بخش Vip سئو نود

بهترین فرصت برای یادگیری در قسمت Vip سئو نود هم اکنون برای دانشجوبان عزیز فراهم شده است

جزئیات بیشتر
آموزش یکبار برای همیشه
پیشفروش دوره آموزش نابغه سئو پلاس در سایت آغاز شد جزئیات بیشتر 1.000.000 تومان تخفیف برای دوره از طریق اینستاگرام

جلسه شصت و هفتم – آموزش طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس

در این جلسه محصولاتی که کاربر به علاقمندی خود اضافه کرده است را در داخل پنل کاربری به شکلی صحیح نمایش خواهیم داد

0 329
جلسه شصت و هفتم را با قدرت شروع کنید خرید آنلاین این دوره

دانشجویان دوره طراحی سایت فروشگاهی ، به قسمت 67 از دوره خوش آمدید و مثل همیشه خوشحالیم که همراه ما هستید . دوستان خوب در جلسه قبلی برنامه نویسی قسمت علاقمندی ها را با هم استارت زدیم و مشاهده کردید که چقدر جالب در قالب یک برنامه نویس وردپرس ، میتوانیم بخش علاقمندی ها را استارت زده و در وب سایت خودمون یکبار برای همیشه برنامه نویسی این قسمت را یاد بگیریم تا در هر وب سایتی که قرار بود چنین بخشی پیاده سازی شود خودمان آن را برنامه نویسی کنیم .

این جلسه از جمله جلسات لذت بخشی است که در کنار شما خواهیم بود . ما قبلا قسمت مربوط به داشبورد و پنل کاربری را خیلی شیک و تمیز طراحی کردیم . در این جلسه قصد داریم تا به منو پیشخوان کاربران قسمتی هم اضافه کنیم تحت عنوان علاقمندی ها که این بخش را خودمان به داشبورد مشتریان اضافه می کنیم . پس این قسمت را لازم است تا خودمان کدنویسی کنیم و بتوانیم محصولاتی که این کاربر به علاقمندی خود اضافه کرده است را دریافت کرده و نمایش دهیم .

توجه : این ویدئو یک پیش نمایش است . این دوره در 10 قسمت اول به شکل رایگان ارائه شده است و از جلسه 10 ، تمامی قسمت ها به شکل پیش نمایش قرار می گیرند .

مسلما لازمه نمایش محصولات در این قسمت ، برخی عملیات های تبادلی با جدول کاربران و پایگاه داده پروژه خواهد بود . زمانی که کاربر محصول را به علاقمندی خود اضافه کرد ، تا زمانی که محصول از سایت حذف نشده باشد مسلما جز علاقمندی ها باقی خواهد ماند . اما در شرایطی نیز ممکن است کاربر خود بخواهد که محصول را از لیست علاقمندی و نشان شده ها حذف کند . در این شرایط باید یک کد مناسب اجرا کرد تا ضمن حذف این محصول از علاقمندی و عدم نمایش آن در جدول علاقمند های حساب کاربری ، از بخش سوابق کاربر نیز پاک شود .

پس در این جلسه یک کدنویسی جذاب داریم که اول به سراغ ایجاد بخش علاقمندی ها در پنل کاربری خواهیم رفت و سپس نمایش محصولاتی که این کاربر در بخش علاقمندی های خود اضافه کرده ( در جلسه قبل یاد گرفتیم ) . کاربر بتواند این محصولات را مشاهده کند و یا از بخش علاقمندی های خود محصولات را حذف کند . از لحظه به لحظه آموزش برنامه نویسی این قسمت لذت خواهید برد چرا که هر لحظه در حال توسعه وب سایت فروشگاهی خودمان هستیم .

سفارسی سازی پنل کاربری ووکامرس

دوستان عزیز برای برنامه نویسی پنل های کاربری در وردپرس می توان از روش های مختلفی استفاده کرد ، یکی از این روش ها ساخت پنل به کمک همین برگه های وب سایت است که خود فروشگاه ساز ووکامرس به کمک شورت کد ها و یا تمپلیت ها ، حساب کاربری را برای ما ایجاد می کند . در این دوره نیز ما بر همین اساس پیش رفته و در قالب برگه های سایت و در همان ظاهر ، قسمت حساب را برنامه نویسی می کنیم .

اما می توان پنل هایی با دیزاین و طراحی متفاوت تر ایجاد کرد که ظاهر آن با وب سایت ما تماما متفاوت باشد . ( همانند قسمت حساب کاربری در سایت خود ما ) . موضوع طراحی پنل های کاربری یک طرف موضوع است و طرف دیگر موضوع نحوه سفارشی سازی این پنل است . می توان گفت کاری که در این قسمت انجام خواهیم داد در هیچ سرفصل مشابه تاکنون تدریس نشده است .

پنل کاربری پیشفرض ووکامرس دارای چند بخش همچون داشبورد ، آدرس ها ، دانلود ها و … است . برای اضافه کردن یک قسمت همچون علاقمندی ها به پنل کاربری ووکامرس باید یک برنامه نویس کاربلد باشیم تا بتوانیم این چنین بخش هایی را کنترل کنیم . برای اضافه کردن یک قسمت به پنل کاربری ووکامرس روش های مختلفی وجود دارد که برخی از روش ها بسیار ناشیانه و متاسفانه با کدنویسی غیر استاندارد صورت می پذیرد و از این دست کد نویسی ها را در واقعیت شاهد بودیم .

اما نکته مهم اینجاست که طبق روال دوره آموزشی ما ، برای هر قسمت مطمئنا دستورات مناسبی وجود دارد که می توانیم با کمک گرفتن از این دستورات و الحاق بخش های جانبی به آن ، قسمت مد نظر را ایجاد کنیم . برنامه نویسی بخش جدید در پنل کاربری صرفا نمایش یک منو در کنار منو های ووکامرس نیست . بلکه باید قادر باشیم تا محتوا مد نظر خودمان را در داخل این قسمت نمایش داده و عملیات های مختلف را نیز بر روی آن کنترل کنیم . قسمت هایی از این دست به دلیل اختصاصی بودن نیازمند دقت بالایی هستند چرا که نباید در حین استفاده کاربر از سیستم به هر دلیل مشکلی برای او پیش آید . پس همراه ما باشید تا قسمت های جذاب تری از وردپرس را با هم دنبال کنیم و کم کم به عمیق ترین قسمت های کدنویسی این سیستم برسیم تا ببینیم با داشتن دانش مناسب در رابطه با استاندارد های این سیستم تا چه حد می توانیم امکانات سفارشی شده به سیستم اضافه کنیم .

فیروز بیگلری

فیروز بیگلری ، 10 سال است که در زمینه برنامه نویسی وب سایت و همچنین سیستم های عامل فعالیت می کنم . متخصص وردپرس ، PHP کار ، علاقمند به فرانت اند ، تولید محتوا و سئو

دیدگاه ها و نظرات
توجه کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد در صورت داشتن مشکل ، قبل از ارسال دیدگاه نظرات سایر دوستان را نیز مطالعه فرمائید برای مشاهده پاسخ دیدگاه ها بر روی علامت " " کلیک کنید
اشتراک دیدگاه
captcha
تکمیل تمامی فیلد ها الزامی است
آموزش های رایگان بیشتر در آپارات و یوتیوب سئو نود
کانال آپارات سئو نود چنل یوتیوب سئو نود