بخش Vip سئو نود

بهترین فرصت برای یادگیری در قسمت Vip سئو نود هم اکنون برای دانشجوبان عزیز فراهم شده است

جزئیات بیشتر
آموزش یکبار برای همیشه
پیشفروش دوره آموزش نابغه سئو پلاس در سایت آغاز شد جزئیات بیشتر 1.000.000 تومان تخفیف برای دوره از طریق اینستاگرام

جلسه هفتاد و ششم – آموزش طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس

در این جلسه بخش مربوط به نمایش محصولات ویژه در صفحه اصلی وب سایت را برنامه نویسی خواهیم نمود

0 404
جلسه هفتاد و ششم را با قدرت شروع کنید خرید آنلاین این دوره

دانشجویان دوره طراحی سایت فروشگاهی ، به قسمت 76 از دوره جامع خودتان خیلی خوش آمدید . دوستان در این قسمت قرار است به سراغ برنامه نویسی یکی از بخش های خیلی جذاب در داخل فروشگاه برویم . همانطور که شما هم در جریان هستید ، چند بخش کوچک در داخل وب سایت ما باقی مانده که لازم است تا سریع این بخش ها نیز برنامه نویسی شده و بریم سراغ بخش هایی که مربوط به سئو و رسپانسیو … هستند . در این جلسه یک بخش بسیار جذاب داریم .

توجه : این ویدئو یک پیش نمایش است . این دوره در 10 قسمت اول به شکل رایگان ارائه شده است و از جلسه 10 ، تمامی قسمت ها به شکل پیش نمایش قرار می گیرند .

اگر در خاطرتان باشد ما بخشی داشتیم تحت عنوان بخش محصولات ویژه که به شکل 5 محصول در صفحه اصلی نمایش داده می شوند که چهار محصول در سمت چپ و یک محصول در سمت راست نمایش داده می شود . اگر با برنامه نویسی حلقه ها و کوئری ها در وردپرس به شکل خوب آشنا شدید ، شاید این قسمت برای شما سوال باشد که این بخش با حلقه هایی که تاکنون نوشتیم کمی تفاوت دارد به این دلیل که سمت راست قالب در یک شکل خاصی و سمت چپ هم با یک طرح خاص دیگر طراحی شده است . برنامه نویسی این قسمت به چه شکلی باید انجام شود تا محصولات دقیق و طبق کوئری های کدنویسی شده نمایش داده شوند .

این قسمت در ظاهر ممکن است خیلی سخت به نظر آید اما زمانی که وارد برنامه نویسی این بخش شدیم شما به شدت تعجب می کنید که چقدر ساده این بخش را برنامه نویسی می کنیم . این قسمت یکی از بخش های دلخواه است که ما ترجیح دادیم در این دوره این بخش را هم بخاطر نکات برنامه نویسی به شما آموزش دهیم . البته دوستان دقت کنید که این بخش نیز جز آیتم های صفحه اصلی است ، بنابراین لازم است تا در بخش ویجت نویسی ، برنامه نویسی شود تا بتوانیم در صفحه اصلی این بخش را جهت نمایش یا عدم نمایش تنظیم کنیم و یا اینکه محل نمایش این قسمت را نسبت به آیتم های دیگر جابجا کنیم .

کوئری های خاص در وردپرس

تا این جلسه از دوره شما با محتوا های مختلف از جمله نوشته ها و برگه ها و محصولات کار کردید و با انواع کوئری هایی که می توان در قالب برنامه نویسی کرد آشنا شدید . اما می توان تحت شرایط خاصی ، و طبق دستورات مشخص شده در وردپرس ، حلقه هایی را اجرا کنیم که الویت و ترتیب را دست کاری نموده و مقداری در کوئری ها بخش های جذاب تری ایجاد کنیم .

خوشبختانه کوئری ها در وردپرس یک دنیای بزرگ هستند و اگر به اصلی ترین قسمت کوئری ها اشراف داشته باشید می توانید بدون مشکل هر نوع محتوایی را در هر بخشی از سایت اجرا کنید . این قسمت از جمله طراحی هایی است که شما برای اولین بار با ان مواجه هستید . در این بخش محتوا مد نظر پشت سر هم نیستند و قالب محتوا در یک شکل خاص نیست . سمت راست به یک شکل و سمت چپ به شکلی دیگر است .

نوشتن کوئری ها می تواند با ترکیب کدهای php و همچنین توابع وردپرس باشد پس همیشه نباید وابسته به توابع مستقیم وردپرس بود . پس آشنایی با برخی توابع کاربردی php نیز لازم است . در این قسمت می توان با چندین روش مختلف برنامه نویسی را انجام داد . اما شما در این جلسه خواهید دید که چگونه با ساده ترین روش ممکن که حتی در نگاه اول به ذهن کسی نمی رسد ، برنامه نویسی خواهیم کرد . این بخش لازمه توجه دقیق به کدهای وردپرس است . ما تاکنون کدهای زیادی را یاد گرفتیم . توجه به ماهیت و نحوه کار این کدها به ما کمک خواهد کرد تا بتوانیم همین دستورات را به ساده ترین شکل ممکن استفاده کرده و محتوا را نمایش دهیم .

محصولات ویژه بخشی است که می توانید در داخل هر فروشگاه برنامه نویسی کنید . این محصولات می توانند در حالات مختلف دسته بندی شوند . اما بازهم ساده ترین روش ممکن در این بخش را اتخاذ خواهیم کرد .

البته در جلسه بعد وارد بخش ویجت نویسی خواهیم شد . ویجت نویسی حاوی نکات مهمی است که ضمن برنامه نویسی مدرس خدمت شما ارائه خواهد کرد . فروشگاه ما باید چارچوب اصلی خود را حفظ کند . اگر قرار است تا امکاناتی را به کاربر ارائه کنیم لازم است تا این امکانات به شکل تمام و کمال باشد . ارائه امکانات ناقص به کاربر عموما او را دلسرد خواهد کرد . پس سعی می کنیم هیچ قسمت از فروشگاه را به شکل ناقص رها نکنیم و تمامی قسمت ها را یکپارچه و به شکل درست برنامه نویسی کنیم تا آسوده خاطر باشیم که کاربر نهایی و مدیر سایت هر دو بدون مشکل بتوانند از محتوا سایت استفاده کنند .

فیروز بیگلری

فیروز بیگلری ، 10 سال است که در زمینه برنامه نویسی وب سایت و همچنین سیستم های عامل فعالیت می کنم . متخصص وردپرس ، PHP کار ، علاقمند به فرانت اند ، تولید محتوا و سئو

دیدگاه ها و نظرات
توجه کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد در صورت داشتن مشکل ، قبل از ارسال دیدگاه نظرات سایر دوستان را نیز مطالعه فرمائید برای مشاهده پاسخ دیدگاه ها بر روی علامت " " کلیک کنید
اشتراک دیدگاه
captcha
تکمیل تمامی فیلد ها الزامی است
آموزش های رایگان بیشتر در آپارات و یوتیوب سئو نود
کانال آپارات سئو نود چنل یوتیوب سئو نود