بخش Vip سئو نود

بهترین فرصت برای یادگیری در قسمت Vip سئو نود هم اکنون برای دانشجوبان عزیز فراهم شده است

جزئیات بیشتر
آموزش یکبار برای همیشه
15% تخفیف قبل از افزایش قیمت دوره ها ، فرصت استفاده تا 18 خرداد با کد entidd

جلسه هفتاد و سوم – آموزش طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس

در این جلسه ، قسمت مربوط به کد نویسی فیلتر بندی و مرتب سازی محصولات را پیش خواهیم برد

0 271
جلسه هفتاد و سوم را با قدرت شروع کنید خرید آنلاین این دوره

دانشجویان دوره طراحی سایت فروشگاهی ، به قسمت 73 از دوره خوش آمدید . نهایتا رسیدیم به یکی از قسمت هایی که در نوع خوش خیلی جذاب است و در یک فروشگاه کامل حتما لازم است تا بخوبی برنامه نویسی شود . این بخش مربوط به قسمت فیلتر بندی محصولات است که این باکس فیلتر بندی در صفحاتی مثل آرشیو محصولات یا فروشگاه وجود دارد و قصد داریم تا مدیریت خوبی روی برنامه نویسی این قسمت داشته باشیم و همچنین خودمان هم بخش هایی را اضافه کنیم .

اگر به این بخش دقت کرده باشید ، شاید متوجه شدید که برخی پارامتر های پیشفرض را خود ووکامرس در این قسمت قرار داده است . پس در این جلسه خود ما نیز قصد داریم تا وارد این قسمت شده و چند فیلتر جدید را به آن اضافه کنیم . اگر در خاطرتان باشد ما قبلا بخش مربوط به بازدید ها را در داخل سایت برنامه نویسی کردیم و حتی بخشی هم در داخل صفحه اصلی به عنوان محصولات پربازدید برنامه نویسی کردیم تا بر اساس میزان بازدید یک محصول ، آن ها را دسته بندی کنیم و نمایش دهیم .

توجه : این ویدئو یک پیش نمایش است . این دوره در 10 قسمت اول به شکل رایگان ارائه شده است و از جلسه 10 ، تمامی قسمت ها به شکل پیش نمایش قرار می گیرند .

برای توصیف نحوه کار قسمت فیلتر ها می توانیم از همین قسمت هم حتی استفاده کنیم . قسمت بازدید ها ارتباطی به وب سایت ما ندارند و به کمک یک تابع از یک افزونه فراخوانی شدند . اما باز هم به حدی قدرتمند هستیم که می توانیم با این قسمت نیز کار کنیم و آن را به بخش فیلتر محصولات اضافه کنیم تا قادر باشیم بر اساس میزان بازدید فیلترینگ را بر روی محصولات اعمال کنیم . زمانی که محصولات را بر اساس قیمت و … فیلتر می کنیم میتوانیم همین فیلتر را هم فیلتر کنیم تا بتوانیم براساس مثلا بازدید این بخش را فعال کنیم .

شما یاد خواهید گرفت که به چه شکلی وارد این بخش شوید و هر پارامتری که فروشگاه شما به آن نیاز دارد را برنامه نویسی کنید تا فیلترینگ این قسمت توسط پارامتر هایی که شما تنظیم می کنید انجام شود . اما دقت کنید که زیاد شدن تعداد فیلتر ها در این قسمت تجربه مناسبی برای کاربر ایجاد نخواهد کرد و حتما دقت کنید که پارامتر های کم اما صحیح در این قسمت قرار داده شوند که فیلترینک صعودی یا نزولی بر اساس قیمت یکی از مهم ترین پارامترها است . اگر هم نیازی به فیلتر های اضافی نداشتید می توانید بخش پیشفرض خود ووکامرس را در داخل صفحات استفاده کنید .

انواع فیلترینگ در فروشگاه های اینترنتی

در فروشگاه های اینترنتی چندین نوع مختلف از فیلترینگ ها وجود دارد . برای مثال شما در قدم اول با قسمت تنظیم فیلتر در صفحات فروشگاه و یا دسته بندی مواجه هستید که این قسمت یک بخش صافی بر روی همه محصولات است . به این معنی که اگر شما فیلتر قیمت را بر اساس کمترین قیمت اعمال کنید ، تمامی محصولاتی که در فروشگاه دارید بر اساس پارامتر قیمت ، از کمترین به سمت بیشترین قیمت برای شما نمایش داده خواهند شد . اما در این حالت همه محصولات فروشگاه برای شما نشان داده خواهند شد .

برخی فیلتر ها نیز در داخل فروشگاه وجود دارند که واقعا همانند صافی هستند و فقط برخی محصولات با ویژگی های خاص را نمایش میدهند . تصور کنید که در داخل دسته بندی گوشی موبایل هستید . در این قسمت می توانید بر اساس اندازه نمایشگر ، سیستم عامل ، نسخه سیستم عامل و … فیلتر هایی را اعمال کنید . زمانی که شما عمل فیلترینگ را بر اساس اندازه نمایشگر اعمال کنید ، از بین تمامی گوشی های موبایل ، تنها آنهایی برای شما نمایش داده خواهند شد که اندازه نمایشگر آنها با فیلتر اعمال شده تناسب داشته باشد . پس در اینجا دیگر همه محصولات نمایش داده نخواهند شد .

البته این مدل از فیلتر بندی محصولات را فعلا در داخل این فروشگاه نداریم اما در آپدیت اول دوره به احتمال زیاد بخش فیلتر نویسی اساسی را خواهیم داشت تا بتوانیم بر اساس نوع دسته و نوع محصولات ، فیلتر بندی های قدرتمند و بسیار دقیق روی محصولات هر دسته داشته باشیم . پس در این جلسه همراه ما باشید تا هم با قسمت فیلتر خود ووکامرس آشنا شویم و هم اینکه نحوه ورود به داخل این قسمت و روش های اعمال متغیر های دلخواه جهت فیلتر بندی را با هم کار کنیم . این قسمت از دوره یکی از جلسات بسیار جذاب و صد البته کاربردی خواهد بود و شما یک گام بزرگ دیگر در بخش کسب مهارت های ووکامرس خواهید برداشت .

حقیقتا دست بردن در چنین قسمت هایی جزسرفصل ها عمومی دوره های طراحی سایت فروشگاهی نیست اما ازآنجایی که در این دوره قرار بر این است که شما فراتر از نیاز بازار کار آموزش دیده و با قدرت طراحی سایت های فروشگاهی را انجام دهید ، پس لازم دیدیم تا یک بخش فوق العاده مهم و جذاب دیگری را هم در این بین برای شما عزیزان تدریس کنیم .

فیروز بیگلری

فیروز بیگلری ، 10 سال است که در زمینه برنامه نویسی وب سایت و همچنین سیستم های عامل فعالیت می کنم . متخصص وردپرس ، PHP کار ، علاقمند به فرانت اند ، تولید محتوا و سئو

دیدگاه ها و نظرات
توجه کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد در صورت داشتن مشکل ، قبل از ارسال دیدگاه نظرات سایر دوستان را نیز مطالعه فرمائید برای مشاهده پاسخ دیدگاه ها بر روی علامت " " کلیک کنید
اشتراک دیدگاه
captcha
تکمیل تمامی فیلد ها الزامی است
آموزش های رایگان بیشتر در آپارات و یوتیوب سئو نود