بهترین فرصت برای یادگیری در قسمت Vip سئو نود هم اکنون برای دانشجوبان عزیز فراهم شده است
جزئیات بیشتربر روی خودت سرمایه گذاری کن
در این پکیج آموزشی شما به شکل کامل و در قالب یک دوره آموزشی ویدئویی و عملی ، آخرین نسخه گوگل سرچ کنسول یا همان وب مستر تولز را با تمامی نکات مهم آن یاد خواهید گرفت تا با ابزار کاربردی سرچ کنسول گوگل ، به راحتی وب سایت های خود را مدیریت نمائید .
دراین دوره آموزشی شما یکی از گام های ورود به دنیای سئو و بهینه سازی را برخواهید داشت . شاید اگر سئو سایت و مدیریت آن را به چندین بخش اصلی تقسیم بندی کنیم ، بدون شک یکی از مهم ترین بخش ها این است که سئو کار یا مدیر وب سایت ، نحوه تعامل با سرچ کنسول گوگل را بخوبی بلد بوده و بتواند وب سایت های مختلف را به کمک ابزار های این سیستم ، آنالیر نماید و در جهت بهبود رتبه انها برنامه ریزی کند .
برای شرکت در این دوره تنها لازم است تا کمی با مباحث مدیریت سایت ( در سیستم مدیریت ) ، کار با بخش مدیریت هاستینگ و همچنین مباحث اولیه وب سایت آشنایی داشته باشید . جهت یادگیری این موارد میتوانید از دوره " ورود به دنیای وب " که در بالای صفحه و بخش دوره های پیشنیاز قرار دارد استفاده کنید .
آموزش های این دوره مربوط به آخرین نسخه گوگل سرچ کنسول یعنی نسخه 2022 بوده و با هر بروز رسانی ، این دوره نیز بروز خواهد شد . در حال حاضر تمامی بخش های گوگل کنسول در این دوره آموزش داده شده است .
ابراز گوگل سرچ کنسول که قبلا با نام گوگل وب مستر تولز شناخته میشد ، یکی از بخش های اصلی در سئو وب سایت ها می باشد . استفاده از وب مستر تولز بخودی خود تاثیری در رتبه بندی و سئو وب سایت شما ندارد اما با تسلط بر این ابزار کاربردی گوگل شما به نبض وب سایت خود مسلط خواهید شد و گزارشات کامل از نحوه تعامل کاربران با وب سایت ، خطاها و بهبودها ، وضعیت کلی سایت و بسیاری موارد دیگر را در دست خواهید داشت .
امروزه تمامی وب سایت هایی که در حال سئو و بهینه سازی خود هستند بدون شک از این ابزار استفاده می کنند چرا که بدون دانستن آمار و ارقام عملکرد وب سایت ، سئو و بهینه سازی نتیجه ای مطلوب نخواهد داشت ، گویا که در جاده ای تاریک بدون چراغ به دنبال یافتن مسیر درست هستیم . اما زمانی که هم چراغ و هم راهنمای مسیر داشته باشیم بدون شک به زودی به مقصد درست خواهیم رسید .
گوگل سرچ کنسول یکی از چندین ابزار رایگان گوگل می باشد که برای تعامل بهتر و ارائه خدمات به کاربران به شکل رایگان در اختیار ما قرار داده شده است و خوشبختانه فعلا هم فیلتر نیست . همانگونه که ممکن است بدانید ، جهت کار با تمامی ابزار های گوگل شما حتما به یک حساب Gmail نیاز دارید ، تا بتوانید در بخش های مختلف وب سایت گوگل همچون سرچ کنسول ، گوگل آنالیتیک و … ثبت نام نموده و از خدمات آنها استفاده کنید .
دوستان این دوره آموزشی مشتق شده از دوره آموزش جامع سئو می باشد ، بدین معنی که شما تمامی این آموزش ها را در دوره آموزشی جامع سئو به شکل کامل یاد خواهید گرفت اما به دلیل حجم بالای دوره آموزشی سئو ، بخش هایی از این دوره به شکل منظم تدریس شده اند ، تا شما به قسمت هایی که ممکن است به صورت مجزا نیاز داشته باشید دسترسی پیدا کنید .
دوره آموزش گوگل سرچ کنسول در تعداد قسمت هایی نسبتا کم بامدت زمانی مناسب برای شما عزیزان با صبر و حوصله تدریس شده است . در این دوره آموزشی ابتدا از ثبت یک وب سایت تازه راه اندازی شده در گوگل شروع خواهیم کرد و بعد ها کم کم تمامی بخش های این ابزار کاربردی گوگل را باهم یاد خواهیم گرفت تا زمانی که وب سایت شما توسعه پیدا کرد ، به تمامی قسمت هایی که کم کم داخل گوگل سرچ کنسول شما ظاهر خواهد شد تسلط داشته باشید .
به این دلیل که وب سایت تازه راه اندازی شده هنوز آمار و ارقام خاصی ندارد ، ازیک پروژه واقعی کمک گرفتیم تا بتوانیم تمامی قسمت های سرچ کنسول را خدمتتان آموزش دهیم . اما در این بین مطالبی هم هستند که به شکل تجربی باید آنها را بدست آورد و در مورد گوگل کنسول هم چنین نکاتی وجود دارند که ما سعی کردیم تا جایی که می توانیم تمامی این نکات را به شما ارائه کنیم تا هنگام کار با این ابزار اگر به چنین مشکلات احتمالی برخورد کردید نحوه رفع آنها را بخوبی فراگرفته باشید . اگر بخواهیم نگاهی به کلی ترین سرفصل های این دوره داشته باشیم می توان به این شکل گفت :
مواردی که در این لیست خدمتتان ارائه شدند بخش های اصلی دوره آموزش گوگل سرچ کنسول جدید هستند . ما سعی کردیم تا هر یک از مباحث گفته شده را به شکل کامل به همراه تمامی جزئیات خدمتتان ارائه کنیم تا شما هیچ مشکلی در نحوه کار و تعامل با سرچ کنسول گوگل نداشته و بخوبی از آمار و ارقام و گزارش های آن در جهت بهینه سازی سایت خود استفاده کنید . مطمئنا با هربار بروز رسانی در داخل گوگل کنسول این دوره نیز بروز خواهد شد . در انتهای همین مقاله به شرح مختصر هر یک از جلسات دوره خواهیم پرداخت تا به جامع بودن و کامل بودن سرفصل های دوره آموزشی پی ببرید . در این دوره و در جلسه پایانی یک قسمت ویژه برای شما عزیزان ضبط کرده ایم که با توجه به سوالات متداول تنظیم شده است و شما به پاسخ خیلی از سوالاتی که بعد از دوره ممکن است برای شما سوال باشد خواهد رسید پس همراه ما باشید .
همانطور که ممکن است بدانید گوگل یکی از شرکت های بسیار بزرگ در دنیا می باشد که بخاطر موتور جستجوی معروفش بسیار شهرت دارد . گوگل خدمات بسیار متنوعی دارد . برنامه هایی ک در حال حاضر فعالیت در دنیای دیجیتال را برای ما راحت تر می کنند همچون نقشه های راهنما یا همان گوگل مپ ، اپلیکیشن های تلفن های همراه هوشمند ، سرویس های پخش ویدئو و … که می توان گفت این غول دنیای دیجیتال هرروز در حال توسعه خدمات خود می باشد و همه افراد از کوچک تا بزرگ در حال استفاده از خدمات آن هستند . اما در این بین برخی از خدمات گوگل قابل استفاده برای همه نیستند و صرفا برای مقاصد خاصی باید از آنها استفاده کرد . سرچ کنسول گوگل یکی از معروف ترین این ابزار ها می باشد که در این دوره آموزشی آن را یاد خواهید گرفت . گوگل سرچ کنسول که در حال حاضر دوره آن را در سایت مشاهده می کنید تقریبا دو سال قبل ، با نام گوگل وب مستر تولز شناخته می شد به این معنی که وب مستران و افرادی که یا سئو کار هستند و یا صاحب یک وب سایت ، بتوانند وضعیت کلی سایت خودشان را در گوگل وب مستر تولز مشاهده کنند ( به شرط ثبت سایت در گوگل کنسول و سئو سایت برای گوگل ) .
همانگونه در بالاتر هم اشاره شد اصلی ترین وظیفه گوگل کنسول در نمایش آمار و ارقام می باشد . اما این آمار و ارقام دارای دو نکته مهم هستند . اول اینکه دلیل حاصل شدن و یا کم و زیاد شدن این اعداد و ارقام چیست ؟ یعنی چه فعالیت هایی داخل وب سایت ما صورت می گیرد که خروجی آن این اعداد هستند . چه فعالیت هایی در دوره های خاص باعث کاهش یا رشد این ارقام شده است که هر کدام به نوعی برای ما مهم هستند و جنبه دوم این اعداد و ارقام این است که چگونه بتوانیم از آنها استفاده مناسبی داشته باشیم تا بتوانیم کاربران و مخاطبان واقعی و هدفمند برای وب سایت خودمان جذب کنیم .
مسلما شخصی که سایت خود را در گوگل کنسول ثبت می کند قصد دارد تا روی بهینه سازی سایت خود در نتایج گوگل کار کند ، پس لازم است تا علاوه بر شناخت آمار و ارقام هر قسمت ، نحوه کسب بهترین نتیجه از این اعداد را هم بخوبی بلد باشد . شما به عنوان یک وب مستر لازم است تا هرروز از بخش گزارشات گوگل کنسول دیدن کنید تا عملکرد خود در روزها و یا بازه های زمانی مشخص را سنجش کنید . مطمئنا بدون این ابزار شما به هیچ وجه قادر نیستید تا تشخیص دهید که روزانه چه تعداد کاربر به شکل طبیعی و از طریق جستجو در گوگل وب سایت شما را یافته و داخل آن از محتوای شما استفاده می کنند .
اگر شما قصد دارید تا بهترین نتیجه را از موتور جستجوی گوگل دریافت کنید پس لازم است تا از آمار همین موتور جستجو هم استفاده کنید .گوکل برای بهبود عملکرد وب سایت ها در سطح وب ، ابزار های بسیار متنوعی ارائه کرده است همچون گوگل کنسول ، گوگل آنالیتیکس ، گوگل کپچا و … که برای بهبود کیفیت عملکرد در وب سایت ها ، هر کدام به نوعی به ما کمک خواهند کرد .
گوگل سرچ کنسول جدید می توان گفت از گوگل وب مستر تولز قدیمی راحت تر و رابط کاربری بهتری دارد . در نسخه قبلی که وب مستر تولز بود ، منو ها ، و بخش های مختلف کمی برای وب مستری که در حال استفاده از آن است گنگ و نامفهوم بود همچنین بخش هایی که به هم مرتبط بودند به شکل پراکنده ای از هم تفکیک شده بودند و همین موضوع باعث می شد که در استفاده از هر کدام مشکلاتی برای وب مستر رخ دهد .
اما در نسخه جدید وب مستر تولز یا همان گوگل کنسول ، منو ها مرتب تر ، بخش های اضافی حذف و پکیپارچگی بین بخش ها حفظ شده است . گذشته ازاین موارد سرعت عملکرد خود سیستم و ظاهر گرافیکی جذاب آن هم بسیار حائز اهمیت است . البته یک نکته مهم دیگر هم در این بین وجود دارد . به دلیل اینکه ممکن است برخی موارد و برخی خطاها یا گزارشات در داخل گوگل سرچ کنسولی که به شما آموزش داده میشود وجود نداشته باشد ، به همین دلیل سعی نموده ایم تا از داخل وب سایت رسمی خود گوگل تمامی موراد ممکن برای گوگل سرچ کنسول را بررسی کنیم که اگر در آینده مشکلاتی از این دست برای سایت های شما بوجود آمده یا پیغام هایی بدین شکل دریافت نمودید ، برا شما گنگ نبوده و به راحتی مفهوم آنها را درک نمائید .
همچین در حین تدریس این دوره ، قسمت های جدید هم به گوگل سرچ کنسول اضافه شده بودند که خوشبختانه به دلیل همزمانی این تغییرات با دوره آموزشی ما ، این موارد هم در دوره تدریس شدند . برخی بخش ها در داخل گوگل سرچ کنسول وجود دارند که هنوز به شکل کامل تکمیل نشده اند و خود گوگل کنسول عملا به ما اعلام کرده است که این قسمت ها هوز تکمیل نیستند و با محض اتمام الگوریتم ها و سیاست های خاصی که برای این بخش در نظر گرفته شده است این قسمت ها نیز آمار و ارقام و گزاشات خود را نشان خواهند داد .
این بخش ها هم داخل این دوره به شکل کامل مورد بررسی قرار می گیرند تا شما به تمامی قسمت ها اشراف داشته باشید . شما برای تبدیل شدن به یک سئو کار خوب قبل از هرچیزی باید قدرت تحلیل و بررسی داشته باشید که این تحلیل و بررسی تنها با توجه به نحوه عملکرد سایت و آماری است که از آن حاصل می شود . اگر شما قصد دارید تا به عنوان یک سئو کار در شرکت خاصی مشغول به کار شوید قبل از هرچیزی باید به گوگل سرچ کنسول تسلط پیدا کنید . اگر کارفرما یا مدیر پروژه از شما در رابطه با نحوه عملکرد سایت سوالی پرسید ، لازم است تا توانایی ارائه گزارش عملکرد سایت در بازه های زمانی مختلف را داشه باشید .
توانایی انتخاب کلمات کلیدی جدید و تاثیر گذار روی سایت را از طریق گوگل سرچ کنسول بدست آورید و مدیر پروژه یا وب سایت خودتان را در جهت کسب رتبه های بالاتر رشد دهید . پس یکی از گام های اولیه برای شما در دنیای سئو توانایی کار با سرچ کنسول گوگل می باشد که از ثبت سایت داخل گوگل گرفته تا نحوه مدیریت کاربران مختلف و بهبود رتبه سایت و … شامل می شود .
سلام این مشکل بخاطر آدرس های ایجاد شده توسط فیلتر ها و مرتب سازی ها است که تمام این موارد به شکل تخصصی در دوره نابغه سئو پلاس تدریس شدند میتونید استفاده کنید