جلسه هشتاد – آموزش طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس
برنامه نویسی بخش مدیریت انواع موجودی ها و همچنین صفحه بندی در پلاگین دسترسی سریع
دانشجویان سخت کوش دوره طراحی سایت فروشگاهی ، به قسمت 80 و فاز سوم پلاگین دسترسی سریع رسیدیم . خب در 2 جلسه قبلی بخش های خیلی زیادی از پلاگین داخلی دسترسی سریع را با هم برنامه نویسی کردیم که در این قسمت وارد فاز سوم این بخش شده و در قسمت بعدی برنامه نویسی این پلاگین به اتمام خواهد رسید . اما این قسمت از دوره یک بخش ویژه در داخل آموزش پلاگین دسترسی سریع است پس همراه ما باشید .
اگر خوب دقت کرده باشید ما با بخش موجودی خیلی سر و کار داریم و حتی خودمان به شکلی این بخش را برنامه نویسی کردیم که یک مدیریت خیلی راحت و پیشرفته تر از خود ووکامرس ایجاد کنیم . خب در این جلسه فازهای مختلف این بخش را به کمک Ajax پیاده خواهیم کرد و 3 حالت مختلف برای موجودی تنظیم خواهیم کرد . زمانی که محصولی به شکل ناموجود در فروشگاه است ، مسلما نباید قادر باشیم تا برای آن موجودی و تعداد تعیین کنیم و یا اگر سطح موجودی و تعداد برای آن تعیین نشده باشد ، وضعیت به چه شکلی خواهد بود . ؟؟؟
خب اینها از جمله مواردی هستند که در این قسمت پیش بینی کردیم تا بخش موجودی ، در نهایت کامل بودن پیاده سازی شده و به تمامی این سوالات در قالب برنامه نویسی پاسخ داده باشیم . در این جلسه قصد داریم تا برنامه نویسی کامل بر روی این قسمت پیاده سازی کنیم و شما از برنامه نویسی این قسمت به قدری لذت خواهید برد که گویا با پیشرفته ترین سیستم در داخل وردپرس در حال کار هستید . پس همراه ما باشید تا برنامه نویسی قسمت مدیریت موجودی و همچنین بخش نمایش صفحه بندی به شکلی درست برای این پلاگین داخلی را پیش ببریم .
کدنویسی تکمیلی لازمه یک برنامه نویس قدرتمند است
در این جلسه ما به بخش موجودی توجه کردیم . قسمتی که ممکن است شما به آن فکر نکرده باشید . یک برنامه نویس زمانی می تواند قدرتمند باشد که بتواند به تمامی فازهای پروژه نهایی از دید یک کاربر نهایی نگاه کند . تمامی پروژه ها برای موفق شدن لازم هستند تا توسط کاربران آزمایشی مورد تست قرار گیرند . یک نرم افزار برای راه اندازی باید در روش های مختلفی مورد بررسی قرار گیرد .
دانشجویان رشته نرم افزار بخوبی با روش های اجرا و همچنین تنظیم نرم افزار آشنا هستند . روش های مختلف تست یک نرم افزار بسته به محیط می تواند متغیر باشد . در این پروژه کاربر نهایی ما مدیر سایت است . این بخش توسط خود ما برنامه نویسی شده است و نمونه مشابه ندارد . پس باید امکانات آن را نیز به نوعی تنظیم کرد که تا حد زیادی بی نقص باشد .
بخش دسترسی سریع می تواند با قسمت هایی همچون جستجو و فیلتر بندی هم قدرتمند شود که البته در جلسات بعدی همین قسمت ها نیز بر روی سیستم برنامه نویسی خواهد شد . شما به عنوان برنامه نویس سایت تنها وظیفه برنامه نویسی را ندارید بلکه وظیفه کاربر نهایی را نیز بر عهده دارید . شناسایی خطا ها و کمبود های سیستم مواردی هستند که کم کم به ذهن یک برنامه نویسی ورود خواهد کرد .
کمی استراحت در بین پروسه برنامه نویسی و داشتن آرامش ، ذهن برنامه نویس را باز خواهد کرد . البته این مطالب در ارتباط زیاد با این جلسه نیست اما دانش یک برنامه نویس باید گام به گام با اجرای پروژه های مختلف تکمیل شود . شما می توانید برای پیاده کردن نمونه های اختصاصی از نمونه های مشابه کمک گرفته و حتی آن ها را توسعه دهید .
همیشه نمونه های مناسبی برای الهام گرفتن و کار وجود دارد . در حقیقت شما باید خودتان را به نوعی به چالش کشیده و سطح توانایی خودتان را محک بزنید . در این دوره سعی کردیم تا تنها روی فروشگاه با امکان خرید و فروش کار نکنیم ، بلکه دانشجو دوره را از جنبه های دیگری هم بارور کنیم تا او بتواند در یک سیستم منظم و آموزش هایی گام به گام ، تفاوت هایی شاخص با دیگران داشته و در صورت علاقه این مسیر را ادامه داده و پروژه هایی بیشتر از یک فروشگاه را اجرا نماید .

فیروز بیگلری ، 10 سال است که در زمینه برنامه نویسی وب سایت و همچنین سیستم های عامل فعالیت می کنم . متخصص وردپرس ، PHP کار ، علاقمند به فرانت اند ، تولید محتوا و سئو