جلسه پنجاه و دوم – آموزش طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس
در این جلسه فرم های مربوط به ورود و ثبت نام در فروشگاه را پیاده سازی خواهیم کرد تا کاربران به بخش حساب کاربری دسترسی داشته باشند
دانشجویان دوره پروژه محور آموزش طراحی سایت فروشگاهی ، به جلسه 52 از این دوره رسیدیم . هر قسمت از این دوره که پیش میرویم ، دوره جذاب تر شده و بخش های جدید تری در داخل فروشگاه فعال سازی می شوند . در این جلسه یکی از بخش های خیلی مهم را با هم پیاده سازی می کنیم که بخش مربوط به فرم های ورود و ثبت نام در سایت هستند .
این بخش درواقع برای بخش پنل کاربری ما لازم است تا کاربران بتوانند در ساده ترین حالت در فروشگاه ثبت نام کرده و نهایتا لاگین کنند و در پنل کاربری که در اختیار آنها قرار داده شده است بخش های مختلف را کنترل کنند ، سفارشات خود را مشاهده کرده ، آنها را پیگیری کنند ، برای مدیریت تیکت بزنند ( اگر برنامه نویسی کنیم ) ، محصولاتی که به علاقمندی اضافه کردند را مشاهده نمایند و …
پس برای بخش پنل کاربری لازم است تا حتما قسمت ورود و ثبت نام را پیاده کنیم . فرم هایی که برای ورود و ثبت نام طراحی می شوند ، در حالت اولیه با ایمیل هستند . میتوانیم در آینده این قسمت را به پیامک هم تغییر دهیم تا توسط رمز پویای ارسالی به شماره تلفن هر شخص ، عمل احراز هویت و ثبت نام و ورود صورت گیرد . یکی از نکاتی که در موضوع UX وب سایت ها مهم است ، ورود و ثبت نام راحت در سایت است . بسیاری از سایت ها بخاطر همین موضوع بسیاری از مشتری های خود را از دست میدهند . شاید در نگاه اول زیاد مهم نباشد اما دقت کنید که اولین راه تعامل کاربر با سایت شما همین فرم های ورود و ثبت نام هستند . توصیه در این مورد استفاده از پنل های اسمس است که کاربر بتواند با خیال راحت و همچنین امنیت بسیار بالا ، هم در داخل سایت ثبت نام انجام داده و هم اینکه برای ورود نیز خیلی امن و توسط رمز پویا این کار را انجام دهد .
دلیل استفاده از شماره تلفن نیز داشتن کاربران واقعی ، راحتی در کنترل آنها و همچنین متقابلا راحتی کاربر در استفاده از وب سایت است . پس در این جلسه همراه ما باشید تا بخش ورود و ثبت نام را در سایت فعال کنیم تا در جلسات بعدی بر روی استایل آنها کار کنیم . البته در جلسات پایانی یک بخش کلی برای بازبینی همه استایل های سایت خواهیم داشت .
ورود و ثبت نام با اسمس در سایت
در سال های اخیر استفاده از پنل های اسمس بسیار زیاد شده است به این دلیل که راحتی کاربر و بهبود تجربه کاربری در این میان مطرح است . تجربه کاربری در سایت های فروشگاهی ، به حد زیادی مهم است . تا حدی که در اکثر جلسات این دوره هم مدرس و هم در قسمت مطالب این بخش ، بر روی آن تاکید داریم .
برای استفاده از سیستم های اسمس ، نیازمند داشتن یک پنل اسمس هستیم . پنل های اسمس در ابتدا معمولا یک حق عضویت و ارائه پنل از شما دریافت می کنند و نهایتا هزینه هایی که پرداخت خواهید کرد از بابت هزینه های ارسال و دریافت پیامک است .
روش های مختلفی برای برنامه نویسی سیستم اسمس در سایت وجود دارد . پس از خرید پنل و شارژ حساب ، می توانید توسط افزونه هایی که وب سایت فروشنده پنل در اختیار شما قرار داده است و به کمک دستورات لازم این پنل را جایگزین صفحه ورود و ثبت نام خود نمائید و البته با کمی داشتن دانش طراحی ، می توانید دقیقا استایل و ظاهر فرم ورود و ثبت نام را حفظ نمائید .
اگر با دانش سطح بالا در برنامه نویسی وردپرس آشنایی داشته باشید ، می توانید با کمی برنامه نویسی اختصاصی و بدون نیاز به هیچ افزونه خاصی ، سایت خود را به پنل اسمس خریداری شده متصل نمائید ( البته سایت فروشنده پنل باید اطلاعات دسترسی را در اختیار شما قرار دهد ) و حتی بسیار بیشتر از امکانات افزونه را نیز در سایت خود داشته باشید که این مرحله بهینه سازی سایت شما و اختصاصی سازی آن در سطح بسیار بالایی است .
داشتن دانش برنامه نویسی سطح بالا در وردپرس باعث کاهش استفاده از افزونه ها خواهد شد که نتیجه آن افزاشی سرعت سایت شما است . اگر سایت شما در آینده دارای محصولات زیادی خواهد بود ، پس لازم است تا از هر نظر بر روی سبکی آن کار شود . حذف افزونه های اضافی و برنامه نویسی کدهای اختصاصی به قدرتمند شدن هسته سایت شما ( از لحاظ اختصاصی بودن و قابلیت تغییر سریع ) بسیار کمک خواهد کرد . پس در این جلسه همراه ما باشید تا مهم ترین قسمت تعامل با کاربران راپیاده سازی کنیم .

فیروز بیگلری ، 10 سال است که در زمینه برنامه نویسی وب سایت و همچنین سیستم های عامل فعالیت می کنم . متخصص وردپرس ، PHP کار ، علاقمند به فرانت اند ، تولید محتوا و سئو