بخش Vip سئو نود

بهترین فرصت برای یادگیری در قسمت Vip سئو نود هم اکنون برای دانشجوبان عزیز فراهم شده است

جزئیات بیشتر
آموزش یکبار برای همیشه
پیشفروش دوره آموزش نابغه سئو پلاس در سایت آغاز شد جزئیات بیشتر 1.000.000 تومان تخفیف برای دوره از طریق اینستاگرام

جلسه سی و سوم – آموزش طراحی سایت فروشگاهی

در این جلسه برنامه نویسی منو ها در وردپرس را یاد گرفته و تمامی منو های سایت را داینامیک می کنیم

0 316
جلسه سی و سوم را با قدرت شروع کنید خرید آنلاین این دوره

دانشجویان و دوستان خوب دوره آموزش طراحی سایت فروشگاهی ، به قسمت 33 از این دوره پروژه محور خوش آمدید . در این جلسه یکی دیگر از بخش های اساسی قالب را با هم تکمیل میکنیم . در وب سایت منو های زیادی داریم که لازم است به شکل داینامیک باشند و مدیر سایت بتواند انواع منو های سایت را به سلیقه خود تغییر دهد .

همانطور که قبلا خدمتتان گفتیم هوک ها اساس همه قالب های وردپرس هستند . برای اضافه شدن منو ها به سایت ، باید داخل فایل Functions کدنویسی کرده و از هوک مخصوصی استفاده کنیم تا قسمت منو ها در قالب فعال شوند . بعد از فعال کردن این بخش باید منو های لازم برای قالب را نیز داخل فایل Functions  برنامه نویسی کنیم . نهایتا بعد از برنامه نویسی منو ها ، لازم است تا در بخش هایی از قالب که در آن ها به منو نیازداریم نیز برنامه نویسی کنیم تا منوها در آن قسمت به شکل داینامیک نمایش داده شوند .

توجه : این ویدئو یک پیش نمایش است . این دوره در 10 قسمت اول به شکل رایگان ارائه شده است و از جلسه 10 ، تمامی قسمت ها به شکل پیش نمایش قرار می گیرند .

منو ها در سایت یک نقش اصلی دارند و داخل قالب وب سایت فروشگاهی 5 منو داریم . یکی از این منو ها منو اصلی سایت است که 3 سطح اصلی دارد ، بخش بعدی مربوط به 3 منو در فوتر است که مربوط به فروشگاه و دسترسی ها بودند و در نهایت یک منو مربوط به شبکه های اجتماعی که داخل فوتر قرار دارد . البته برای پیاده سازی شبکه های اجتماعی میتوان از قسمت تنظیمات قالب نیز استفاده کرد اما استفاده از منو ها کمی معقولانه تر است . چرا که شبکه های اجتماعی نیز منو هستند و مدیر سایت باید بتواند به شکل نامحدود منو های اجتماعی را بسازد ، پس باید از بخش منوهای سایت این بخش را کنترل کرد ، به همین خاطر شبکه های اجتماعی که در فوتر هستند را نیز به شکل منو برنامه نویسی می کنیم . در این جلسه با توابع دیگری نیز برای منو ها آشنا خواهید شد که به شکل کامل کار با این قسمت ها را نیز یاد خواهید گرفت .

تنظیم تجربه کاربری مناسب به کمک منو ها

یکی از مباحث مهم در طراحی هر قالب ایجاد تجربه کاربری مناسب یا همان UX است . زمانی که کاربر از وب سایت ما دیدن می کند و یا از محتوای آن استفاده می کند ، باید به روشی با او برخورد کرد تا وب سایت ما به عنوان یک گزینه برای او باشد و در مراجعات بعدی نیز ما برای او یک انتخاب باشیم چرا که می توانیم بدین ترتیب هر کاربر را به یک مشتری دائمی تبدیل کنیم . از این جهت UX یکی از مباحث مهم در طراحی هر وب سایتی است . در تمامی این دوره ، ما بر روی UX تمرکز زیادی داشتیم از جمله اینکه در بخش های برنامه نویسی نکات بسیار زیادی را به شما آموزش دادیم تا بتوانید به ساده ترین شکل با کاربر خود تعامل داشته باشید . داشتن فرم های ورود و ثبت نام و همچنین تسویه حساب مناسب در وب سایت ، می تواند به داشتن یک خرید راحت منجر شود که نهایتا بازدهی آن بر روی مبحث UX خواهد بود .

در بخش طراحی باید نکات مهمی را در نظر گرفت تا یک UX خوب داشت . یکی از این نکات که باید در نظر گرفت تنظیم منو های دسترسی برای کاربران است . اگر به وب سایت های فروشگاهی بزرگ که در کشور خود ما فعالیت دارند دقت کرده باشید ، حتما متوجه شدید که رفته رفته منو های شلوغ در ابتدای سایت های خود را به منو های کامل تر و دقیق تر تغییر می دهند به این دلیل که کاربر هنگام مواجه شدن حجم زیادی از دسته بندی ها و آیتم ها در منو ، حتی تمایل به خرید را نیز از دست می دهد . علاوه بر محتوا منو ، محل قرار گیری منو ها نیز بسیار در تجربه کاربری موثر هستند . برخی از وب سایت ها در بازه های زمانی بسیار کوتاه ، مرتب در حال تغییر قالب سایت هستند و بدتر از آن اینکه ، محل نمایش منو ها یا محتوای آن را تغییر میدهند . برای مثال کاربری که امروز وارد سایت شما شده و از بخش منو سایت ، بخش محصولات کوهنوردی را پیدا کرده و از محصولات آن دیدن می نماید ، در مراجعه بعدی نیز برای دسترسی به محصولات دسته کوهنوردی دوباره به همان قسمت در منو سایت شما مراجعه خواهد کرد که در صورت نبود متاسفانه مجبور به بررسی های طولانی مدت خواهد شد . این موارد شاید ساده و کوچک به نظر آید اما خود شما نیز دقیقا همین رفتار را دارید و همواره علاقمند هستید تا به سرعت و همیشه از راه هایی که عادت نمودید از محتوای یک وب سایت استفاده کنید .

پس دقت داشته باشید که موضوع اصلی ما صرفا طراحی کردن یک منو و نهایتا داینامیک سازی و تحویل دادن آن نیست . به عنوان یک طراح و همچنین یک برنامه نویس باید در هنگام طراحی و همچنین برنامه نویسی به مبحث UX توجه داشته باشیم . پس در این جلسه نیز همراه ما باشید تا نحوه داینامیک سازی انواع منوها در قالب های وردپرسی را یاد گرفته و نهایتا از جلسه بعد وارد داینامیک سازی فایل های داخل قالب شویم که اولین فایل مربوط به صفحه جزئیات مطالب خواهد بود .

امید قدیمی

امید قدیمی هستم ، 8 سال است که در زمینه طراحی و برنامه نویسی وب سایت فعالیت می کنم . توسعه دهنده فرانت اند ، طراح و برنامه نویس انواع وب سایت های وردپرسی ، فعال در زمینه تولید محتوا و سئو وب سایت

دیدگاه ها و نظرات
توجه کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد در صورت داشتن مشکل ، قبل از ارسال دیدگاه نظرات سایر دوستان را نیز مطالعه فرمائید برای مشاهده پاسخ دیدگاه ها بر روی علامت " " کلیک کنید
اشتراک دیدگاه
captcha
تکمیل تمامی فیلد ها الزامی است
آموزش های رایگان بیشتر در آپارات و یوتیوب سئو نود
کانال آپارات سئو نود چنل یوتیوب سئو نود