بخش Vip سئو نود

بهترین فرصت برای یادگیری در قسمت Vip سئو نود هم اکنون برای دانشجوبان عزیز فراهم شده است

جزئیات بیشتر
آموزش یکبار برای همیشه
دوره جدید آموزش طراحی cms با php و mysql ، مشاهده دوره
سئو نود » آموزش وردپرس » پکیج آموزش پست تایپ و تکسونومی در وردپرس ( گام به گام )

پکیج آموزش پست تایپ و تکسونومی در وردپرس ( گام به گام )

47 دانشجو 5

در این پکیج آموزشی شما با بخش پست تایپ ها و تکسونومی ها به شکل تخصصی و مو به مو آشنا خواهید شد و قسمت نمونه کارها به شکل پیشرفته با تمامی امکانات روی یک وب سایت برنامه نویسی خواهد شد .

373,000 تومان

خب اگر قصد دارید تا این آموزش را شروع کنید لازم است تا قبل از هر چیزی بدانید در دوره آموزش پست تایپ و تکسانومی چه سرفصل هایی به شما آموزش داده خواهد شد و اصلا چرا به این آموزش نیاز دارید ؟ و یا اینکه اصلا پیشنیاز های این آموزش را دارید یا خیر ؟ در همین اول به تمامی این سوالات پاسخ خواهیم داد تا با دقت و ذهنیت کامل وارد این دوره شده و مباحث پست تایپ و تکسانومی در وردپرس را به شکل کامل و در قالب یک برنامه نویس ماهر یاد بگیرید .

دوستان عزیز همیشه در هر دوره آموزشی از سئو 90 ، صداقت حرف اول را زده است . ما هرگز برای هیچ یک از دوره ها که احتیاج به پیش نیاز داشتند ، عدم داشتن پیشنیاز را بهانه فروش نکردیم ، برای این دوره هم پیش نیازهایی باید داشت اما پیش نیاز این پکیج کمی متفاوت است . برای ورود به دنیای کد نویسی بخش پست تایپ و تکسونومی شما باید به بخش کدنویسی پایه تا متوسط وردپرس تسلط داشته باشید . خب این تسلط از کجا بدست می آید ؟ خیلی راحت ! از پکیج وردپرسی شو ( آموزش رایگان طراحی قالب وردپرس ) ، که به شکل کاملا پروژه محور و مبتدی تا متوسط ، طراحی و برنامه نویسی قالب های وردپرسی را به شما آموزش دادیم . برای اینکه وارد دوره آموزش پست تایپ و تکسونومی در وردپرس شوید حتما دوره رایگان وردپرسی شو را مطالعه کرده و پس از کسب تسلط در قسمت کد نویسی سطح متوسط وردپرس از این پکیج استفاده کنید .

آموزش افزودن نمونه کار به وردپرس با پست تایپ

ما در داخل این دوره چیدمانی بسیار منظم داریم تا شما گام به گام با سرفصل های مورد نیاز آشنا شده و بعد طبق مثال های عملی و همچنین ترکیبی ، با نمونه های واقعی که آموزش دادیم ، تسلط و مهارت کافی در زمینه پست تایپ و تکسونومی در وردپرس را کسب کنید . در ادامه دوره آموزش وردپرسی شو ، و در ادامه قالب همان دوره ، برای آموزش به شکل پروژه محور ، بخش نمونه کارهای سایت را خودمان بدون نیاز به هیچ افزونه خاصی روی سایت برنامه نویسی می کنیم و تمامی قسمت هایی که بعد از اضافه کردن بخش نمونه کار باید در داخل سایت تنظیم شوند و حتی بیشتر ، با هم پیش خواهیم برد . اگر یک دید کلی بر روی این آموزش نیاز دارید میتوانید جلسات دوره را که در جدول زیر فهرست شدند را مطالعه نموده و به شکل مختصر با سرفصل های کلی آشنا شوید .

آموزش ساخت بخش نمونه کار بدون افزونه

محتوای آموزشی این دوره بر اساس افزودن بخش نمونه کارها به وب سایت است که البته تنها افزودن بخش نمونه کار به وردپرس شاهکار بزرگی نیست . باید دید پس از اضافه کردن این قسمت یا به عبارتی یک پست تایپ جدید به وردپرس ، کدام فایل ها باید داخل قالب اضافه شوند ، برنامه نویسی این فایل ها باید چگونه انجام شود و بسیاری موارد دیگر که هم در طراحی سایت ، هم در برنامه نویسی و هم در سئو و بهینه سازی سایت تاثیر گذار هستند .

ساخت نمونه کار بدون افزونه در وردپرس

اگر شما در این دوره شرکت کردید پس حتما خودتان هم اطلاع دارید که با تسلط بر بحث پست تایپ و تکسانومی ها نیاز شما به افزونه ها و پلاگین های سنگین بسیار کم خواهد شد . یکی از نمونه های خیلی خوب برای این مورد همان افزونه PortFolio است که برای اضافه کردن بخش نمونه کارها به وردپرس بسیار معروف است . این افزونه امکانات زیادی دارد که بسیاری از این امکانات غالبا بی استفاده هستند و تنها سنگینی اضافی برای سایت ما دارد . نه تنها افزونه نمونه کار ، بلکه بسیاری از افزونه های مشابه هم به همین ترتیب هستند و ما اصولا نیازی به نصب این افزونه ها نداریم و خودمان توانایی داریم تا با قدرت این قسمت ها را برنامه نویسی کنیم بدون اینکه کوچک ترین مشکلی در سایت داشته باشیم . در این دوره شما از قدم صفر ، بخش نمونه کارها را با تمامی قسمت ها به شکلی استاندارد طبق رویه مشخص برنامه نویسی وردپرس پیاده خواهید کرد .

محتوای دوره پست تایپ و تکسانومی

برای اینکه شما به شکلی مختصر و البته مفید با آموزش های هر جلسه آشنا شده و دید کلی به موضوعات داشته باشید چند دقیقه زمان صرف کنید و باکس های زیر را مطالعه نمائید تا روش تدریس و گام به گام بودن سرفصل ها را بخوبی متوجه شوید . از آنجایی که این دوره طبق سرفصل بندی های استاندارد وردپرس و فلوچارت های تدریس پست تایپ و تکسانومی تنظیم شده است ، دانشجویان دوره با رعایت پیشنیاز های لازم وارد مرحله بعدی خواهند شد ، پس نگران نباشید چرا که بدون تفهیم مطالب به سراغ یادگیری سرفصل های بعدی نخواهید رفت . همچنین مثال های کافی برای هر مبحث ارائه شده است تا به تسلط لازم دست پیدا کنید .

جلسه اول اضافه کردن پست تایپ به وردپرس

در قسمت اول لازم است تا بدانیم پست تایپ چیست . پس اول از بخش پست تایپ شروع کرده و بعد از اتمام پست تایپ سراغ بخش تکسونومی و بعد ترکیب این دو بخش با هم خواهیم رفت . بعد از بررسی ماهیت پست تایپ و خود پست تایپ هایی که به شکل پیشفرض بر روی وردپرس هستند ، ساده ترین حالت کد نویسی یک پست تایپ را بررسی نموده و به شکلی خیلی ساده در قالب یک نمونه عملی بخش نمونه کار را به داشبورد اضافه می کنیم و از همین جلسه لذت دوره را درک خواهید کرد .

جلسه دوم بررسی آرگومان های پست تایپ

در قسمت دوم بدون معطلی به سراغ بررسی کلی کدهای افزودن پست تایپ جدید به وردپرس خواهیم رفت . اگر در دوره وردپرسی شو بخوبی با قسمت هوک ها ارتباط برقرار کرده باشید در این قسمت مشکلی ندارید . از همین ابتدای دوره همه قسمت ها را مو به مو بررسی می کنیم . تابع پست تایپ دو بخش دارد که بخش عناوین و آرگومان ها هستد که با بخش آرگومان های پست تایپ بسیار کار داریم و حتی برخی آرگومان ها را طبق سرفصل چینی برای جلسات آینده نگه داشتیم . شما در این جلسه یکبار برای همیشه نحوه عملکرد تک تک آرگومان ها را یاد خواهید گرفت تا در همه پروژه ها همچون یک متخصص عمل کنید .

جلسه سوم دوره بررسی فایل های داخل قالب وردپرس

جلسه سوم مربوط به بررسی امکاناتی هستند که پست تایپ  فراهم کرده و متناسب با نیاز پروژه میتوانیم از تک تک این ویژگی ها استفاده کنیم . در همین جلسه موضوع مهمی بررسی خواهد شد این است که بعد از اضافه کردن یک پست تایپ جدید به پروژه ، کدام فایل ها در داخل قالب باید ایجاد شوند و به چه شکلی باید کدنویسی شوند که بسیار حائز اهمیت است و در جهت درک نحوه کار پلاگین هایی که از هسته پست تایپ استفاده می کنند بسیار کمک خواهد نمود .

جلسه چهارم برنامه نویسی فرم جستجو برای پست تایپ اختصاصی

جلسه چهارم همان قسمتی است که وارد بخش جستجو خواهیم شد . وقتی کاربر قصد دارد تا نمونه کارهایی را پیدا کند باید چگونه این کار را انجام دهد ؟ از کدام فرم استفاده کند ؟ این فرم باید به چه شکلی کد نویسی شود و مهم تر از همه ، نتایج باید در چه صفحه از قالب نشان داده شود ! پس دو قسمت خیلی مهم را در این جلسه با هم پیش خواهیم برد .

آموزش حرفه ای پست تایپ در وردپرس

بخش جستجو یکی از مهم ترین قسمت ها در هر وب سایت است . البته شما در این جلسه تنها یک فرم جستجوی ساده را آموزش خواهید دید که این فرم علی رغم ساده بودن بر روی پست تایپ های اختصاصی برنامه نویسی خواهد شد . در انتهای این دوره جستجوی پیشرفته را آموزش خواهیم داد که شما پس از آن می توانید توسط هر المانی که احساس نیاز می کنید ، فرم جستجوی خودتان را طراحی و نتایجی دقیقا متناسب با فاکتور های جستجو شده ارائه نمایید .

جلسه پنجم طراحی صفحه جزئیات پست تایپ

این جلسه وارد برنامه نویسی صفحه جزئیات نمونه کارها خواهیم شد ، زمانی که کاربر قصد مشاهده جزئیات هر نمونه کار را دارد ، باید بتواند جزئیات کامل این نمونه کار را مشاهده کند . پس در این جلسه نحوه کدنویسی اصولی این فایل را خیلی خوب با هم یاد خواهیم گرفت . البته در جلسه سوم هم اشاره کوچکی به این فایل کردیم . یک مثال خیلی خوب در این جلسه استفاده از قسمت Wp_Query است که آخرین نمونه کارها در صفحه اصلی برای ما نشان داده شده و روش تشکیل Wp_Query برای پست تایپ را نیز یاد خواهید گرفت .

جلسه ششم و هفتم بررسی ماهیت تکسانومی و دسته بندی ها

این قسمت از آموزش چون ترکیب دو جلسه ششم و هفتم است ، کمی پرمحتوا بوده و موارد زیادی را با هم کار خواهیم کرد . قبل از هرچیزی سراغ بخش نوشته ها و در حالت کلی ماهیت و ساختار بخش دسته بندی ها و برچسب ها خواهیم رفت که آموزش این قسمت در ادامه دوره بسیار به ما کمک می کند . از این قسمت کمک گرفته و وارد بحث تکسونومی در وردپرس می شویم و ماهیت این بخش از وردپرس را دقیقا بررسی می کنیم .

بعد از این قسمت باید یاد بگیریم که اصلا چرا پست تایپ رو باید استفاده کنیم . همانند قسمت پست تایپ که از ساده ترین مثال شروع کردیم ، تکسونومی روهم از ساده ترین مثال شروع می کنیم و کدش رو مینویسیم . خب مسلما بعدش همانند قسمت پست تایپ ، شروع می کنیم مو به مو پارامتر های قسمت آرگومان در تابع تکسونومی رو بررسی می کنیم و با نمونه های عملی کاربرد هر آرگومان رو بررسی می کنیم . البته باز هم برخی آرگومان هارو نگه داشتیم تا در جلسات بعدی و در محل مناسب خودش آموزش بدیم . به عنوان بحث آخر این جلسه ، این قسمت تکسونومی رو با عنوان دسته بندی نمونه کارها ، برای پست تایپ نمونه کار فعال می کنیم تا بتونیم دقیقا مثل بخش نوشته ها ، دسته بندی و طبقه بندی روی نمونه کارها داشته باشیم و در ادامه قراره خیلــــــی کارها با این قسمت روی سایت انجام بدیم .

جلسه هشتم نمودار hierarical در وردپرس

این جلسه که هشتمین جلسه است ، طبق بخش پست تایپ ها بررسی های لازم را انجام دادیم ، که بعد از ساخته شدن یک تکسونومی اختصاصی در قالب کدام فایل ها برای ما لازم هستند و حتما باید برنامه نویسی شوند . علاوه بر این ، موضوعی خیلی مهم با عنوان Flush Permalink ها در این جلسه بررسی می شوند .

ادامه جلسه بخش بررسی نمودار hierarical در وردپرس است ، وارد وب سایت Developer شده و نمودار مربوط به سلسله مراتب فایل های قالب در وردپرس را بررسی می کنیم ، سپس دقیقا مو به مو و بخش به بخش ، طبق این نمودار تک تک فایل هایی که در سلسله مراتب وردپرس وجود دارند را برای بخش تکسونومی پیاده می کنیم و شما خیلی دقیق با نحوه عملکرد هر فایل آشنا خواهید شد. پس تک به تک فایل های نمودار در بخش تکسونومی ها ساخته و برسی خواهند شد، و نهایتا همین کار برای دو قسمت دسته بندی نوشته ها و برچسب نوشته ها ساخته شده و بررسی خواهند شد .

جلسه نهم توابع کاربردی در بخش دسته بندی ها

این بخش مربوط به بررسی توابع کاربردی در بخش دسته بندی ها است . یعنی در قسمت Category سایت ، بررسی خواهیم کرد که کدام توابع را وردپرس برای ما آماده کرده تا بتوانیم با بخش دسته بندی ها کار کنیم مثلا توابعی همچون get_categories , get_category_link و … و امثال این توابع که البته بسیار کاربردی هستند و واقعا در پروژه های عملی به کار خواهد آمد . یکی از توابع بسیار مهم این جلسه wp dropdown categories است که البته پارامتر های زیادی داردو به همین دلیل در همین قسمت ، زمان مناسبی برای موشکافی قسمت های اساسی این تابع اختصاص خواهیم داد .

جلسه دهم توابع کاربردی در بخش تکسانومی

این قسمت از دوره ، پیرو جلسه قبلی است و این بار توابع موجود در قسمت تکسونومی ها بررسی شده و کاربرد هر کدام از توابع به شکل عملی به شما آموزش داده شدند . البته یکی از توابع بسیار مهم این جلسه تابع get_terms است که کامل برسی شده و اینکه این تابع برای کدام قسمت ها در قالب کاربرد دارد و کدام پارامتر ها اجباری و کدوم اختیاری هستند .

جلسه یازدهم پروژه های کوچک

در این قسمت از آموزش یک نتیجه گیری کلی داریم . به این شکل که با توابعی که در دو جلسه قبل یاد گرفتیم و همچنین مثال های جلسات قبلی ، چند کار ترکیبی انجام دادیم تا شما دقیقا با نحوه به کارگیری هر تابع آشنا شده و مشاهده کنید که میتوان نتیجه توابع را با هم ترکیب کرده و یک نتیجه نهایی خوب داشته باشید . یک بخش خیلی جالب در این جلسه ، بررسی خاصیت اشتراک پذیری تکسونومی ها هستند . دراین جلسه دقیقا با 4 نوع مثال عملی در تمامی بخش های پست تایپ در پروژه ، خاصیت اشتراک تکسونومی را مشاهده خواهید کرد چرا که ممکن است متناسب با نیاز خودتان از این روش ها استفاده کنید . همچنین  همانطور که قبلا گفته بودیم برخی آرگومان ها را در بخش پست تایپ و تکسونومی نگه داشتیم تا در محل مناسب معرفی کنیم . بر همین اساس یکی از آرگومان های بخش پست تایپ که به موضوع این جلسه و اشتراک تکسونومی مربوط هستند را باهم دقیق بررسی خواهیم کرد .

جلسه دوازدهم قسمت tax query

این جلسه بر روی خاصیت تکسونومی وردپرس مانور دادیم و کوئری ها را در این بخش هم توسعه میدهیم . یکی از بخش هایی که امکان اجرای کوئری بر روی تکسونومی ها را به ما میدهد و بسیار مهم است قسمت tax query می باشد که معرفی خواهد شد . ضمن معرفی مهمترین قسمت های این پارامتر ، Wp_Query با مثال های عملی مو به مو بررسی می شود . قسمت هایی مثل ارتباط های IN , NOT IN ، روابط AND , OR ، خاصیت های چند آرایه ای ، و در آخر استفاده جامع از این قسمت برای دسترسی به بخش دسته بندی نوشته ها ، همگی در قالب مثال های عملی بررسی خواهند شد .

جلسه سیزدهم کدنویسی مطالب مرتبط در هر پست تایپ

خب اکنون زمان آن است که یک نمونه خیلی عملی را برنامه نویسی کنیم . یکی از بخش هایی که خیلی به شما کمک خواهد کرد در زمینه کد نویسی قالب های وردپرسی ، یاد گرفتن نحوه کدنویسی مطالب مرتبط در هر پست تایپ است . در این جلسه برای قسمت نمونه کارها ، بخش نمونه کارهای مشابه را برنامه نویسی می کنیم و شما خیلی خوب یاد میگیرید که در هر پروژه خیلی تمیز و بدون نیاز به هیچ پلاگین این قسمت را برنامه نویسی کنید که مطابق با سلیقه خودتان هم باشد .

جلسه چهاردهم کدنویسی بخش های ویژه قالب

دراین جلسه اول با چندتا تابع خیلی مناسب کار میکنیم که مربوط به قسمت های عناوین صفحات و برگه های مخصوص پست تایپ و تکسونومی هستند ، توابعی همچون Archive Title , Cat Title  و …
در داخل صفحه اصلی چند مثال عملی داریم ، دقیقا همانند بخشی که فروشنده های اینترنتی در داخل سایت ها انجام داده و بخش هایی را به شکل مجزا تعریف میکند . مثلا قسمتی فقط برای دسته موبایل دارند ، قسمتی فقط برای دسته تلوزیون و … دقیقا  به همین روال ، در این جلسه و در صفحه اصلی مثال های عملی درمورد کوئری ها از دسته های خاص و دلخواه خودمان را انجام خواهیم داد تا این بخش را نیز یکبار برای همیشه یاد بگیریم .

جلسه پانزدهم پارامترهای کلی Wp_Query

در این قسمت نگاهی خواهیم داشت به قسمت برنامه نویسی ابزارک های دسته بندی برای بخش دسته های نمونه کار و یک ویجت خیلی خوب را در صفحه جزئیات نمونه کار پیاده می کنیم . در ادامه جلسه بر روی بخش Wp_Query کار کرده و مثال های عملی را در بخش دسته بدی نوشته ها بررسی خواهیم کرد، بخش نوشته های مرتبط در داخل صفحه جزئیات مطالب را برنامه نویسی می کنیم ، و در انتها پارامترهای کلی Wp_Query را برای بخش Category ، Tag و Author بررسی میکنیم .

جلسه شانزدهم مباحث Post Meta

این جلسه در دوره بسیار حرفه‌ای است . در داخل این جلسه مباحث Post Meta مطرح خواهد شد . پست متا ها که انعطاف بسیاری به پست تایپ  ها داده و امکانات بسیاری را برای ما ایجاد میکنند بسیار جذاب هستند . در قدم اول خاصیت پست متا و متاباکس به شکل کلی بررسی شده ، و بعد ساده ترین حالت برای افزودن متاباکس را یاد خواهیم گرفت . یک بخش متاباکس بسیار ساده به بخش نوشته ها و نمونه کارها اضافه خواهیم کرد که در هر دو قسمت فعال خواهد شد .  بخش هایی تحت عنوان شناسه نمونه کار ، محل اجرا ، سال ساخت و … به نمونه کارها اضافه می شود . توابع اصولی برای ذخیره این مقدار ها در داخل دیتا بیس را یاد گرفته و جنبه دیگری از پست تایپ ها برای شما آشکار می شود که در جلسات بعدی با این پست متاها بسیار کار داریم .

جلسه هفدهم بررسی جدول پست متاها

این قسمت از دوره ، یک بررسی کلی داریم بر روی جدول پست متاها ، سپس مقادیری که در جلسه قبل برای نمونه کارها داخل جدول ذخیره کردیم را در داخل صفحه جزئیات نمونه کارها نمایش میدیم و هر چه بیشتر پروژه را حرفه‌ای خواهیم کرد و شما لذت واقعی کد نویسی اختصاصی در داخل وردپرس را حس می کنید .

جلسه هجدهم برنامه نویسی جستجوی پیشرفته

این قسمت یکی از جلسات اساسی در دوره است . طبق یک چینش فوق العاده پیش آمدیم و به این قسمت رسیدیم . جلسه قبل که پست متا ها را یاد گرفتیم ، اکنون باید یاد گرفت که به چه شکل از این پست متاها استفاده کنیم و بر اساس این مقادیر Query بسازیم که خواهید دید تا چه اندازه میتوانیم حرفه‌ای تر شده و خودمان هر چیزی را در وردپرس توسط پست متا و پست تایپ خلق کنیم .  لازمه این بخش ، آشنایی با بخش meta query است . بخش meta query مو به مو بررسی شده و بعد به عنوان یک پروژه عملی ، بخش جستجوی پیشرفته برای نمونه کارها برنامه نویسی میشه .

جلسه نوزدهم Sticky Posts

در این جلسه دو قسمت خیلی مهم بررسی میشود ، اول از بخش نوشته ها شروع کرده و امکانات بخش WP_Query را در این جلسه برای بخش نوشته ها در قالب دسته بندی ، برچسب ، نویسنده و …. بررسی میکنیم و در نهایت با بخش Sticky Posts هم کار میکنیم و نکات آموشی مربوط به پست های سنجاق شده را هم در وردپرس یاد خواهیم گرفت تا مشکلی در این قسمت هم نداشته باشیم .

جلسه بیستم Term Meta

در این بخش که قسمت انتهایی دوره ما است ، یک بخش خیلی جذاب داریم که بسیار جالب بوده و از وردپرس 4.4 این امکان در اختیار ما قرار گرفته و بحش Term Meta در وردپرس است . همانند قسمت پست متا که قبلا یاد گرفتیم در این جلسه هم وارد بخش Term Meta ها میشویم و شما خیلی خوب یاد خواهید گرفت که به چه شکلی بتوانید برای تکسونومی ها ، اطلاعات اضافه و دلخواه اضافه کنید ، آنها را ذخیره کنید و در نهایت داخل سایت نمایش داده و مدیریت کنید که یک قدمی حرفه‌ای در این دوره آموزشی خواهد بود تا توانسته باشیم تمامی موضوعات موجود را برای شما دانشجوهای محترم دوره پوشش دهیم . همچنین در این جلسه تمامی جداول مربوط به Term ها داخل دیتابیس بررسی شده و دو تابع بسیار کاربردی در خصوص توضیحات دسته ها و ترم ها یاد خواهیم گرفت .

فصل 1
جلسات آموزشی دوره پست تایپ و تکسانومی
شامل 20 قسمت
1
ماهیت پست تایپ ، ساخت بخش جدید نمونه کارها
00:26:50
2
بررسی مو به مو تمامی پارامتر های پست تایپ
00:24:01
3
فایل های موردنیاز پس از ساخت پست تایپ
00:20:45
4
کدنویسی جستجو روی پست تایپ ها
00:21:45
5
برنامه نویسی صفحه جزئیات نمونه کارها
00:14:56
6
بررسی کامل دسته ها و برچسب ها و تکسونومی( 6.7)
00:22:15
7
بررسی کامل دسته ها و برچسب ها و تکسونومی( 6.7)
00:22:15
8
بررسی پارامتر های تکسونومی و بخش hierarical
00:20:15
9
آموزش تمام توابع کاربردی در بخش دسته بندی
00:20:24
10
آموزش تمام توابع موجود در قسمت تکسونومی
00:16:05
11
خاصیت اشتراک تکسونومی ، مثال های عملی و ترکیبی
00:18:15
12
آموزش کامل tax query ، انواع روابط و … سیر تا پیاز
00:18:14
13
برنامه نویسی نمونه کارهای مرتبط ، مطالب مرتبط و …
00:16:26
14
برنامه نویسی دسته بندی خاص طبق نمونه های واقعی
00:19:15
15
بررسی کامل قسمت Wp_Query در وردپرس
00:21:45
16
آموزش تخصصی مباحث Post Meta
00:20:55
17
برنامه نویسی ویژگی های اختصاصی نمونه کارها
00:22:18
18
آموزش کامل بخش meta query
00:23:44
19
ادامه کوئری های وردپرس و بخش Sticky Posts
00:13:21
20
آموزش کامل بخش Term Meta در وردپرس
00:22:11
توجه کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد در صورت داشتن مشکل ، قبل از ارسال دیدگاه نظرات سایر دوستان را نیز مطالعه فرمائید برای مشاهده پاسخ دیدگاه ها بر روی علامت " " کلیک کنید
اشتراک دیدگاه
captcha
تکمیل تمامی فیلد ها الزامی است

دیدگاه های شما
mostafa.akrami200@gmail.com ۰۵ / ۱۴۰۲

عرض سلام و وقت بخیر میخواستم بدونم post type اسلایدر را کدوم قسمت انجام دادید؟

امید قدیمی ۰۵ / ۱۴۰۲

سلام برای اسلایدر اصلا نباید از پست تایپ استفاده کنید ، برای ساخت اسلایدر باید از cmb2 استفاده بشه دوست من

مهدی ۱۱ / ۱۴۰۱

درود، وقت بخیر. سوالی داشتم در مورد این آموزش. من قبلا آموزش CMB2 را تهیه کردم. این دوره طبق فرمایش شما دقیقا کاری می کنه ما با نصب پلاگین می تونیم به سایت اضافه کنیم. بفرمایید بعد از ایجاد پست تایپ ها میشه این موارد رو به صورت پلاگین درآورد؟چون با این حالت پست تایپ ها دیگه همیشگی و ثابت هستن! قبلا این کار رو با افزونه ACF دیده بودم ولی زیاد این افزونه با تمام خوبی هاش پیشنهاد نمیشه چون باعث کندی سایت میشه و CMB2 گزینه بهتری هست. ممنون میشم در این مورد راهنمایی کنید. سپاس

امید قدیمی ۱۱ / ۱۴۰۱

sgسلام وقت بخیر ، در این مورد شما باید افزونه نویسی کنید ، و داخل افزونه میتونید از cmb2 استفاده کنید مشکلی نداره

سمیه ۰۶ / ۱۴۰۰

سلام قیمت این دوره قبلا کم بود الان چرا زیاد شده ؟ مطمئنم که مبلغش کم تر بود از این

امید قدیمی ۰۶ / ۱۴۰۰

سلام هزینه دوره ها با توجه به تعداد جلسات و محتوای ارائه شده هستند . دوره هایی که در ابتدا داخل سایت در حال برگزاری هستند هزینه کمتری دارند و دانشجویانی که به مجموعه اعتماد می کنند در قدم اول هزینه کمتری پرداخت می کنند . نهایتا پس از تکمیل دوره و اتمام همه قسمت ها ، هزینه نهایی بر روی دوره قرار خواهد گرفت . این دوره نیز هم اکنون تکمیل شده و قسمت های آن به پاین رسیده است .

امید ۰۴ / ۱۴۰۰
5

اموزش عالی فقط جستجو که داخل سایت گذاشتیم وقتی سرچ میشه همه نمونه کارها و برگه ها و همه چیز را میاره چجوری فقط کاری کنم که نوشته هارو بیاره ؟؟

امید قدیمی ۰۴ / ۱۴۰۰

با سلام در قسمت ساخت جستجوی اختصاصی برای پست تایپ ها کامل توضیح دادیم . همان روش را برای پست تایپ های نوع نوشته اجرا کنید

زهرا بابک ۱۲ / ۱۳۹۹

عاالی بود فکر نمیکردم که اینهمه چیزداخل وردپرس باشه و ما ازاون بیخیر باشیم وقتی داشتید مینوشتید متراژ نمونه کار داشتم کیف میکردم و خیلی خوشحال بودم که میتونم چیزهایی که در ذهنم بودن رو خودم کدنویسی کنم اونطوری که دلم میخواد خیلی خوب بود برای من و مطئنم یکی از بهترین اموزش ها بود

لاله سیرجانی ۱۲ / ۱۳۹۹

وقتی وارد قسمت دسته بندی ها میشیم یک بخش هستش که نوشته توضیح.اون قسمت توضیح که داخلش چیزی مینویسیم خب کجا نمایش داده میشه؟اینم حتما توضیح بدید لطفا

مدیر سئو نود ۱۲ / ۱۳۹۹

با سلام آموزش این قسمت در داخل دوره و در قسمت آخر برای شما ارائه شده است . با تشکر

زینب خاوری ۱۰ / ۱۳۹۹

سلام توی آموزش نمونه کارو کلا اموزش میدین دیگه ؟ من بخونم تمومش کنم برا سایتم نمونه کار هامو میتونم درست کنم برا معرفی کادوهای تبلیغاتی هست؟

امید قدیمی ۱۰ / ۱۳۹۹

با سلام و عرض ادب ، شما بعد از استفاده از آموزش های داخل این پکیج قادر هستید تا هر بخشی که نیاز دارید خودتون خیلی راحت و استاندارد برنامه نویسی کنید و نیاز به هیچ پلاگینی ندارید . بخش نمونه کارها با تمامی قسمت ها در داخل این دوره پیاده سازی شده ، جزئیات نمونه کار ، نمونه کارهای مرتبط ، دسته های نمونه کار ، طرح های نمونه کار ، جستجوی پیشرفته روی نمونه کار و ... همه و همه به شکل تخصصی به شما آموزش داده خواهد شد .

خرید آنلاین
آموزش های رایگان بیشتر در آپارات و یوتیوب سئو نود
کانال آپارات سئو نود چنل یوتیوب سئو نود