جلسه شصت و دوم – آموزش طراحی سایت املاک
در این قسمت از دوره آموزشی طبق سرفصل های آموزش دوره ، قسمت مربوط به ویرایش ویژگی دسته بندی را با هم برنامه نویسی و تکمیل خواهیم کرد
نکته این جلسه : برای یک بخش اختصاصی 4 قسمت نیاز است اما یکی از بخش ها بسیار مهم است : ” ویرایش ” !
دوستان و دانشجویان عزیز دوره آموزشی طراحی وب سایت املاک با وردپرس به جلسه 62 خوش اومدین . ادامه دوره رو با قدرت بیشتری پیش خواهیم برد .
در این جلسه همونطور که طبق سرفصل ها خدمت شما ارائه شده و در جلسه قبلی هم اشاره کردیم ، بخش مربوط به ویرایش ویژگی های دسته بندی هارو برنامه نویسی خواهیم کرد . جلسه قبل همونطور که اطلاع دارید قسمت مربوط به حذف این ویژگی ها رو بخوبی و تحت برنامه نویسی اصولی با هم تکمیل کردیم تا به راحتی بتونیم بخشی که به شکل اختصاصی و حرفه ای برنامه نویسی کردیم رو کنترل کنیم .
در این جلسه قسمت دوم که ویرایش هست رو سریع برنامه نویسی خواهیم کرد . با تکمیل این بخش تقریبا کار ما در این بخش و در قسمت پنل مدیریت وردپرس به اتمام میرسه و از جلسه بعدی وارد نمایش این اطلاعات در داخل سایت و صفحه جزئیات املاک خواهیم شد . صفحه جزئیات املاک رو قبلا تا قسمتی تکمیل کردیم و بخش هایی مثل گالری و املاک مشابه رو در اون برنامه نویسی کردیم .
وقتی وارد آگهی خاصی میشیم خب مسلما لازمه تا اینهمه زحمتی که کشیدیم در این بخش رو ، در یک قسمت خیلی خوب نشون بدیم که قبلا ما بخش خیلی شیک و البته مناسبی رو برای نمایش این ویژگی ها در قالب تنظیم کردیم . با تکمیل شدن فرآیند های سه گانه در بخش مدیریت انشالله از جلسه بعدی نوبت به نمایش در قالب سایت خواهد رسید .
دوستان برنامه نویسی این قسمت بسیار حرفه ای هستش و شما یکبار برای همیشه این بخش رو یاد خواهید گرفت تا در تمام وب سایت هاتون از این روش استفاده کنید و لذت ببرید . پس در این جلسه هم همراه مدرس عزیز باشید .

فیروز بیگلری ، 10 سال است که در زمینه برنامه نویسی وب سایت و همچنین سیستم های عامل فعالیت می کنم . متخصص وردپرس ، PHP کار ، علاقمند به فرانت اند ، تولید محتوا و سئو