جلسه هفتاد و یکم – آموزش طراحی سایت املاک
در این جلسه از دوره قسمت مربوط به نمایش اطلاعات پروفایل ، ویرایش و سایر بخش های اونرو برنامه نویسی می کنیم و امنیت این قسمت رو هم تامین می کنیم
نکته این جلسه : تمامی فرم هایی که توسط کاربر تکمیل می شوند باید فیلتر شوند .
دوستان و دانشجویان همراه سئو 90 ، در دوره آموزشی طراحی پروژه محور وب سایت املاک با وردپرس به جلسه 71 ازدوره خوش اومدین . این جلسه هم یکی از جلسات مربوط به بخش تکمیل پنل کاربری هست و یکی از بخش های بسیار جذاب داخل اون برنامه نویسی خواهد شد که قسمت پروفایل کاربری هست .
شما حتما در تمامی وب سایت ها ، وقتی در داخل سایت عضو میشید ، قسمتی رو دارید تحت عنوان پروفایل کاربری ، این پروفایل کاربری اطلاعات کلی حساب شما رو بهتون نشون میده که میتونه شامل اطلاعات هویتی ، نام کاربری و کلمه عبور ، توضیحات ، تصویر و … باشه .
شما باید به کاربرانتون این امکان رو بدید تا بخش های کلی پروفایل خودشون رو تغییر بدن که یکی از مهم ترین بخش ها قسمت کلمه عبور در سایت هست . البته در بخش هایی که ورود به این شکل هست و در بخش هایی مثل ورود با پیامک و … هستند جریان فرق داره .
همچنین داشتن امنیت و بررسی پارامتر های لازم در این فرم هم جزو کارهای اساسی هست . اگر کاربر به هر دلیل بخواد کدهای مخرب از داخل این قسمت به سایت بفرسته ویا اطلاعاتی درج کنه که به هر شکل نادرست باشه و فرمت اشتباهی داشته باشه ، لازمه تا کنترل بشه و پیغام های لازم به کاربر نشون داده بشن .
برنامه نویسی حرفه ای و کامل با رعایت این نکات و در نظر گرفتن اونها روشن میشه . پس در این جلسه هم همراه ما باشید تا این قسمت رو هم با همدیگه تکمیل کنیم .

فیروز بیگلری ، 10 سال است که در زمینه برنامه نویسی وب سایت و همچنین سیستم های عامل فعالیت می کنم . متخصص وردپرس ، PHP کار ، علاقمند به فرانت اند ، تولید محتوا و سئو