سوالات مهم در مورد PHP
مقالات برنامه نویسیزبان PHP را از چه سنی شروع کنیم ؟ بین PHP و پایتون کدام زبان را باید انتخاب کنیم ؟ چگونه در کوتاهترین زمان با زبان پی اچ پی به درآمد برسیم ؟
زبان برنامه نویسی PHP یکی از قدرتمندترین زبانهای برنامه نویسی در دنیا است و همه روزه علاقمندان و مخاطبان زیادی را سمت خود جذب میکند . این زبان بسیار قدرتمند است و درحال حاضر کتابخانه ، فریمورک و cms های قدرتمندی همچون WordPress تحت این زبان توسعه یافتهاند . قدرت این زبان بخوبی مشخص است اما پیرامون این زبان ، سئوالات بسیاری وجود دارد . قصد داریم در این مقاله به چند سوال مهم که در الویت هستند پاسخ دهیم .
سوال اول : PHP یاد بگیریم یا پایتون ؟
یکی از موضوعات چالشی در بین زبانهای برنامه نویسی این است که کدام زبان را انتخاب کنم ؟ قبلا در مقالات بسیاری در رابطه با تعصبی بودن انتخاب زبانهای برنامه نویسی یا تحت تاثیر بودن دانشجو توسط اطرافیان و … صحبت شده است اما در این بین باید کمی هم شرایط علاقمندان و دانشجویان به این حوزه را درنظر داشت .
دو زبان برنامه نویسی PHP و همچنین پایتون ازجمله زبانهای سمت سرور هستند که امروزه تنش بین انتخاب این دو زبان بسیار زیاد شده است . خصوصا با ظهور هوش مصنوعی علاقه به زبان برنامه نویسی پایتون نیز بیشتر شده است . در گام اول باید دقت داشته باشید که تبلیغات بسیار زیادی درمورد زبان پایتون وجود دارد که میتوانید بصورت کراس پلتفرم و همچنین برای سیستم عاملهای مختلف مثل موبایل و دسکتاپ و وب و … برنامه نویسی کنید .
این حرف درست است اما باید درنظر داشته باشید که هر اندازه یک زبان برنامه نویسی توسعه یافته باشد ، قطعا برنامه نویسی به کمک آن زبان نیز نیازمند یک تیم قدرتمند است . البته که میتوان به تنهایی نیز به کمک زبان پایتون برنامه نویسی کرد اما باید درنظر داشته باشید که کتابخانههای این زبان بسیار زیاد هستند و شما جهت ارائه یک پروژه قابل قبول به کمک این زبان باید به کتابخانههای اصلی در پایتون تسلط داشته باشید .
اما زبان برنامه نویسی PHP نیز به همان اندازه زبان پایتون ساده و قابل فهم است . ضمن اینکه به دلیل توسعه سایتهایی قدرتمند تحت سیستم مدیریت محتوای وردپرس ، محبوبیت این زبان بسیار بسیار بیشتر شده است . زبان برنامه نویسی PHP هم ساده و هم قدرتمند است . همچنین بازار کار آن نیز بسیار مناسب . باتوجه به فریمورکهایی همچون لاراول ، این زبان به شما این امکان را خواهد داد تا در کوتاهترین زمان و بصورت استاندارد ، پروژههای وب را از پای درآوردید . برای دوستانی که قصد دارند تا سریعتر به درآمد رسیده و یک زبان تضمین شده را یاد بگیرند ، یادگیری زبان PHP توصیه میشود .
یادگیری PHP چقدر زمان نیاز دارد ؟
سئوال مهم بعدی اینجاست که یادگیری PHP چقدر زمان نیاز دارد ؟ اول از هرچیزی باید درنظر داشته باشید که برای هیچ زبان برنامه نویسی یا طراحی نمیتوان زمان دقیق جهت یادگیری ارائه کرد . احتمال دارد یکی از دانشجویان روزانه بمدت 4 ساعت زمان صرف یادگیری کند و دانشجویی دیگر روزانه 10 ساعت !
اما اگر بصورت میانگین درنظر داشته باشیم که دانشجوی علاقمند به این زبان روزانه 5 ساعت مشغول آموزش و تمرین باشد ، جهت بدست آوردن تسلطی مناسب برای خود زبان PHP در سطح متوسط به بالا ، حدود 3 ماه زمان نیاز خواهد بود .
مسلم است که پس از یادگیری PHP شما لازم است تا بسمت یادگیری فریمورک یا CMS بروید . در ادامه همین مقاله خدمتتان توضیح خواهیم داد که یادگیری فریمورک بهتر است یا CMS ؟!؟
سن مناسب برای یادگیری PHP چه سنی است ؟
از آنجایی که زبان برنامه نویسی PHP یک زبان سطح بالا بوده و دستورات آن برای شخصی که با آن کار خواهد کرد بصورت روان قابل درک است ، لذا میتوان از سن کم نیز یادگیری این زبان را آغاز نمود . اما اگر قصد دارید تا نتیجه خوبی از یادگیری و تثبیت محتوا در ذهن خودتان داشته باشید ، سن 15 سالگی برای شروع یادگیری زبان PHP توصیه میشود .
آیا میتوان با زبان PHP به درآمد رسید ؟
قطعا زبان PHP یکی از بهترین زبانهای برنامه نویسی جهت فعالیت در بازارکار است . این زبان به اندازه بسیار زیادی دست شما را درمورد طراحی سایتهایی با هسته قدرتمند در کوتاهترین زمان و به شکلی بهینه باز خواهد گذاشت .
از آنجایی که بازار فروش پوستههای وردپرس بسیار داغ است و این CMS هرروز درحال توسعه هسته خود و افزودن امکانات بروز است ، میتوانید بعد از یادگیری این زبان در زمینههای مختلف و خصوصا طراحی و توسعه در بستر CMS وردپرس شروع به کار بصورت استخدامی یا فریلنسری نمائید .
یکی از فریمورکهای PHP را یاد بگیریم یا CMS ؟
اگر با مبحث فریمورک و CMS آشنایی ندارید توصیه میکنیم حتما مقاله زیر را مطالعه کنید :
امروزه هدف اصلی ، ارائه پروژههای استاندارد در زمانی کوتاه است . حقیقت اینجاست که برنامه نویسی با فریمورکها کمی زمان زیادی را نیاز دارد اما برنامه نویسی در بستر CMS ها بسیار سادهتر و سریعتر است .
اگر قصد داشته باشید تا یک وب سایت شرکتی را توسط فریمورکهایی همچون لاراول در بخش بک اند برنامه نویسی کنید ، مجبور هستید تا هم پوسته بخش مدیریت را طراحی کنید ( یا دانلود کنید ) و هم تمامی قسمتهای بخش بک اند همچون ورود و ثبت نام ، امنیت فرمهای سایت ، بخش کاربران ، دسته بندی ، مطالب ، حذف ، ویرایش و … را به تنهایی برنامه نویسی کنید .
تصور کنید که برنامه نویسی تمامی این قسمتها نیاز به چندین ساعت کار دارد ؟ از آنجایی که حتی برنامه نویسان حرفهای دچار اشتباه خواهند شد لذا از افراد مبتدی توقع نداریم که در مدت زمانی کوتاه و بدون مشکل ، پروژههای تحت فریمورک را برنامه نویسی کنند .
اما برنامه نویسی در بستر CMS ها همچون CMS وردپرس سادهتر خواهد بود . برای طراحی قالب وردپرس باید مدنظر داشته باشید که شما مسیر کوتاهتری دارید چراکه بخش زیادی از سیستم مدیریت محتوای شما توسط جمعی از برنامه نویسان وردپرس آماده شده است و تنها کافیست از طریق داکیومنت اصلی وردپرس ، بصورتی که خدمتتان آموزش داده شده است ، پوسته خود را ابتدا طراحی و سپس برنامه نویسی کنید .
بهترین دوره برای یادگیری PHP
همانطور که اطلاع دارید یک دوره آموزشی باید چندین ویژگی مهم داشته باشد ازجمله جامع و کامل بودن سرفصلهای دوره ، آموزش بصورت موضوعی و رعایت پیشنیازهای آموزشی ، بیان مناسب ، ارائه نمونه پروژه و تمرینات مناسب برای هر بخش و کیفیت کلی آموزش !
در دوره آموزشی ارائه شده در ابتدای صفحه بنام ” نابغه PHP ” ، شما جزئیات دقیق و کاملی را از دوره آموزش PHP میتوانید مطالعه کنید . در این آموزش تمامی فاکتورهایی که برای یک دوره جامع خدمتتان ارائه کردیم رعایت شده است و لذا میتوانید در کوتاهترین زمان بصورت موضوعی و پروژه محور ، مهارتهای لازم جهت ورود به بازارکار و همچنین برنامه نویسی با این زبان در بستر فریمورک یا CMS را فرا گرفته و شروع به فعالیت نمائید . جزئیات بیشتر را در صفحه مربوط به دوره آموزشی مربوطه مطالعه فرمائید .
امید قدیمی هستم ، 8 سال است که در زمینه طراحی و برنامه نویسی وب سایت فعالیت می کنم . توسعه دهنده فرانت اند ، طراح و برنامه نویس انواع وب سایت های وردپرسی ، فعال در زمینه تولید محتوا و سئو وب سایت
نقشه راه فرانت
اگر قصد دارید تا یک طراح ماهر باشید ، ما درست ترین مسیر را برای شما فراهم کردیم و فقط کافیست همراه ما باشید
چگونه با کمترین هزینه میتوان یک سیستم خانگی یا لپ تاپ را برای شروع برنامه نویس خریداری کرد ؟ معرفی حداقل مشخصات سیستم هایی که با خریدآنها میتوانید به سادگی برنامه نویسی را شروع کنید .
در دنیای برنامه نویسی زبان های سطح بالا ، دونوع زبان مفسری و کامپایلری داریم . در این مقاله ویژگی هرکدام از این زبان ها و تفاوت و کارایی هریک را به شکل دقیق بررسی خواهیم کرد .