افزودن دسته بندی و برچسب به برگه ها در وردپرس
مقالات وردپرسچگونه میتوان قسمت دسته بندی و برچسب را به برگهها اضافه کرد ؟ تنها با یک کلیک میتوانید برگهها را نیز دسته بندی کنید ولی آیا این کار درست است یا خیر ؟ در این مقاله کوتاه همراه ما باشید .

دسته بندیها و برچسبها دو قسمت همیشگی روی قسمت نوشتهها در وردپرس هستند که هنگام نوشتن یک مطلب لازم است تا آنها را در دسته بندی مناسب خودشان قرار دهید ، برای قسمت برچسبها نیز حرف و حدیث زیاد است اما توصیه میکنیم اگر در مورد برچسبهای وردپرس اطلاعات ندارید و روش کار با آنها را به شکل اصولی بلد نیستید ، محتوای زیر را مطالعه کنید :
خب قسمت دسته و برچسب در داشبورد وردپرس و قسمت نوشتهها قرار دارد ، اما قسمت برگهها چنین امکاناتی ندارد در حقیقت برگهها قابل دسته بندی نیستند و یکی از اصلیترین تفاوت بین نوشته و برگه در وردپرس این موضوع است . در عوض برگهها یک ویژگی دیگر تحت عنوان ” والد ” دارند یعنی میتوان یک برگه را بعنوان پدر یا فرزند برگه دیگر انتخاب کرد که در جای خود کاربردی است !
اگر به هر دلیل علاقمند باشید تا بخش دسته بندی و برچسب به برگهها نیز اضافه شود و امکان دسته بندی برگهها را نیز داشته باشید میتوانید به شکل زیر عمل کنید :
سادهترین راه برای افزودن دسته بندی و برچسب به برگهها در وردپرس استفاده از افزونه Post Tags and Categories For Pages که با نصب و فعال سازی آن در عرض 1 ثانیه قسمت دسته بندی و برچسب به قسمت برگهها اضافه خواهد شد .
این افزونه تنظیمات خاص و پیکربندی ندارد و پس از نصب قسمتهای دسته و برچسب وارد زیرمنوی برگهها خواهد شد ، اما باید چند نکته مهم را در مورد افزودن دسته بندی و برچسب به برگهها در وردپرس بدانید .
چرا نباید برگهها را دسته بندی کرد یا برچسب زد ؟
اصول دسته بندی و برچسب بر یک ساختار اصولی بنا شده است . اولا بهتر است محتوای لینک شده در بالا که دلیل حذف برچسب ها یا به عبارتی برچسب نزدن برای مطالب است را بخوبی مطالعه کنید ، اما موضوع دسته بندیها متفاوت است و حتما باید تمامی نوشته های شما در دسته بندیهای مناسب قرار گیرند .
تعدد دسته بندی های یک سایت ممکن است بیش از 10 یا 15 آیتم نباشد ، لذا باید با دانش درست از همان ابتدا دسته بندی های اصولی بسازید . قسمت نوشته ها از بخش های پویای سایت است که میتواند مسبب جذب مخاطبین بیشتر و بهبود سئو سایت شود پس تعدد محتوا در این بخش بسیار زیاد خواهد بود و اگر یک وب سایت ، روزانه تنها 1 محتوا در بخش نوشتهها منتشر کند ، در انتهای سال 365 مقاله خواهد داشت .
اما قسمت برگه ها اینگونه نیست و وردپرس اساسا ساختار این بخش را برای ایجاد صفحاتی همچون تماس با ما ، درباره ما ، سبد خرید و فروشگاه و … ایجاد کرده است لذا ممکن است در یک وب سایت فروشگاهی که معمولا بیشترین تعداد صفحات را دارند ، بیش از 20 برگه نداشته باشیم ، حتی اگر تعداد برگه های فعال در سایت شما 50 برگه نیز باشد ، بازهم نیازی به دسته بندی یا برچسب زدن آنها وجود ندارد .
ساختار قسمت Taxonomy در وردپرس
وردپرس قسمت دستهها و برچسب های نوشتهها ، دسته بندی محصولات ، برچسب محصولات و تمامی بخش هایی از این دست را برپایه یک سیستم به نام Taxonomy ایجاد کرده است . قسمت هایی همچون نوشته ، برگه ، محصول و نمونه کار و … را نیز بر پایه سیستمی تحت عنوان Post Type ارائه کرده است . ساختار Taxonomy ها به شکلی هستند که میتوانند به Post Type ها بچسبند ، لذا میتوان برای قسمت نوشتهها ، علاوه بر دسته بندی و برچسب ، چندین و چند Taxonomy دیگر نیز با نام هایی همچون طبقه بندی و … اضافه کرد . پس عملا افزودن دسته بندی و برچسب به برگهها در وردپرس با چند خط کد نیز امکان پذیر است .
ممکن است افزودن دسته بندی و برچسب به برگهها در وردپرس با اهداف خاصی انجام شود اما باید گفت عملا نیازی به این کار نیست که برگه های سایت دسته بندی شوند .
اگر با برنامه نویسی قالب وردپرس آشنایی داشته باشید ، انجام اینگونه موارد برای شما بسیار سادهتر خواهد بود یعنی قسمت افزودن دسته بندی و برچسب به برگهها در وردپرس را میتوانید با 20 خط کد انجام دهید ، دقیقا کدهایی که درون افزونه Post Tags and Categories For Pages قرار دارد همان کدهایی هستند که برنامه نویسان داخل فایل functions.php در قالب های وردپرس قرار میدهند .
اما مسلما برای دوستانی که با روش های کدنویسی آشنایی ندارند ، همواره استفاده از افزونهها تنها راه چاره است ، البته توجه داشته باشید که این افزونه در قسمت مدیریت اجرا میشود و مسبب سنگین شدن سایت شما نخواهد شد و میتوانید با خیال راحت آن را نصب کنید .
دقت داشته باشید که خارج کردن هرچیزی از ساختار اصلی آن معمولا نتایج درستی به همراه ندارد ، اگر کمی با دنیای کدنویسی قالب های وردپرسی آشنایی داشته باشید میتوانید درک کنید که چرا افزودن بخش دسته و یا برچسب به قسمت برگههای وردپرس صحیح نیست و نباید انجام شود و اگر معقولانه فکر کنیم ، هیچ دلیلی برای اینکار وجود ندارد اما اگر شما با خود اینگونه تصمیم گرفتید که برای بخش برگهها ، دسته بندی اضافه کنید ، روش آن به شکلی بود که خدمتتان شرح دادیم ! موفق باشید و در سایر مقالات سایت بازهم همراه ما بمانید.

امید قدیمی هستم ، 8 سال است که در زمینه طراحی و برنامه نویسی وب سایت فعالیت می کنم . توسعه دهنده فرانت اند ، طراح و برنامه نویس انواع وب سایت های وردپرسی ، فعال در زمینه تولید محتوا و سئو وب سایت
نقشه راه فرانت
اگر قصد دارید تا یک طراح ماهر باشید ، ما درست ترین مسیر را برای شما فراهم کردیم و فقط کافیست همراه ما باشید
این 8 پلاگین را باید روی سایت وردپرسی خودتان نصب کنید ! بدون این موارد نمیتوانید سایت خودتان را بخوبی مدیریت کنید ، پس این محتوا را با دقت بخوانید .
در این بخش به شکل کامل ، درقالب ویدیو و همچنین مقاله آموزشی ، کاملترین و اصولی ترین روش نصب وردپرس بر روی زمپ را به همراه تمامی موارد ریز و درشت آن خدمت شما عزیزان آموزش دادیم .