایش رقبا ، اگر در شرکت خود محصولاتی دارید که حتی از فروش یا صادرات آنها در آمد خوبی دارید بازهم از قافله عقب نمانید و این بخش را حتما روی وب سایت خود پیاده کنید .

داشتن بخش معرفی محصولات یا فروشگاه آنلاین در یک سایت شرکتی باعث تجمیع تمامی پروتکل های عملیاتی آن شرکت در یک بستر یکپارچه شده و تخصص ، مهارت و زمینه کاری بسیار بزرگ شما را هرچه بیشتر معرفی نمود و باعث جذب مستقیم و غیر مستقیم مشتری ها خواهد شد .

در حال حاضر همه شرکت ها در فکر رشد و توسعه کسب و کار خود در بستر آنلاین هستند که وب سایت بهترین راه برای این کار است . اگر شما این راه را تا این نقطه پیش آمده اید و برای شرکت خود وب سایتی را طراحی کرده اید ، حتما سرمایه گذاری های لازم روی این سایت را انجام دهید و مطمئن باشید که به زودی نتیجه های بسیار فوق العاده از همین وب سایت برای شما حاصل خواهد شد .

دیده شدن در یک بستری جهانی و از طریق مخاطب های بسیار زیاد ، مساوی است با رشد روز افزون شما در زمینه های کاری که در آن مشغول به کار هستید .

جهت مشاوره در زمینه انواع کسب و کار های اینترنتی ، طراحی سایت ، سئو و … با مجموعه سئو 90 می توانید در ارتباط باشید . با تشکر

 

امید قدیمی

امید قدیمی هستم ، 8 سال است که در زمینه طراحی و برنامه نویسی وب سایت فعالیت می کنم . توسعه دهنده فرانت اند ، طراح و برنامه نویس انواع وب سایت های وردپرسی ، فعال در زمینه تولید محتوا و سئو وب سایت

نقشه راه فرانت

اگر قصد دارید تا یک طراح ماهر باشید ، ما درست ترین مسیر را برای شما فراهم کردیم و فقط کافیست همراه ما باشید

شاید این مطالب نیز برای شما جالب باشد

آشنایی با کاربردی‌ترین فیلترهای تصویر ( Filter ) در زبان طراحی CSS و نحوه عملکرد هریک با مثال عملی و توضیحات کامل در این مقاله !

0 19

چگونه می‌توانیم با 5 روش اصولی ، از تصاویر SVG در داخل پروژه‌های طراحی سایت استفاده کنیم ؟ در این مقاله کوتاه و کاربردی همراه ما باشید .

0 25
دیدگاه ها و نظرات
توجه کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد در صورت داشتن مشکل ، قبل از ارسال دیدگاه نظرات سایر دوستان را نیز مطالعه فرمائید برای مشاهده پاسخ دیدگاه ها بر روی علامت " " کلیک کنید
اشتراک دیدگاه
captcha
تکمیل تمامی فیلد ها الزامی است

دیدگاه های شما
احد الوندی ۰۶ / ۱۴۰۰
4

اگر برای سایت فروشگاهی قصد داشته باشم سایت شرکتی بزنم یعنی دقیقا برعکس این موضوع باشه من اول یک فروشگاه داشته باشم و داخل فروشگاه یک قسمت جدا کنم برای سایت شرکت خودم این چه شرایطی داره با توجه به اینکه توضیح ندادین ؟ البته مطلب رک و راستی نوشتید تشکر میکنم

امید قدیمی ۰۶ / ۱۴۰۰

درکل تجمیع یک سایت با محوریت فروشگاه و یک سایت شرکتی کار درستی نیست

هستی رزقی ۱۱ / ۱۳۹۹

به نظر من سایت شرکتی اصلا نباید فروشگاه داشته باشه . فروشگاه کلا یک سایت دیگری هست . نباید مشاغل وارد حوزه همدیگر بشن از نظر من . این کار الان دقیقا در همه شغل ها داره اتفاق می افته و میبینیم که به حوزه اینترنت هم قشنگ کشیده شده . نباید این کار ها انجام شه اما هه میدونیم که پول دلیل اصلی همه اینها هست .

مدیر سئو نود ۱۱ / ۱۳۹۹

در این مورد میشه گفت فرمایش شما 50% درست هست کاملا اما 50% نیاز به تامل داره .

منیر رضایی ۱۱ / ۱۳۹۹

چقدر میشه به این سایت ها حساب باز کرد؟الان ماشالله همه فروشنده هستند و قبول کنید انتخاب و خرید سخت هست

امید قدیمی ۱۱ / ۱۳۹۹

با سلام . حتما نماد اعتماد سایت ها رو بررسی کنید . حتما روی نماد اعتماد کلیک کنید تا پنجره اطلاعات نماد اعتماد باز بشه و مشخصات اون سایت رو ببینید . در اینصورت تا حد بسیار زیادی مطمئن میشید که هزینه پرداختی شما در هر صورت قابل برگشت هست .

صفدری ۱۱ / ۱۳۹۹

خیلی وقت بود چیزی نمی نوشتین توی سایت

آموزش های رایگان بیشتر در آپارات و یوتیوب سئو نود
کانال آپارات سئو نود چنل یوتیوب سئو نود