جلسه سی و نهم – آموزش طراحی سایت شرکتی
در این قسمت وارد داینامیک کردن بخش های صفحه اول خواهیم شد که البته قبل از این موارد با بخش های کلی فریم ورک CMB2 آشنا خواهیم شد .
دوستان عزیز دوره سلام و خدا قوت . به قسمت 39 از دوره آموزش طراحی سایت شرکتی با وردپرس خوش اومدین . خب در جلسه قبل وارد برنامه نویسی بخش تنظیمات قالب شدیم که البته از نصب فریم ورک روی قالب شروع کردیم و تمامی مراحل برنامه نویسی فریم ورک برروی قالب رو یاد گرفتیم . در این جلسه قصد داریم تا بخش های مختلفی که میشه با این فریم ورک پیادشون کرد رو یاد بگیریم . برای مثال چه نوع آیتم هایی میتونیم داشته باشیم و اونهارو کنترل کنیم .
همیشه بهترین منبع برای آموزش یک فریم ورک ، وب سایت خود فریم ورک هست . پس ما هم دقیقا از وب سایت همین فریم ورک بخش های مختلف رو براتون تشریح می کنیم و کاربرد هر کدوم رو با ارائه یک مثال به شما نشون خواهیم داد . بعد از این بخش به عنوان اولین قسمت ، بخش اسلایدر موجود در صفحه اصلی سایت رو با هم برنامه نویسی خواهیم کرد و شما در طی کد نویسی بخش اسلایدر خواهید دید که به چه شکلی میتونیم از این فریم ورک در داخل قالب خودمون استفاده کنیم و قسمت هایی که نیاز داریم رو به شکل بسیار منعطف ، داینامیک کنیم .
در ادامه بخش هایی مثل سخن مدیر عامل ، درباره ما ، خدمات ، همکاران ، شمارنده و نظرات مشتریان هستند که به کمک همین روش برنامه نویسی خواهند شد . به کمک الگوریتمی که در این جلسه آموزش خواهید دید ، یکبار برای همیشه قادر خواهید بود تا هر قسمتی که در همین روش طراحی شده رو داینامیک کنید و خودتون هم دستتون کاملا باز باشه .
پس همراه ما باشید در این جلسه بسیار مهم ، تا داینامیک سازی قالبمون رو با هم ادامه بدیم . ممنون که همراه ما هستید .

فیروز بیگلری ، 10 سال است که در زمینه برنامه نویسی وب سایت و همچنین سیستم های عامل فعالیت می کنم . متخصص وردپرس ، PHP کار ، علاقمند به فرانت اند ، تولید محتوا و سئو