بخش Vip سئو نود

بهترین فرصت برای یادگیری در قسمت Vip سئو نود هم اکنون برای دانشجوبان عزیز فراهم شده است

جزئیات بیشتر
آموزش یکبار برای همیشه
دوره جدید آموزش طراحی cms با php و mysql ، مشاهده دوره
سئو نود » آموزش وردپرس » آموزش شخصی سازی بخش نظرات در وردپرس

آموزش شخصی سازی بخش نظرات در وردپرس

42 دانشجو 5

در این دوره به شکل جامع و تضمینی ، قسمت نظرات و دیدگاه ها در وردپرس را در هر طرح و قالب دلخواه ، به راحتی برنامه نویسی خواهید نمود . این دوره قدرت شما در برنامه نویسی و طراحی قالب های استاندارد را به میزان بسیار زیادی افزایش خواهد داد .

299,000 تومان

دوستان عزیز و دانشجویان مشتاق یادگیری ، به یکی از دوره های جعبه ابزار در وردپرس بسیار خوش آمدید . این دوره برای آن دسته از دوستانی تهیه و تنظیم شده است که با برنامه نویسی قالب های وردپرسی تا سطح متوسط آشنایی دارند و اکنون قصد دارند تا کمی گام را فراتر بگذارند . دوره آموزشی شخصی سازی کامنت وردپرس ، یکی از بهترین دورره های کوتاه در مجموعه آموزشی ما می باشد . وردپرس همانطور که ممکن است بدانید یک سیستم متن باز و بسیار توسعه یافته است . بسیاری از ویژگی های این سیستم در هسته آن پنهان هستند و فقط یک برنامه نویس که دانش لازم را دارد می تواند از این ویژگی ها طبق اصول خود وردپرس استفاده نماید .

سئوالات متداول دوره
پیشنیاز دوره چیست ؟

با توجه به اینکه سرفصل های این دوره در بخش پیشرفته قرار دارند لذا حداقل پیشنیاز هایی که میتوان برای این دوره مد نظر داشت ، آشنایی با php برای کدنویسی وردپرس و همچنین مباحث طراحی قالب وردپرس تا سطح متوسط است ( به هر دو این دوره ها میتوانید از بالای صفحه و بخش دوره های پیشنیاز دسترسی پیدا کنید )

این دوره برای چه کسانی مناسب است ؟

دانشجویانی که علاقمند هستند توانایی بیشتری در شخصی سازی قالب های وردپرس و طراحی تمپلیت های دلخواه در بخش کامنت ها داشته باشند میتوانند از این دوره استفاده کنند . ( این دوره برای تبدیل شدن به یک طراح قالب وردپرس سطح بالا توصیه می شود )

در این دوره به شما آموزش خواهیم داد که به چه شکلی هر طرح و دیزاین دلخواهی را برای قسمت نظرات ایجاد نموده و سپس همین طرح ها را متناسب با سیستم وردپرس برنامه نویسی کنید . وردپرس برای نمایش بخش نظرات یک تابع معروف به نام comments_template دارد که این تابع به تنهایی کل سیستم نظرات را به همراه فرم ارسال نظر و نمایش دیدگاه های ارسال شده برای قالب شما ایجاد خواهد نمود . این تابع خروجی هایی که نمایش میدهد بدون هیچ استایل و ظاهر خاصی است اما صفر تا صد قسمت برنامه نویسی آن بدون مشکل کار می کند . به این معنی که کاربر می تواند از طریق فرمی که این تابع نمایش میدهد نظرات خود را ارسال نماید و دیدگاه های ارسال شده با سطوح مختلف پاسخ نمایش داده می شود .

استایل دادن به نظرات وردپرس بدون افزونه

در این بین در داخل بسیاری از قالب ها ، به کمک همین تابع قسمت نظرات را فعال می کنند و از طریق کلاس ها و آیدی هایی که وردپرس به شکل استاندارد برای قسمت نظرات در نظر گرفته است ، استایل و ظاهر آن را تنظیم می کنند ( در انتهای این صفحه یک نمونه خدمتتان ارائه شده است ) . در سطح نت مقالات بسیاری وجود دارد که نحوه شخصی سازی استایل و ظاهر قسمت نظرات در وردپرس را به شما آموزش داده است . این کار چندین عیب دارد . اول از همه اینکه فایل استایل شما حجم کد بسیار زیادی خواهد گرفت . اگر قصد داشته باشید تا یک استایل نسبتا متوسط و مناسب برای قسمت نطرات و همچنین فرم ارسال دیدگاه در نظر بگیرید در حدود 1000 خط کد Css باید نگارش کنید اما همانگونه که گفته شد بسیاری از سایت ها و قالب های وردپرسی همین روش را اتخاذ می کنند .

برای شخصی سازی فرم ارسال نظرات نیز در وردپرس فیلتر های مختلفی وجود دارد که شما می توانید توسط این فیلتر ها ، فرم ارسال نظرات را به شکلی که نیاز دارید شخصی سازی کنید . پس تمامی این مراحل ، روش اولیه شخصی سازی فرم نظرات و بخش دیدگاه ها در وردپرس هستند . اما روش بسیار بهتری نیز وجود دارد که البته کمی نیاز به برنامه نویسی دارد و زیاد هم دشوار نیست و شما کافیست تا یکبار این روش را یاد گرفته و همیشه از آن استفاده نمائید . در این دوره اساس کار ما بر همین پایه است .  پس همراه ما باشید تا در این دوره مختصر ، مفید و بسیار کاربردی ، یک مهارت به مهارت های شما اضافه کنیم .

کامل ترین روش شخصی سازی نظرات در وردپرس بدون افزونه

روشی که در این دوره خدمت شما آموزش داده شده است کامل ترین ، ساده ترین و مهم تر از همه سبک ترین روش پیاده سازی قسمت نظرات در وردپرس است . قسمت نظرات شامل نمایش دیدگاه ها ، و فرم ارسال نظر است . قبل از هر چیزی و مهم تر از همه ، ما نیاز به طراحی داریم پس در گام اول و برای تفهیم مناسب سرفصل ها در بخش های برنامه نویسی ، سه تمپلیت و طرح مختلف برای کامنت ها طراحی خواهیم کرد . شما بر همین اساس می توانید هر نوع قالب و طرح دلخواه را برای قسمت نظرات قالب وردپرسی خود پیاده کنید و دیگر نگران داینامیک نشدن یا غیر ممکن بودن چیزی در بخش نظرات نخواهید بود . برخی از مهم ترین سرفصل های این دوره :

  • انواع روش های کوئری گرفتن از کامنت ها در وردپرس
  • بررسی تمامی هوک ها و اکشن های موجود در بخش دیدگاه ها
  • آموزش کامل توابع ، آرایه ها و متا داده های موجود در بخش نظرات
  • آموزش تمامی فایل های مورد نیاز برای بخش دیدگاه ها در قالب های وردپرسی
  • افزودن فیلدهای دلخواه به فرم کامنت ها در وردپرس و مدیریت کامل آنها
  • برنامه نویسی کامل بخش امتیاز دهی به کامنت ها در وردپرس ( سیستم ریتینگ )

در مورد سیستم ریتینگ یا همان امتیاز دهی باید گفت که هیچ افزونه و پلاگینی بر روی وردپرس نصب نخواهیم کرد و تمامی مراحل برنامه نویسی ، نمایش ، ذخیره ، محاسبات و … تماما توسط خود ما انجام خواهد شد . کاربر قادر خواهد بود تا به شکل کاملا دقیق امتیاز را برای دیدگاه خود ارسال نموده و نهایتا میانگین نظرات در قسمت مد نظر شما نمایش داده شود . این سیستم ریتینگ که در دروه به شما آموزش داده خواهد شد کاملا استاندارد و بی نقص می باشد . اما در ادامه :

  • نمایش امتیاز کامنت ها در وردپرس به شکل دقیق
  • نمایش فیلدهای افزوده شده در بخش نظرات داشبورد وردپرس
  • تنظیم پایگاه داده دقیق کامنت ها
  • افزودن متا دیتا به نظرات علاوه بر امتیاز دهی
  • امکان ویرایش تمامی قسمت های افزوده شده به دیدگاه ها
  • امکان پیاده سازی این بخش به شکل یک افزونه مجزا

پس در گام اول سه طرح و تمپلیت خام Html برای قسمت نظرات داریم که گام به گام هر کدام از این طرح ها را داینامیک خواهیم نمود . برای این کار وردپرس در مجموعه فایل های قالب خود ، فایلی به نام Comments.php در اختیار ما قرار داده است که این فایل در قالب های بزرگ حتما وجود دارد و محل اصلی کنترل قسمت نظرات و دیدگاه ها در وردپرس است . به کمک این فایل ، طرح هایی که ساختیم و توابع و کدهای وردپرس که جهت سفاشی سازی قسمت نظرات در اختیار ما قرار داده است ، قادر خواهیم بود تا تمامی طرح های پیاده شده را بدون محدودیت داینامیک کنیم و قالب خود را چندین گام دیگر به یک قالب با استاندارد های کامل تبدیل کنیم .

استایل دادن به بخش نظرات وردپرس بدون برنامه نویسی

اگر در زمینه طراحی قالب های وردپرسی فعالیت دارید شاید برای یکبار هم که شده جمله ” آموزش استایل دهی به قسمت نظرات در وردپرس ” را جستجو کردید و چندین و چند منبع مختلف متناسب با جستجوی شما ، آموزش های زیادی را در اختیار شما قرار دادند . اسامی کلاس های Css که وردپرس جهت قسمت نظرات در نظر گرفته است را برای شما لیست نمودند و بخوبی توضیح دادند که هر کلاس برای کدام قسمت کاربرد دارد و حتی چند نمونه تغییر استایل نیز برای شما نگارش نمودند تا برای مثال و تغییر اولیه استایل ها استفاده کنید . اما همانطور که بالاتر هم گفته شد ، اگر قرار باشد تا یک استایل خوب و دهن پرکن برای قسمت نظرات و فرم دیدگاه ها در وردپرس پیاده کنیم بیش از 2000 خط کد استایل باید بنویسیم ( برای دیزاین های پیشرفته ) که عملا اینهمه کد تنها برای قسمت نظرات یک قالب قابل قبول نیست .

ساخت نظرات اختصاصی در وردپرس

از این جهت که شما وارد بخش های برنامه نویسی وردپرس شدید پس باید برای وقت و همچنین دانش خود ارزش قائل باشید . شما به عنوان یک برنامه نویس در زمینه قالب های وردپرس ، نمی توانید طرحی که طراح قالب برای قسمت نظرات در اخیتار شما قرار داده است را تغییر دهید ، از این جهت باید به دانش برنامه نویسی شخصی سازی بخش نظرات مسلط باشید تا بتوانید هر طرحی که در اختیار شما قرار گرفت را با تمام قدرت داینامیک کنید . لذا این دوره برای این دسته از دوستان آماده شده است تا بتوانند قدرت خود را تکمیل کنند . به جرات می توان گفت این دوره یکی از با ارزش ترین دوره های آموزشی در بین دوره های جعبه ابزار وردپرس در سایت می باشد . تمامی نکات که در قسمت نظرات وجود دارد در این دوره در قالب چندین سرفصل مناسب خدمت شما ارائه شده است .

صفر تا صد تنظیم بخش دیدگاه ها در وردپرس

در قسمت نظرات وردپرس اگر قرار بر این باشد که خود ما دست به کد شویم پس لازم است تا به تمام جنبه ها آشنایی داشته و آموزش های لازم را دیده باشیم . از آنجایی که ثبت نام و عضویت در ارسال نظرات تاثیر گذار است از این جهت باید در نظر داشت که در کنترل بخش نظرات باید چگونه عمل کرد . کاربران پس از ورود به سایت می توانند نظرات خود را بدون تکمیل قسمت هایی همچون نام و … ارسال کنند . کاربران باید قادر باشند تا به دیدگاه هایی که قبلا ارسال شده است پاسخ دهند . و یا اینکه به پاسخ ها پاسخ دهند و این یعنی دیدگاه های چند سطحی در وردپرس . همچنین امکان ویرایش دیدگاه نیز برای کاربران لاگین شده در سایت باید وجود داشته باشد . پس ما به تنهایی موظف هستیم تا تمامی این بخش ها را در نظر داشته و کنترل کنیم . شاید در حالت توضیح این بخش ها کمی برای شما سخت به نظر می آیند اما باید توجه داشته باشید که برنامه نویسی این بخش ها کاملا لذت بخش بوده و قدرت شما و همچنین قالب شما را نمایش خواهد داد .

از این جهت خدمتتان عرض نمودیم که در این دوره صفر تا صد شخصی سازی بخش نطرات در وردپرس را آموزش خواهید دید . فرم نظرات نیز یکی از بخش های موجود در دیدگاه های وردپرس است . این فرم شامل چند فیلد اولیه از جمله نام ، ایمیل ، وب سایت و بخش نوشتن نظر است . شما می توانید فیلد های موجود در این فرم را کم و یا حتی زیاد کنید چرا که به دانش شخصی سازی کامنت ها در وردپرس آشنایی دارید . می توان فیلد های بیشتری در فرم نظرات ایجاد نموده و همین اطلاعات را در داخل داشبورد دریافت کرد . پس مشاهده می کنید که با ورود به بخش شخصی سازی و برنامه نویسی تا چه اندازه دست شما باز خواهد بود . ویدئو پیش نمایش و معرفی دوره کاملا گویای قدرت دوره است اما برای آن دسته از دوستان که به هر دلیل توانایی یا قصد خرید دوره را ندارند یک آموزش مختصر متنی در ادامه توضیحات همین بخش قرار داده شده است تا به کمک آن و راهنمایی های موجود بتوانند کمی ظاهر بخش نظرات قالب خود را تغییر دهند پس در ادامه نیز همراه ما باشید .

کلاس های موجود در بخش نظرات وردپرس

اول از هر چیز باید اطلاع داشته باشیم که وردپرس برای ایجاد قسمت نظرات در هسته خود از کدام کلاس ها و آیدی ها استفاده نموده است . با دانستن اسامی مهم ترین بخش ها ، می توانیم استایل نظرات را در حالتی که خود وردپرس برای ما تنظیم نموده است تا حد ممکن کنترل کنیم . قبل از هر چیزی بپردازیم به اسامی مهم ترین کلاس ها و آیدی های موجود در بخش نظرات :

.commentlist .reply {}
.commentlist .reply a {}

.commentlist .alt {}
.commentlist .odd {}
.commentlist .even {}
.commentlist .thread-alt {}
.commentlist .thread-odd {}
.commentlist .thread-even {}
.commentlist li ul.children .alt {}
.commentlist li ul.children .odd {}
.commentlist li ul.children .even {}

.commentlist .vcard {}
.commentlist .vcard cite.fn {}
.commentlist .vcard span.says {}
.commentlist .vcard img.photo {}
.commentlist .vcard img.avatar {}
.commentlist .vcard cite.fn a.url {}

.commentlist .comment-meta {} 
.commentlist .comment-meta a {}
.commentlist .commentmetadata {}
.commentlist .commentmetadata a {}

.commentlist .parent {}
.commentlist .comment {}
.commentlist .children {}
.commentlist .pingback {}
.commentlist .bypostauthor {}
.commentlist .comment-author {}
.commentlist .comment-author-admin {}

.commentlist {}
.commentlist li {}
.commentlist li p {}
.commentlist li ul {}
.commentlist li ul.children li {}
.commentlist li ul.children li.alt {}
.commentlist li ul.children li.byuser {}
.commentlist li ul.children li.comment {}
.commentlist li ul.children li.depth-{id} {}
.commentlist li ul.children li.bypostauthor {}
.commentlist li ul.children li.comment-author-admin {}

#cancel-comment-reply {}
#cancel-comment-reply a {}

اسامی این کلاس ها را می توانید در منابع اصلی که در مورد وردپرس فعالیت می کنند ( سایت های غیر فارسی ) ، به شکل دقیق و بروز پیدا کنید . گام اول یافتن تمامی اسامی این کلاس ها است . شما می توانید توسط ابزار Inspect Element در مرورگر ، اسامی کلاس ها را پیدا کنید که از شما زمان زیادی خواهد گرفت اما تمامی اسامی کلاس ها و آیدی های موجود در بخش نظرات به این شکل است .

commentlist کلاس مربوط به یک المان ol یعنی لیست ترتیبی است . وردپرس دیدگاه ها را در قالب یک لیست نمایش داده است . شما از این جهت می توانید این بخش را توسط کلاس هایی که در بالا خدمتتان معرفی شد تغییر دهید . اسامی کلاس ها کاملا گویا هستند و مشخص است که کدام کلاس برای کدام بخش ارائه شده است . برای نمایش متن دیدگاه ها از تگ p استفاده شده است . برای این بخش می توان یک استایل ساده به این شکل ارائه کرد :

.commentlist li p {
	line-height:2;
	font-size:13px;
	text-align:justify;
	color:#515151;
}

با نگارش این کد تمامی تگ ها p که مربوط به نظرات کاربران در تمامی سطوح هستند تغییر خواهند کرد . توجه داشته باشید که نظر اولی که در بخش کامنت ها ارسال می شود ” commentlist li ” است . این اولین نظری است که ارسال می شود . حالا پاسخ هایی که به این دیدگاه داده شده است در یک لیست دیگر قرار می گیرند که در بخش commentlist li ul قرار دارد . یعنی یک li به عنوان پدر و یک ul به عنوان پدر همه پاسخ ها قرار داده شده است که داخل این ul نیز li های دیگری وجود دارند که مربوط به پاسخ ها هستند و در قسمت commentlist li ul.children li قرار دارند . پس مشاهده می کنید که به سادگی می توانید استایل این قسمت ها  را تغییر دهید اما همانطور که چندین بار در این صفحه خدمتتان عرض شد ، حجم کدهای استایل شما بسیار بالاتر خواهد رفت . یا برای مثال قسمت commentlist .comment-meta برای قسمت ویژگی متا های کامنت است . ویژگی هایی همچون تاریخ ارسال ، ساعت ارسال و … که البته می توانیم خودمان نیز ویژگی هایی به این قسمت اضافه کنیم و در این دوره نیز همین سرفصل را خدمت شما ارائه کردیم . از آنجایی که استایل نویسی برای تمامی قسمت های نظرات در این قسمت حجم محتوای زیادی را نیاز دارد در یک مقاله جداگانه ، استایل دهی کاملی برای شما کاربران عزیز ارائه خواهیم نمود . امیدواریم محتوا این دوره آموزشی برای شما عزیزان مفید و بسیار کاربردی باشد .

فصل 1
جلسات آموزشی در این دوره
شامل 10 قسمت
1
بررسی فایل comments.php
00:21:44
2
بررسی تابع فرم کامنت
00:26:45
3
شخصی سازی فرم کامنت
00:27:32
4
افزودن فیلد دلخواه به فرم کامنت (فیلد علاقه مندی)
00:23:59
5
افزودن متا باکس به کامنت
00:28:00
6
شخصی سازی ستون های کامنت در مدیریت
00:23:00
7
بررسی تابع لیست کامنت
00:24:50
8
شخصی سازی نمایش کامنت
00:26:38
9
نمایش فیلدهای اضافی در کامنت
00:25:00
10
صفحه بندی کامنت ها
00:26:21
توجه کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد در صورت داشتن مشکل ، قبل از ارسال دیدگاه نظرات سایر دوستان را نیز مطالعه فرمائید برای مشاهده پاسخ دیدگاه ها بر روی علامت " " کلیک کنید
اشتراک دیدگاه
captcha
تکمیل تمامی فیلد ها الزامی است

دیدگاه های شما
مهدی ۱۱ / ۱۴۰۱

درود ، وقت بخیر سوالی داشتم در مورد این آموزش ، بفرمایید علاوه بر سفارشی سازی از نظر استایل دهی و توابع، آیا برای جابجایی فیلد ها هم در این آموزش مواردی ذکر شده ؟! مثل همین فرم نظرات خودتون که فرم در بالا و نظرات در زیر یا در مکانی که قرار است به دلخواه قرار بدیم؟! ممنونم

امید قدیمی ۱۱ / ۱۴۰۱

سلام دوست من وقتت بخیر ، هرموردی که به ذهنتون بیاد در این آموزش خدمتتون ارائه شده ، صرفا تغییر استایل نیست ، این آموزش مو به مو بخش دیدگاه های وردپرس را بررسی کرده و آموزش داده ، حتی بخش متا داده همچون امتیاز دهی و ... موفق باشید

ماکی سایت ۱۲ / ۱۴۰۰

خیلی ممنون یک دوره عالی هست یک سوال پشتیبانی هم دارد این دوره؟

مدیر سئو نود ۱۲ / ۱۴۰۰

با سلام خدمت شما دوست عزیز تمامی دوره های موجود در سایت به صورت رایگان از پشتیبانی برخوردار هستند و شما پس از خریداری دوره میتوانید به صورت مستقیم با مدرس دوره در ارتباط باشید

Ehsanirani ۰۹ / ۱۴۰۰

آموزش عالی حتی مدرس با صبر و حوصله به سوالات پاسخ میدهند

مدیر سئو نود ۰۹ / ۱۴۰۰

با تشکر از نظر لطف شما، ما همیشه پشتیبان دانشجویان عزیزمان هستیم

Hbk ۰۸ / ۱۴۰۰

کدهای آموزش هم میدین به ما ؟؟؟؟

مدیر سئو نود ۰۸ / ۱۴۰۰

با سلام خدمت شما دوست عزیز کد نهایی نیز در اختیار شما قرار خواهد گرفت

امید قدیمی ۰۸ / ۱۴۰۰
5

یک دوره فوق العاده کاربردی برای وردپرس کاران عزیز

خرید آنلاین
آموزش های رایگان بیشتر در آپارات و یوتیوب سئو نود
کانال آپارات سئو نود چنل یوتیوب سئو نود